یک مشکل جدید

قفل شده
saman
ناظم انجمن

یک مشکل جدید

پست توسط saman » چهارشنبه اکتبر 07, 2015 2:26 pm

قبلا وقتی برنامه ای روی گوشی دانلود و نصب میشد، پادویش در بالای صفحه پیغام بررسی و سالم بودن آن برنامه را میداد. الان مدتی است هر برنامه ای نصب میشود اصلا چیزی در بالای صفحه ظاهر نمی شود.

اندروید من 4.4.2 هست.

من تنظیمات پادویش اندروید را تغییر نداده ام.

نمایه کاربر
shayanoh
مدیر کل

پست توسط shayanoh » پنج‌شنبه اکتبر 08, 2015 12:54 am

سلام

من دو احتمال می‌رم که چرا الان پیغامی مشاهده نمی‌کنین.
اولیش تغییر تنظیمات هستش. البته خودتون گفتین که تغییر ندادین، ولی توی صفحه‌ی اصلی پادویش قسمت نگهبان، با لمس کردن نشان نگهبان می‌شه خاموش و روشن کردش. احتمال داره سهواً خودتون یا کس دیگه‌ای دستش خورده باشه و خاموش شده باشه نگهبان. اگر ممکنه چک کنین.
احتمال دوم هم، بعضی نسخ اندروید این امکان رو دارن که انتخاب کنین یک برنامه خاص هیچ پیامی بالای صفحه نتونه بده (و همچنین گاهاً برخی برنامه‌های مدیریتی این امکان رو می‌دن) احتمال داره این ویژگی برای پادویش فعال شده باشه تا هیچ پیام به شما نده.
ممکنه این دو مورد رو بررسی کنین که حل می‌کنه مشکل رو یا نه؟

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » پنج‌شنبه اکتبر 08, 2015 7:54 am

[quote="shayanoh"]سلام

من دو احتمال می‌رم که چرا الان پیغامی مشاهده نمی‌کنین.
اولیش تغییر تنظیمات هستش. البته خودتون گفتین که تغییر ندادین، ولی توی صفحه‌ی اصلی پادویش قسمت نگهبان، با لمس کردن نشان نگهبان می‌شه خاموش و روشن کردش. احتمال داره سهواً خودتون یا کس دیگه‌ای دستش خورده باشه و خاموش شده باشه نگهبان. اگر ممکنه چک کنین.
احتمال دوم هم، بعضی نسخ اندروید این امکان رو دارن که انتخاب کنین یک برنامه خاص هیچ پیامی بالای صفحه نتونه بده (و همچنین گاهاً برخی برنامه‌های مدیریتی این امکان رو می‌دن) احتمال داره این ویژگی برای پادویش فعال شده باشه تا هیچ پیام به شما نده.
ممکنه این دو مورد رو بررسی کنین که حل می‌کنه مشکل رو یا نه؟[/QUOTE]

سلام.
احتمال اول رو که قطعا باید رد کنیم . چون خودم بارها چک کردم و نه تنظیمات نگهبان تغییری داشته و نه تنظیمات مربوط به settings

در مورد احتمال دوم که بعید میدونم برنامه خاصی باعثش شده باشه و من هم که تغییری در تنظیمات اندروید ندادم.
اگر در تنظیمات سیستم عامل جایی هست یا برنامه ای میشناسید که خودش چنین تغییراتی انجام دهد لطفا راهنمایی بفرمایید.

داستان مشکوک هست به این علت که در این مدتی که چنین پیغام هایی فطع شده، تنها یکبار زمانی که یک بازی روی گوشی نصب شد پیغام ظاهر شد!!! که باعث تعجب من شد. چون تقریبا بیش از 1 ماه است که این پیغام ها را ندیده بودم.

به هر حال اگر راه حلی پیدا کردید ممنون میشوم راهنمایی بفرمایید. اگر هم نه، بگذارید بیشتر بررسی کنم ببینم چیز تازه ای پیدا میکنم یا خیر

حتی یکبار پادویش را پاک کردم و دوباره ریختم اما نتیجه ای حاصل نشد.

قفل شده

بازگشت به “ضدویروس پادویش نسخه اندروید”