حمایت عملی از پادویش

00azmforum

حمایت عملی از پادویش

پست توسط 00azmforum » دوشنبه ژانویه 11, 2016 3:20 am

با سلام خدمت دوستان عزیز و شرکت امن پرداز. از اون جایی که حمایت از این کار بزرگ رو برای خودم و دوستان ضروری می دونم خواستم تو این جا درباره راهکارهای حمایت عملی از آنتی ویروس پادویش با دوستان صحبت کنم. از همه عزیزان می خوام هر کاری که به ذهنشون میرسه رو به اشتراک بزارن. من به شخصه تعمییر سیستم دارم و برای همه پادویش نصب می کنم و غیر اون رو تحریم کردم.
از مسئولین امن پرداز هم می خوام اگر تمایل دارن تو سایتم به صورت رایگان آنتی ویروسشون رو تبلیغ کنم. بنرش رو اماده کنن می زارم تو سایتم.
www.1point.ir این آدرس سایتمه.

نمایه کاربر
saeed753

پست توسط saeed753 » دوشنبه ژانویه 11, 2016 8:50 pm

[quote="00azmforum"]با سلام خدمت دوستان عزیز و شرکت امن پرداز. از اون جایی که حمایت از این کار بزرگ رو برای خودم و دوستان ضروری می دونم خواستم تو این جا درباره راهکارهای حمایت عملی از آنتی ویروس پادویش با دوستان صحبت کنم. از همه عزیزان می خوام هر کاری که به ذهنشون میرسه رو به اشتراک بزارن. من به شخصه تعمییر سیستم دارم و برای همه پادویش نصب می کنم و غیر اون رو تحریم کردم.
از مسئولین امن پرداز هم می خوام اگر تمایل دارن تو سایتم به صورت رایگان آنتی ویروسشون رو تبلیغ کنم. بنرش رو اماده کنن می زارم تو سایتم.
www.1point.ir این آدرس سایتمه.
[/quote]

واقعا عالیه منم اگه موقعیت شما رو می داشتم (شغلتون) حتما این کار رو می کردم
به نظر من پادویش باید از سازمان های بزرگ ایران شروع کنه و نظر اونا رو برای استفاده از پادویش جلب کنه چون همیشه دولتیا دم از حمایت از تولیدات شرکت های دانش بنیان می زنن باید عملی هم نشون بدن دیگه سازمان های بزرگی مثل اموزش و پرورش، تامین اجتماعی ، شرکت های نفت ،اب و فاضلاب ، مخابرات و ...
من هم هر جا تونستم تبلیغ پادویش رو کردم مثلا هر سایتی که پادویش رو برای فروش یا دانلود گذاشته نظرم رو راجع به پادویش توی اون سایتها ثبت کردم و حتی به چند سایت معروف ایرانی و خارجی ایمیل زدم جهت استفاده از پادویش که متاسفانه از خارجیاش جواب گرفتم ولی از ایرانیا که اصلا فکر کنم یا ایمیل ها رو نمی خونن یا اعتنا نمی کنن نمونش سایت تبیان که چندین ایمیل براش فرستادم و بدجور بهشون توپیدم :d ;) ولی انگار نه انگار

00azmforum

پست توسط 00azmforum » جمعه ژانویه 15, 2016 2:36 am

با سلام شاید سیاست خود پادویش بر این نیست که خیلی عمومی بشه چون الان از وقتی من این تایپیک رو نوشتم جوابی ندادن. حداقل اگر می خوان بگن نیازی به تبلیغ من ندارن شاید این طور بهتر بود. به هر حال باز هم من همچنان تلاشم رو در معرفی کردن این محصول به دیگران می کنم. امیدوارم خود مسئولین پادویش هم حرکت محکمتری رو شروع کنن.

hosseini

پست توسط hosseini » شنبه ژانویه 16, 2016 2:56 pm

با سلام خدمت شما دوست عزیز (00azmforum) و همه ی دوستان پادویش

بسیار ممنون و سپاسگزاریم که اینگونه نسبت به محصول ایرانی غیرت دارید و با پیشنهادات خود ما را انگیزه و توان تازه ای می بخشید..
متاسفانه به دلیل مشغلات زیاد و تعداد بالای کارهای در دست انجام وظیفه پاسخ دادن به این پیشنهاد شما که بنده خود داوطلب پاسخگویی شده بودم به تاخیر افتاد که از این بابت پوزش می خواهم.

اما در خصوص پیشنهاد خوب شما باید عرض کنم که ما در فکر راه اندازی کمپینی تحت عنوان دوستان پادویش هستیم. از همه عزیزان خواهش میکنم که ایده های خودشون را در این مورد بفرمایند تا بهتربن راهکار را استفاده کنیم.

فقط جهت اطلاع دوستان پادویش باید بگم که ما با مشکلات بسیار زبادی دست و پنجه نرم میکنیم و واقعا بسیاری از پیشنهادات دوستان که نیازمند صرف هزینه می باشد و یا باید از طرف شرکت زمان زیادی مصروف آن شود فعلا مقدور نیست.
ما به شدت کار میکنیم تا نسخه جدید محصول که کاملا بروز شده و بسیار رقابتی تر از گذشته می باشد را تا قبل از پایان سال به شما دوستان عزیز ارایه کنیم و به همین دلیل فرصت های اندکی برای سایر امور از جمله تبلیغات (با توجه به محدودیت شدید بودجه) در اختیار داریم.

باز هم از شما و همه دوستان پادویش تشکر ویژه دارم
منتظر نظرات شما هستیم

با تشکر
عباس حسینی
مدیر عامل
شرکت نرم افزاری امن پرداز

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » شنبه ژانویه 16, 2016 3:50 pm

[quote="hosseini"]با سلام خدمت شما دوست عزیز (00azmforum) و همه ی دوستان پادویش

بسیار ممنون و سپاسگزاریم که اینگونه نسبت به محصول ایرانی غیرت دارید و با پیشنهادات خود ما را انگیزه و توان تازه ای می بخشید..
متاسفانه به دلیل مشغلات زیاد و تعداد بالای کارهای در دست انجام وظیفه پاسخ دادن به این پیشنهاد شما که بنده خود داوطلب پاسخگویی شده بودم به تاخیر افتاد که از این بابت پوزش می خواهم.

اما در خصوص پیشنهاد خوب شما باید عرض کنم که ما در فکر راه اندازی کمپینی تحت عنوان دوستان پادویش هستیم. از همه عزیزان خواهش میکنم که ایده های خودشون را در این مورد بفرمایند تا بهتربن راهکار را استفاده کنیم.

فقط جهت اطلاع دوستان پادویش باید بگم که ما با مشکلات بسیار زبادی دست و پنجه نرم میکنیم و واقعا بسیاری از پیشنهادات دوستان که نیازمند صرف هزینه می باشد و یا باید از طرف شرکت زمان زیادی مصروف آن شود فعلا مقدور نیست.
ما به شدت کار میکنیم تا نسخه جدید محصول که کاملا بروز شده و بسیار رقابتی تر از گذشته می باشد را تا قبل از پایان سال به شما دوستان عزیز ارایه کنیم و به همین دلیل فرصت های اندکی برای سایر امور از جمله تبلیغات (با توجه به محدودیت شدید بودجه) در اختیار داریم.

باز هم از شما و همه دوستان پادویش تشکر ویژه دارم
منتظر نظرات شما هستیم

با تشکر
عباس حسینی
مدیر عامل
شرکت نرم افزاری امن پرداز
[/QUOTE]

سلام.

مگه میشه مدیر عامل شرکت پست بزنه بعد نشه زیر پست تشکر زد(مثل خیلی فاروم ها). واقعا خوشحال کننده بود آقای مهندس.
انشاء ا... که همیشه موفقیت شرکت شما رو ببینیم.

[quote]اما در خصوص پیشنهاد خوب شما باید عرض کنم که ما در فکر راه اندازی کمپینی تحت عنوان دوستان پادویش هستیم.[/QUOTE]

آقای مهندس چه اشکالی داره که امکان پرداخت آنلاین کمک های مردمی وجود داشته باشه؟ داوطلبانه و به هر میزان که تواناییش وجود داره(من در شرکت های بسیاری این موضوع را دیده ام وفکر نمیکنم کمک به کشور و پیشرفت آن توسط علاقمندان اشکالی داشته باشد)
بعنوان مثال من آدم ثروتمندی نیستم اما میتوانم آخر هر هفته مبلغ کمی را به پادویش اختصاص دهم و تصور کنید 100 نفر (فقط 100 نفر) مثل من اگر متحد شوند، میتوانند حقوق 2 یا 3 کارمند شما را تامین کنند. شاید در آینده با افزایش جمعیت استفاده کنندگان، بیشتر هم بشوند.

حتی شاید امکان داشته باشه هر پروژه ای در میانه راه هم توسط کاربران داوطلب تست بشه و کارمندان شما مشکلات را بدون صرف زمان و به کمک شبکه ای از دوستان پادویش پیدا کنند.(گروهی 10 یا 20 نفره از علاقمندان به پادویش)

بخش پشتیبانی پادویش هم واقعا عالی است.

00azmforum

پست توسط 00azmforum » شنبه ژانویه 16, 2016 7:18 pm

ممنونم از محبت آقای حسینی عزیز که پاسخ بنده رو دادند.
ضمن آرزوی موفقیت برای شما. بنده خودم یه بنر ساده فعلا طراحی کردم و تو سایتم گذاشتم. (به علت امتحانات ترم خیلی فرصت نبود) به زودی یه بنر شیک و درخور برای تبلیغ آنتی ویروس پادویش طراحی می کنم. برای موفقیتتون دعا می کنم.

نمایه کاربر
akbar

پست توسط akbar » شنبه ژانویه 16, 2016 10:08 pm

آقای مهندس حسینی واقعا خوشحالمون کردین که شخصا به سایت سرزدید و پاسخ طرفدارای پادویش رو دادین.

نمایه کاربر
saeed753

پست توسط saeed753 » شنبه ژانویه 16, 2016 11:12 pm

سلام جای دلگرمی داره که مدیر عامل شرکت اینقدر به کاربران اهمیت میده و خودش جواب داده
حب در مورد پیشنهاد اقا سامان هر چند این موضوع مرسومه و خارجیا اونو به عنوان donate می شناسن و پادویش می تونه توی نسخه رایگانش با یه توضیح کوتاه این لینک رو بزاره ولی من زیاد با این پیشنهاد موافق نیستم به چند دلیل اولا ایرانیا اینو شاید بد برداشت کنن دوما درسته این مرسومه اما نه در بین آنتی ویروس ها سوما عده زیادی از این کار حمایت نمی کنن چهارما فکر کنم مشکل قانونی هم داشته باشه و اگر هم عملی شد و کاربران هم حمایت کردن همونطور که سیاست نفتی ایران نشون داده پول بدون زحمت بدون برنامه هم خرج میشه :rolleyes: :D

بهترین راه همون که اقای حسینی گفتن هست یعنی منسجم کردن طرفدارها و کاربران برای تبلیغ عملی و لسانی محصول

00azmforum

پست توسط 00azmforum » یک‌شنبه ژانویه 17, 2016 3:57 am

با سلام
بنر تبلیغاتی ساده ای رو درست کردم و تو سایتم زیر هر مطلبی گذاشتم. اینجا هم آپلود می کنم تا اگر دوستان پسندیدن و خواستن تو سایت یا وبلاگشون استفاده کنن
نمونه: دانلود آنتی ویروس پادویش
فایل ضمیمه Padvish-AntiVirusb.gif دیگر موجود نیست
پیوست ها
Padvish-AntiVirusb.gif

نمایه کاربر
saeed753

پست توسط saeed753 » یک‌شنبه ژانویه 17, 2016 5:08 pm

[quote="00azmforum"]با سلام
بنر تبلیغاتی ساده ای رو درست کردم و تو سایتم زیر هر مطلبی گذاشتم. اینجا هم آپلود می کنم تا اگر دوستان پسندیدن و خواستن تو سایت یا وبلاگشون استفاده کنن
نمونه: دانلود آنتی ویروس پادویش

[ATTACH=CONFIG]411[/ATTAC

سلام
سایتتون رو دیدم و بنری که طراحی کردین واقعا عالیه دمت گرم

قفل شده

بازگشت به “پاسخ به سوالات عمومی”