مشکل پس از اسکن کامل
[quote="akbar"]اوه اوه راست میگه سامان داشتم کامپیوتر رو با پادویش اسکن کامل میکردم تو بیستو پنج درصد خواستم کنسلش کنم که یه لحظه تو یه پوشه ای کار داشتم که تو دسکتاپ رو پوشه کلیک کردم درست یک دقیقه کشید پوشه رو باز کنه!!!!!بعد که رو لغو اسکن کلیک میکردم لغو نمیشد و این گزینه هم درست دو دقیقه کشید کار کنه و اسکن پادویش لغو شد!!!!یعنی کل کامپیوتر هنگ کرد!!آقا رسیدگی کنید خیلی حاده من ندیده بودم اینطوری بشه.
مشخصات سیستمم هم:
cpu:i3---3240
vga:navidia gt630
ram: 6gb
hard:1 tra[/QUOTE]
البته اکبر آقا کلا لغو کردن در هر آنتی ویروسی کمی زمان میبرد و اگر ناگهان پس از لغو به سمت انجام کاری بروید اکثر آنتی ویروس ها هنگ میکنند اما شما ای کاش پاز را میزدید و فقط موقتا عملیات پویش را متوقف میکردید. احتمالا در آن صورت هیچ مشکلی پیش نمی آمد و پس از انجام کار میتوانستید عملیات پویش را ادامه دهید.
تصور میکنم مشکل شما کمی با من متفاوت باشد.
اصلا خبر داشتید پادویش امکان توقف اسکن دارد؟؟؟ اگر روی آرم play در هنگام اسکن کلیک کنید به pause تغییر وضعیت میدهد و اصلا سیستم را درگیر نمی کند.
مشخصات سیستمم هم:
cpu:i3---3240
vga:navidia gt630
ram: 6gb
hard:1 tra[/QUOTE]
البته اکبر آقا کلا لغو کردن در هر آنتی ویروسی کمی زمان میبرد و اگر ناگهان پس از لغو به سمت انجام کاری بروید اکثر آنتی ویروس ها هنگ میکنند اما شما ای کاش پاز را میزدید و فقط موقتا عملیات پویش را متوقف میکردید. احتمالا در آن صورت هیچ مشکلی پیش نمی آمد و پس از انجام کار میتوانستید عملیات پویش را ادامه دهید.
تصور میکنم مشکل شما کمی با من متفاوت باشد.
اصلا خبر داشتید پادویش امکان توقف اسکن دارد؟؟؟ اگر روی آرم play در هنگام اسکن کلیک کنید به pause تغییر وضعیت میدهد و اصلا سیستم را درگیر نمی کند.
[quote="sepidweb"]مطمئنید که مشکل از پادویش هست؟ من یک بار سیستمم با کندی مواجه شده بود و همش فکر می کردم تقصیر پادویشه. اما بعد فهمیدم هارد دیسک سیستمم خراب شده![/QUOTE]
با هیچ آنتی ویروس دیگری روی همین سیستم این مشکل را ندارم.
نمیدانم رم را اشغال یا هارد دیسک را درگیر (البته اولی را محتمل تر میدانم) میکند و یا اصلا بعد از مدت طولانی روشن بودن سیستم یا یک اسکن چه اتفاقی برای پادویش میافتد که این مسئله رخ میدهد؟
روی یک سیستم خیلی جدید تر از سیستم خودم هم این مسئله را دیدم. هرچه قدرت سخت افزاری بالاتر میرود، دیدن این مسئله مشکل تر میشود اما وجود دارد.
نمیدانم کدام مولفه موجود در پادویش در پشت صحنه تلاش میکند اطلاعاتی را رد وبدل کند یا اصلا شاید با فایل اجرایی صدای کلیک!!! روی پوشه ها بی دلیل درگیر می شود که این اتفاق رخ میدهد؟ نمیدانم. چون این کندی در ورود و خروج از پوشه ها پس از شروع مشکل، بیشتر مشخص است.
--- ویرایش شده ---
جدیدا متوجه شدم کاملا وابسته به اسکن هم نیست و اگر مدت طولانی سیستم روشن بماند ممکن است این مشکل شروع شود/
به هر کس که علت احتمالی این مشکل را حدس بزند یک لایسنس 1 ساله پادویش(نسخه امنیت پیشرفته) جایزه میدهم.
با هیچ آنتی ویروس دیگری روی همین سیستم این مشکل را ندارم.
نمیدانم رم را اشغال یا هارد دیسک را درگیر (البته اولی را محتمل تر میدانم) میکند و یا اصلا بعد از مدت طولانی روشن بودن سیستم یا یک اسکن چه اتفاقی برای پادویش میافتد که این مسئله رخ میدهد؟
روی یک سیستم خیلی جدید تر از سیستم خودم هم این مسئله را دیدم. هرچه قدرت سخت افزاری بالاتر میرود، دیدن این مسئله مشکل تر میشود اما وجود دارد.
نمیدانم کدام مولفه موجود در پادویش در پشت صحنه تلاش میکند اطلاعاتی را رد وبدل کند یا اصلا شاید با فایل اجرایی صدای کلیک!!! روی پوشه ها بی دلیل درگیر می شود که این اتفاق رخ میدهد؟ نمیدانم. چون این کندی در ورود و خروج از پوشه ها پس از شروع مشکل، بیشتر مشخص است.
--- ویرایش شده ---
جدیدا متوجه شدم کاملا وابسته به اسکن هم نیست و اگر مدت طولانی سیستم روشن بماند ممکن است این مشکل شروع شود/
به هر کس که علت احتمالی این مشکل را حدس بزند یک لایسنس 1 ساله پادویش(نسخه امنیت پیشرفته) جایزه میدهم.
[quote="saman"]با هیچ آنتی ویروس دیگری روی همین سیستم این مشکل را ندارم.
--- ویرایش شده ---
به هر کس که علت احتمالی این مشکل را حدس بزند یک لایسنس 1 ساله پادویش(نسخه امنیت پیشرفته) جایزه میدهم.[/QUOTE]
اوه چه دست و دلباز!!!! اگه قرار باشه کسی هم بفهمه اون کارشناسای خود پادویش هستن به اونا هم میدین
--- ویرایش شده ---
به هر کس که علت احتمالی این مشکل را حدس بزند یک لایسنس 1 ساله پادویش(نسخه امنیت پیشرفته) جایزه میدهم.[/QUOTE]
اوه چه دست و دلباز!!!! اگه قرار باشه کسی هم بفهمه اون کارشناسای خود پادویش هستن به اونا هم میدین
[quote="saman"]چرا در همین عکس اگر روی این بخشی که کادر قرمز مشخص شده، روی دکمه play کلیک کنید، اسکن متوقف(pause) میشود و میشود دوباره آن را ادامه داد(با کلیک دوباره و تبدیل آن به play)
[ATTACH=CONFIG]337[/ATTACH][/QUOTE]
عجب من فکر میکردم که این علامت فقط یه طرح گرافیکیه!!!پس گزینه توقف اینه!!
حداقل گزینه توقف رو کنار سایر گزینه ها قرار بدید،کنار لغو پویش.
به شخصه که دو ساله دارم از پادویش استفاده میکنم نمیدونستم این مساله رو!
[ATTACH=CONFIG]337[/ATTACH][/QUOTE]
عجب من فکر میکردم که این علامت فقط یه طرح گرافیکیه!!!پس گزینه توقف اینه!!
حداقل گزینه توقف رو کنار سایر گزینه ها قرار بدید،کنار لغو پویش.
به شخصه که دو ساله دارم از پادویش استفاده میکنم نمیدونستم این مساله رو!