به پادویش دیگه نمی تونم اعتماد کنم

قفل شده
نمایه کاربر
mohammadktabriz

به پادویش دیگه نمی تونم اعتماد کنم

پست توسط mohammadktabriz » جمعه سپتامبر 04, 2015 10:58 am

باسلام من نمی دونم شما چطوری یدونه بد افزار را بررسی می کنید چون در هنگام اسکن فایل را شناسایی و حذف می کنه ولی وقتی اون فایل را اجرا می کنی موتورش شناسایی نمی کنه و ویروسه به راحتی اجرا میشه و سیستم آدم بگا میره تازشم بعد از اجرا شدن هر چقدر با پادویش کله سیستم را اسکن می کنی چیزی شناسایی نمی کنه با این حساب نمیشه فعلا به پادویش اعتماد کرد

نمایه کاربر
mohammadktabriz

پست توسط mohammadktabriz » جمعه سپتامبر 04, 2015 11:34 am

نمونه ای از این ویروس که موتورش شناسایی نمی کنه ولی در هنگام اسکن شناسایی می کنه این ویروس تو سیستمم اجرا شده

http://s5.picofile.com/file/8157548576/ ... e.rar.html

davarian
کارشناس بدافزار

پست توسط davarian » یک‌شنبه سپتامبر 06, 2015 9:47 am

[quote="بابک خرمدین"]باسلام من نمی دونم شما چطوری یدونه بد افزار را بررسی می کنید چون در هنگام اسکن فایل را شناسایی و حذف می کنه ولی وقتی اون فایل را اجرا می کنی موتورش شناسایی نمی کنه و ویروسه به راحتی اجرا میشه و سیستم آدم بگا میره تازشم بعد از اجرا شدن هر چقدر با پادویش کله سیستم را اسکن می کنی چیزی شناسایی نمی کنه با این حساب نمیشه فعلا به پادویش اعتماد کرد[/QUOTE]

سلام

این فایل روی ۳ سیستم (‌ویندوز xp , 7.32, 7.64 ) تست شد .
قبل از اجرای فایل در هر ۳ سیستم نگهبان پادویش آن را شناسایی و حذف می کند .
با نگهبان خاموش , فایل را اجرا کردیم و آیکون برنامه کنار ساعت سیستم ظاهر شد و پروسس هم برنامه بالا بود
بعد از روشن شدن نگهبان و refresh سیستم فایل توسط نگهبان شناسایی و حذف می شود در غیر اینصورت با پویش کامل فایل شناسایی خواهد شد . بعد از حذف فایل پروسس آن هم بسته می شود .
در یک مورد خاص در ویندوز 7.64 بعد از پویش فایل شناسایی ولی حذف نشد (پاکسازی شکست خورد ) در این حالت بعد از ریستارت سیستم فایل از سیستم حذف می شود .

با تشکر

نمایه کاربر
mohammadktabriz

پست توسط mohammadktabriz » یک‌شنبه سپتامبر 06, 2015 11:06 am

عجیبه من الان تست کردم پادویش موتورشم شناسایی کرده بود البته مال من حدود چند روز پیش بود شاید با اپدیت جدید مساله حل شده باشه

قفل شده

بازگشت به “ضدویروس پادویش”