سلام،چرا شفاف سازی نمیکنید؟

قفل شده
نمایه کاربر
akbar

پست توسط akbar » جمعه نوامبر 08, 2013 7:07 pm

آیا مشکلی دارید؟
چرا الان پنج روز که آنتی ویرووس بروز نمیشه؟آیا در این چند روز یک ویرووس هم تولید نشده؟
چرا جواب سوالهای فروم که از مسولین آنتی ویروس پرسیده میشه سه الی چهار روز بعد جواب داده میشه؟
چرا وقتی دستی نگهبان و پویشگر آنتی ویروس رو روشن میکنم و وقتی که یکبار ویندوز رو ریستارت میکنم موقع بالا آمدن ویندوز هم نگهبان و هم پویشگر خاموش میباشد؟
چرا تاریخ عرضه نسخه پایدار رو مشخص نمیکنید؟
تو رو خدا جون هر کی که دوست دارین مشخص کنید که آنتی ویروس رو خودتون ساختین؟موتورشو خودتون ساختید؟با احساس و زندگی مردم بازی نکنید،لطفا؟
اگه که خودتون ساختید لطفا زمان عرضه نسخه پایدار آنتی ویرووس رو مشخص کنید و دیگه از جواب دادن فرار نکنید؟
لطفا به همش جواب بدید.
:mad:

نمایه کاربر
mohammadktabriz

پست توسط mohammadktabriz » جمعه نوامبر 08, 2013 7:13 pm

[quote="akbar"]سلام،چرا شفاف سازی نمیکنید؟
آیا مشکلی دارید؟
چرا الان پنج روز که آنتی ویرووس بروز نمیشه؟آیا در این چند روز یک ویرووس هم تولید نشده؟
چرا جواب سوالهای فروم که از مسولین آنتی ویروس پرسیده میشه سه الی چهار روز بعد جواب داده میشه؟
چرا وقتی دستی نگهبان و پویشگر آنتی ویروس رو روشن میکنم و وقتی که یکبار ویندوز رو ریستارت میکنم موقع بالا آمدن ویندوز هم نگهبان و هم پویشگر خاموش میباشد؟
تو رو خدا جون هر کی که دوست دارین مشخص کنید که آنتی ویروس رو خودتون ساختین؟موتورشو خودتون ساختید؟با احساس و زندگی مردم بازی نکنید،لطفا؟
اگه که خودتون ساختید لطفا زمان عرضه نسخه پایدار آنتی ویرووس رو مشخص کنید و دیگه از جواب دادن فرار نکنید؟
لطفا به همش جواب بدید.
:mad: [/QUOTE]

حرف دلمو زدی

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » جمعه نوامبر 08, 2013 9:29 pm

[quote="akbar"]سلام،چرا شفاف سازی نمیکنید؟
آیا مشکلی دارید؟
لطفا به همش جواب بدید.
:mad: [/QUOTE]

سلام
دوست گرامی؛ لطفا هر قدر هم از دست ما ناراحت هستید، از زدن چندین پست برای یک موضوع خودداری کنید.
مساله عدم برروزرسانی همین الآن در دست بررسی است و حداکثر ظرف یکساعت آتی رفع خواهد شد.
مشکل شما با روشن کردن نگهبان نیاز به اطلاعات دقیقتری دارد: لطفا در صورت امکان یک اسکرین‌شات از صفحه اصلی ضدویروس، در هنگام خاموشی نگهبان بگذارید. ضمنا نسخه ویندوز خود (xp/vista/seven و 32 یا 64 بیتی) را نیز مشخص کنید.
تاریخ عرضه نسخه‌ها هم فردا در سایت درج خواهد شد. تلاش ما این است که قبل از نمایشگاه الکامپ این نسخه‌ها برای استفاده آماده باشند.
همانطور که بارها اعلام شده و قبلا هم گفته‌ایم، ضدویروس پادویش یک ضدویروس کاملا ایرانی است و موتور آن نیز صفر تا صد توسط متخصصین ایرانی و در شرکت امن‌پرداز نوشته شده است.
امیدوارم همین پاسخ‌های کوتاه هم کمی از ناراحتی شما کاسته باشد. اگر نیاز به توضیح بیشتری در هر یک از موارد می‌بینید اعلام کنید تا مفصل‌تر توضیح بدهم.

نمایه کاربر
akbar

پست توسط akbar » جمعه نوامبر 08, 2013 9:45 pm

ممنون از جواب دادن سریعتون،خیالم از اصالت محصول راحت شد.این حرفهایی که زدم نشون از غرور ملی منه و دوست دارم که نرم افزارهای ما هم تو جهان خودی نشون بده،البته اگه نسخه پولی هم باشه من خودم اولین نفریم که میخرم و حمایتش میکنم.

نمایه کاربر
mohammadktabriz

پست توسط mohammadktabriz » جمعه نوامبر 08, 2013 9:55 pm

[quote="akbar"]ممنون از جواب دادن سریعتون،خیالم از اصالت محصول راحت شد.این حرفهایی که زدم نشون از غرور ملی منه و دوست دارم که نرم افزارهای ما هم تو جهان خودی نشون بده،البته اگه نسخه پولی هم باشه من خودم اولین نفریم که میخرم و حمایتش میکنم.[/QUOTE]

خیال کردی من اول از همه نسخه پولیشو می خرم :cool: :cool: ;) :D

قفل شده

بازگشت به “پادویش نسخه خانگی رایگان”