تشخیص اشتباه ie بعنوان بدافزار
- mohammadktabriz
[quote="shahrabiamir"]بابا اینکه هنوز فایل اینترنت اکسپلورر و یا حتی اپرا را بعنوان ویروس میشناسه؟! مشکل action center هنوز حل نشده. یه مشکل دیگه اش هم اینه که پروسه راست کلیک کردن و پروسه داخلی شدن به یه فولدر با تاخیر انجام میشه. این مشکلات ساده را برطرف کنید. ممنون[/QUOTE]
سلام
بعید می دونم چرا اینا فقط برای شما رخ می ده و این همه کاربر از این موضوعات ندارن و راضی هستن؟؟؟؟ من همین الان پویشگر و نگهبان، هر دو رو روی بالاترین حالت حساسیت قرار دادم و نه نگهبان هنوز به برنامه ای گیر داده و نه پویشگر!!!! البته فقط برنامه های در حال اجرا رو اسکن کردم
من فکر می کنم مشکل از جایی دیگه هست!!!
ایا از سلامت فایل هایی که بهشون گیر میده مطمئن هستی ؟؟؟
ایا مطمئن هستین که کامپیوترتون واقعا پاکه و بد افزار نداره ؟؟؟؟
سلام
بعید می دونم چرا اینا فقط برای شما رخ می ده و این همه کاربر از این موضوعات ندارن و راضی هستن؟؟؟؟ من همین الان پویشگر و نگهبان، هر دو رو روی بالاترین حالت حساسیت قرار دادم و نه نگهبان هنوز به برنامه ای گیر داده و نه پویشگر!!!! البته فقط برنامه های در حال اجرا رو اسکن کردم
من فکر می کنم مشکل از جایی دیگه هست!!!
ایا از سلامت فایل هایی که بهشون گیر میده مطمئن هستی ؟؟؟
ایا مطمئن هستین که کامپیوترتون واقعا پاکه و بد افزار نداره ؟؟؟؟
-
حالا اینا به کنار. مشکل اصلی سر اینه که با وجود core i7 بودن اندکی روی سرعت سیستم تاثیر گذاشته. من آنتی ویروسهای زیادی روی سیستمم داشتم توی این چند سال اما هیچ کدوم روی سرعت سیستم تا این حد تاثیر نذاشتن. از سلامت فایلهای اپرا و اینترنت اکسپلورر هم مطمئنم. الان استثناء هایی که برای این دو تا مرورگر درست کردم حذفش کردم و پوشه هاش را اسکن کردم و چیزی نشناخت.
- omidabedi839
[quote="shahrabiamir"]حالا اینا به کنار. مشکل اصلی سر اینه که با وجود core i7 بودن اندکی روی سرعت سیستم تاثیر گذاشته. من آنتی ویروسهای زیادی روی سیستمم داشتم توی این چند سال اما هیچ کدوم روی سرعت سیستم تا این حد تاثیر نذاشتن. از سلامت فایلهای اپرا و اینترنت اکسپلورر هم مطمئنم. الان استثناء هایی که برای این دو تا مرورگر درست کردم حذفش کردم و پوشه هاش را اسکن کردم و چیزی نشناخت.[/QUOTE]
درود پادویش از دیسک زیاد مصرف میکنه بخاطر همین که احتمالا تو نسخه جدید برطرف بشه
درود پادویش از دیسک زیاد مصرف میکنه بخاطر همین که احتمالا تو نسخه جدید برطرف بشه
-
- omidabedi839
- mohammadktabriz
[quote]نسخه جدید معلوم نیست در چه تاریخی میاد؟
[/QUOTE]
http://forum.amnpardaz.com/showthread.p ... 8%AF/page2
[/QUOTE]
http://forum.amnpardaz.com/showthread.p ... 8%AF/page2