[quote="saeed753"]قابل توجه شما دوست عزیز طبق گفته کاربر iran اگه پادویش کمتر میشد اونوقت اون انتی ویروس های خارجی رو محکوم نمی کردیم چون همیشه اونا رو بهتر می دونیم ولی من قبلا یه پوشه که انتی ویروس nod و avast اسکن کرده بودن و تمام فایل های الوده رو پاک کرده بودن و فقط مونده بود فایل های به ظاهر سالم که با اسکن مجدد سالم اعلام می شدن رو توی سایت های مختلف اسکن گذاشتم و بیش از نیمی از آنتی ویروس ها اونا رو ویروس می شناختن و توی این تست ها به نکته جالبی رسیدم و اون اینه که انتی ویروس های خارجی شاید خوب باشن و لی نه اینایی که ما مصرف میکنیم !!!!!!!! چون کاملا غیر قانونی هستن مثلا یه Kaspersky قانونی توی سایت خودش قیمت داره حدود 27 دلار یعنی حدود 90 هزار تومان ما !!!! اگه کسی واسه این انتی ویروس اینقدر پول داده خوبه ولی اکثرا غیر قانونی هست و این نسخه ها کارایی نسخه اورجینال رو ندارن و و کارشناسای امنیت می گن حتی آپدیتشون دیتا بیسشون هم فرق می کنه خب حالا تجربه من توی این تستا این بود که nod من که کاملا اپدیت بود یه فایل از همینا رو سالم اعلام می کرد و لی دقیقا همون فایل توی سایت های اسکن معروف توسط خود nod که توی لیستشون بود ویروس شناخته می شد این یعنی چی ؟؟؟؟؟؟
ولی من به پیشرفت پادویش امیدوار هستم و هیچ نرم افزار امنیتی هم نمی تونه مدعی امنیت 100% باشه اینو نباید فراموش کرد[/QUOTE]
من حرف غیرمنطقی نزدم و اینجا نمیخوام کسی رو محکوم کنم و یا جانبدارانه در مورد انتی ویروسی صحبت کنم، اصلا هم قضیه مرغ و غاز نیست،... کسی مثل من و شما که از امنیت و ساختار فایل های مخرب چیزی نمیدونیم قطعا هم نمیتونیم با یه تست ساده ای که هیچ اعتمادی هم به فایل هایی که تست میشن نیست در مورد قدرتمند بودن یه انتی ویروس صحبت کنیم.الان از 1980 فایلی که شما گذاشتین از کجا میدونین که چه تعدادش واقعا مخربه؟؟؟؟دلیل و مدرک شما چیه؟؟؟آیا شما خودتون تک تک کد فایل ها رو بررسی کردین و از مخرب بودنشون مطمئنید؟؟؟آیا سازمان معتبری این فایل ها رو چک کرده و این اطمینان رو به شما داده؟؟؟واقعا با چه مدرکی؟؟؟ من به راحتی میتونم یه پوشه 1000 تایی براتون اماده کنم که پادویش هر هزارتاشو به عنوان ویروس حساب کنه ولی آنتی ویروس های دیگه 100تاشا به عنوان ویروس بشناسن...!!!!!! در ضمن ملاک های زیادی برای تست قدرتمند بودن یه انتی ویروس وجود داره که باید توسط متخصصین تست و ارزیابی بشه... نه توسط من و شما...در ضمن من هم به پیشرفت آنتی ویروس های ایرانی امیدوارم...
آنتی ویروس پادویش رو تست کنین و نتایج تست رو برای بقیه بزارین
14 نمونه بدافزار برای تست
http://s6.picofile.com/file/8199469692/14.zip.html
رمز:
padvish
منبع:
www.malshare.com
http://s6.picofile.com/file/8199469692/14.zip.html
رمز:
padvish
منبع:
www.malshare.com