کندی پادویش و رفتار ناجوانمردانه سامان!

قفل شده
saman
ناظم انجمن

کندی پادویش و رفتار ناجوانمردانه سامان!

پست توسط saman » پنج‌شنبه دسامبر 31, 2015 5:16 pm

فکر نمی کنم کسی وجود داشته باشه که از شدت علاقه من به پادویش و پیشرفت آن بی اطلاع باشه( اطمینان دارم بعضی سازندگان پادویش با خواندن این خواهند گفت اگر ما این علاقه رو نخوایم چه کسی رو باید ببینیم؟!!!!!!!)
منم تصمیم گرفتم گوش این کودک مورد علاقه (پادویش) رو با حرفام بکشم!!!!!!!! :)
همه میدونن که اگر تهدید بصورت تغییر در رجیستری و رفتاری پنهانی بدون ساختن فایل باشد پیدا کردن آن هوشمندی خاص خود را طلب میکند.
اما همه باز میدانند که وقتی فایلی به ویروس(کلا بدافزار) آلوده شد، حجم آن تغییر میکند(مگر اینکه من در این مورد نادان باشم!!!)
حالا با خواندن مقدمه بالا من شما رو به خوندن معرفی یک آنتی ویروس دعوت میکنم که علت عدم علاقه سازندگان پادویش به طراحی همچین رفتارهایی از طرف نرم افزار رو نمیفهمم و اگر کسی باشه که برای من که دانش کامپیوتری هم ندارم(رشته تخصصی من نیست) توضیح دهد علت فرار سازندگان پادویش از همچین قابلیت هایی چیست، بسیار خوشحال خواهم شد.

حالا نوشته های مربوط به معرفی سبکی آن آنتی ویروس را در اینجا می آورم>>>
ضد ویروس ..... با بکارگیری تکنولوژی‌های سرعت دهنده‌ی جدید بصورت قابل توجه‌ای سرعت خود را بالا برده و تاثیر خود را بر کیفیت عملکرد رایانه به حداقل رسانده است. این سیستم‌ها شامل سیستم هوشمند ...، سیستم هوشمند ... و سیستم استفاده از زمان بیکاری سیستم است. سیستم هوشمند ...در واقع به ضد ویروس کمک می کند در موارد زیادی از تکرار اسکن‌ها جلوگیری شود. این کار با علامت گذاری فایل‌های اسکن شده و فایل‌های از پیش شناخته شده و همچنین روند و میزان استفاده از فایل‌ها انجام می شود. سیستم هوشمند ....با زیر نظر گرفتن عملکرد ضد ویروس و رایانه شما قدرت و میزان استفاده ضد ویروس از حافظه و منابع سیستم را در هر لحظه با در نظر گرفتن متغیرهای متعدد تنظیم می کند. همچنین سیستم استفاده از زمان بیکاری، به ضد ویروس این امکان را می دهد تا در زمان هایی که شما از رایانه استفاده نمیکنید یا استفاده سبک می کنید فایل های شما را اسکن و نتیجه را ذخیره کند تا بعدا در هنگام باز شدن این فایل ها، ضد ویروس باعث کندی سیستم نشود.
سیستم هوشمند ....
این سیستم که تشکیل شده از بخش های مختلفی است به ضد ویروس...... اجازه می دهد با صرف منابع کمتری از رایانه شما امنیتی بالا فراهم آورد. این کار با بهینه سازی تعدادی از عملکرد های لازم یک ضد ویروس انجام می شود. جزییات هر بخش را در زیر می توانید مطالعه فرمایید.
– سیستم لیست سفید
این سیستم شامل لیستی از فایل های از قبل شناخته شده می باشد. این لیست که شامل فایل‌های برنامه‌های شناخته شده و فایل های ویندوز می باشد به ضد ویروس اجازه می دهد این فایل ها را اسکن نکرده و در نتیجه سرعت بالاتری داشته باشد. این لیست در واقع شامل نوعی اثر انگشت از این فایل های مطمئن و غیر آلوده است و حتی در صورت آلوده شدن این فایل ها اثر انگشت آنها تغییر کرده و دیگر بعنوان فایل مطمئن شناخته نمی شوند. این سیستم رابطه ی تکمیل کننده ای با سیستم بعدی .... دارد که اجازه خواهد داد این فایل ها دیگر هیچوقت تا هنگامی که آلوده نشده اند اسکن نشوند! قسمت بعد را بخوانید تا بدانید چگونه این سیستم عمل می کند.
– سیستم اسکن هوشمند فایل ها
این سیستم امکان این را فراهم می سازد که تا حد امکان فایل ها تعداد دفعات کمتری اسکن شوند و در نتیجه سرعت رایانه افزایش پیدا کند. این سیستم در واقع شامل حافظه ای است از فایل هایی که تا بحال اسکن شده اند. این لیست به صورتی طراحی شده است که بسیار کم حجم باشد و می تواند لیستی از تمام فایل های موجود در رایانه شما را در خود جای دهد. هنگامی که فایلی تغییر داده میشود آن فایل دوباره اسکن می شود اما در غیر اینصورت فایل تنها در صورت بروز شدن ضد ویروس دوباره اسکن می شود. البته این لیست شامل اطلاعات بسیار بیشتری است مانند آخرین زمان اسکن، قدرت آخرین اسکن، موجود بودن فایل در لیست سفید و چندین پارامتر دیگر که در کنار یکدیگر به سیستم های هوشمند....اجازه میدهد از استفاده شما از رایانه یادگیری کند و بصورتی کار کند که بیشترین امنیت و بیشترین سرعت را برای رایانه شما داشته باشد.
سیستم هوشمند .....
این سیستم یکی از دو سیستم سرعت دهنده ضد ویروس ..... است که مانند سیستم ..... از تلفیقی از چندین بخش بوجود آمده که با یکدیگر در ارتباط بوده و یکدیگر را تکمیل می کنند. برای اطلاعات بیشتر در مورد این بخش ها، ادامه مطلب را مطالعه نمایید.
– بهینه سازی حافظه
این بخش از سیستم هوشمند ..... شامل قسمت هایی برای مدیریت و کنترل مقدار حافظه اشغال شده توسط ضد ویروس می باشد. در واقع این سیستم با در نظر گرفتن و یادگیری از شرایط رایانه شما، طرز استفاده شما از رایانه و برنامه های مورد استفاده شما میزان استفاده از حافظه (رم) را بصورتی تنظیم کرده که در عین اشغال کمترین حافظه، بیشترین سرعت و امنیت را برای رایانه شما داشته باشد. برای مشاهده ی میزان تاثیر این سیستم بر میزان استفاده حافظه توسط ضد ویروس، کافی است مقدار حافظه مصرفی ضد ویروس را با آنتی ویروس های دیگر مقایسه نمایید.
– بهینه سازی قدرت اسکن
این سیستم با در نظر گرفتن درجه اهمیت اسکن فایل ها آن ها را با قدرت های مختلفی اسکن می کند. این سیستم در واقع هر اسکن را بر اساس نوع فایل، محل فایل، جدید بودن فایل، میزان قدرت رایانه شما، میزان مشغول بودن رایانه شما و پارامتر های دیگر بررسی و درجه بندی کرده، سپس با در نظر گرفتن سطح امنیتی که شما در تنظیمات انتخاب نموده اید آن را با قدرتی متناسب اسکن می کند. لازم به ذکر است که این سیستم در عین حالی که از درجات مختلفی برای اسکن فایل ها استفاده می کند سطح امنیت استاندارد را نیز همیشه در نظر می گیرد و همیشه از آلودگی سیستم جلوگیری میکند.
سیستم استفاده از زمان بیکاری سیستم
این سیستم مجزا تقریبا می تواند بعنوان قسمتی از سیستم هوشمند .... به حساب بیاید. این سیستم در واقع از مدت زمانی که شما از رایانه استفاده نمی کنید و یا استفاده سبک می کنید (مانند دیدن صفحات وب، تماشای فیلم، گوش کردن موزیک) فعال شده و آرام آرام فایل های شما را اسکن می کند و لیست این فایل ها را به سیستم .... داده تا دیگر این فایل ها در هنگام دسترسی به آنها، مثلا اجرای یک برنامه، اسکن نشده و بنابراین تاخیری در اجرای برنامه یا باز شدن آن فایل بوجود نیاید. این سیستم هیچگاه باعث کندی سیستم شما نمی شود چرا که از سیستم های تشخیص خاصی برای شناسایی استفاده شما از رایانه بهره می برد که به محض استفاده شما از رایانه عملکرد این سیستم را متوقف می کند.

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » پنج‌شنبه دسامبر 31, 2015 5:36 pm

من واقعا به آینده پادویش خوشبین هستم. البته اگر با همین سرعتی که تاحالا رشد کرده ادامه بده

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » پنج‌شنبه دسامبر 31, 2015 5:50 pm

حالا اگر نسخه جدید بیاد و سبک تر از قبل باشه همه میگن چقدر سریع درخواست ها اجرایی میشه تو امن پرداز!

اما اگر نسخه جدید بیاد و مثل قبل باشه باعث میشه سازندگان پادویش بخاطر این پست نابجا ! (در زمان نامناسب و نسبتا نزدیک به ارائه نسخه جدید) به من لعنت بفرستن!!!

adrin

پست توسط adrin » پنج‌شنبه دسامبر 31, 2015 9:21 pm

فک کنم نباید کلا انتظار زیادی داشت.
شرکت های بزرگ خیلی جلوزدند و برای رسیدن بشون باید هزینه زیادی کرد.
ولی باید سعی کرد

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » پنج‌شنبه دسامبر 31, 2015 10:25 pm

[quote="adrin"]فک کنم نباید کلا انتظار زیادی داشت.
شرکت های بزرگ خیلی جلوزدند و برای رسیدن بشون باید هزینه زیادی کرد.
ولی باید سعی کرد[/QUOTE]

پادویش تازه تو نسخه های اولیه هست که مثل شرکت هایی میمونه که 20 سال فعالیت داشتن(بخاطر نابغه های ایرانی). به نظر من 5 سال دیگه پادویش یکی از بهترین ها خواهد بود.
الان هم داره امکاناتی بهش اضافه میشه که هر آنتی ویروس تو دنیا نداره.

اصلا برای همین کندی مثال بزنم براتون. آنتی ویروس مشهور پاندا تا همین نسخه قبلی از پادویش کند تر بود و تنها در جدیدترین نسخه اش میشه گفت کمی بهتر شده. حالا همین پاندا که مثال زدم چه سالی تو اسپانیا تاسیس شده؟>>> 1990

adrin

پست توسط adrin » جمعه ژانویه 01, 2016 1:22 am

امیدوارم بهتر شود

قفل شده

بازگشت به “ضدویروس پادویش”