واقعا عجیبه
واقعا عجیب
باور کنید من نه دانشمند هسته ای هستم نه خبرنگار اعزامی به وین!!!!!!!!!!
من هر روز سیستمم را اسکن میکنم(بییشتر از روی عادتی که برای تست پادویش در نسخه های قبلی در من باقی مانده!!!)
اینجا را نگاه کنید>>
از این حالت ها خارج نیست>>
1- این تشخیص اشتباه پادویش است
2- این مدت ها روی کامپیوتر من بوده و چون جدیدا به پادویش اضافه شدهف شناسایی شده(که اگر اینطور باشد احتمالا نصف کامپیوتر ها در ایران دوکو 2 دارند!!!!!!! که فاجعه بار است)
3- امروز با سایت ها و اخبار مذاکرات و فایل هایی که ملت برای هم میفرستند منتقل شده که البته من دانلود خاصی نداشتم . (چرا در پوشه ی برنامه idm وجود دارد؟)
امروز adobe flash player را برای مرورگر ها از سافت گذر دانلود کردم
یا با airdroid به گوشی متصل شدم و یک فایل عکس را دانلود کردم
و دانلود خاص دیگری امروز نداشتم.
راستی . امروز درایور کارت صدا و یک درایور دیگر را با برنامه driver booster آپدیت کردم
کامپیوتر من دوکو 2 گرفته
سلام
متاسفانه امضای Trojan.Win32.ThreadDuqu2.mdP تشخیص اشتباه هستند که در پایگاه امضای ساعت ۱۵ دیروز به وجود آمده و در پایگاه امضای ساعت ۱۳ امروز درست شدهاند.
این امضا برای تطبیق در شرایط خاصی در حافظه تهیه شده و نباید با فایل تطابق پیدا میکرده است.
به نظر میرسد یکی از الگوریتمهای موجود در idm در دوکو نیز به کار رفته و همین باعث این اشتباه شده است.
از بابت این مساله پوزش میطلبیم.
متاسفانه امضای Trojan.Win32.ThreadDuqu2.mdP تشخیص اشتباه هستند که در پایگاه امضای ساعت ۱۵ دیروز به وجود آمده و در پایگاه امضای ساعت ۱۳ امروز درست شدهاند.
این امضا برای تطبیق در شرایط خاصی در حافظه تهیه شده و نباید با فایل تطابق پیدا میکرده است.
به نظر میرسد یکی از الگوریتمهای موجود در idm در دوکو نیز به کار رفته و همین باعث این اشتباه شده است.
از بابت این مساله پوزش میطلبیم.
[quote="Naficy"]سلام
از بابت این مساله پوزش میطلبیم.[/QUOTE]
خواهش میکنم اما با این تفاسیر من فایل های قرنطینه شده idm را بازگردانم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سالم هستند؟
از بابت این مساله پوزش میطلبیم.[/QUOTE]
خواهش میکنم اما با این تفاسیر من فایل های قرنطینه شده idm را بازگردانم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سالم هستند؟