بله، راستش با توصیفات شما من هم مشتاق شدم بگیرم نصب کنم.

سوال اصلی الآن این است که این برنامهها از کجا روی گوشی شما میآیند و اصلا چگونه بدون اطلاع شما نصب میشوند.
برای همین من چند سوال دارم:
۱- آیا گوشی شما روت است؟
۲- چه برنامههایی امکان Device Administrator روی گوشی شما دارند؟ (برای دیدن این مورد به تنظیمات گوشی، بخش Security مراجعه کنید و گزینهای به همین نام را بیابید)
۳- احیانا خاطرتان هست پیامی مبنی بر نصب این دو برنامه دیده باشید و Accept کرده باشید یا خیر؟
همانطور که گفتید یک روش پیدا کردن متهم این است که ببینیم کدام نرمافزار(ها) آخرین چیزهایی بودند که قبل از پیدا شدن این بدافزار نصب شدهاند.
ولی اینکه این کار بدون پیغام انجام شده باشد عجیب است، برای همین سوال سوم حیاتی است. ضمنا مشخصات گوشی خودتان را هم برایمان ارسال کنید. (تصویر صفحه About Device که شامل ورژن آندروید باشد خیلی مفید است)[/QUOTE]
[quote]
سوال اصلی الآن این است که این برنامهها از کجا روی گوشی شما میآیند و اصلا چگونه بدون اطلاع شما نصب میشوند.[/QUOTE]
بله. دقیقا. الان نزدیک 1 سال است برنامه جاسوس یاب روی گوشی من نصب است و تا بحال هیچ موردی را گزارش نکرده بود. اما چند روز بعد از نصب فایروال رایگان noroot firewall این داستان ها شروع شد و یکبار برنامه ای مخفی با پوشش play store و یک بار هم با پوشش ease روی گوشی پیدا شد.
من به noroot firewall بسیار مشکوک هستم. توصیه میکنم چند روزی روی گوشی نصب کنید و در زمان های اتصال به اینترنت آن را فعال کنید که ظاهرا از یک vpn استفاده می کند تا به قول خودش امنیت را فراهم کند!!!
[quote]۱- آیا گوشی شما روت است؟[/QUOTE]
نه روت نیست. و اصلا این فایروال را ریختم چون در توضیحاتش آمده بود که به روت نیاز ندارد.
[quote]۲- چه برنامههایی امکان Device Administrator روی گوشی شما دارند؟ (برای دیدن این مورد به تنظیمات گوشی، بخش Security مراجعه کنید و گزینهای به همین نام را بیابید)[/QUOTE]
اتفاقا همین برنامه جاسوس یاب هم مدیران سیستم را نمایش میدهد و البته به سادگی میتوان در تنظیمات گوشی هم آن را دید.
در این بخش تنها برنامه قفل دوربین(ساخته ی همان شیخ الاسلامی که برنامه جاسوس یاب را ساخته) وجود دارد که تیک خورده(به عنوان مدیر) و مدت زیادی هست روی گوشی من است و این مشکل وجود نداشته و دقیقا چند روز بعد از نصب noroot firewall این برنامه های مخفی پیدا شده اند.
[quote] ۳- احیانا خاطرتان هست پیامی مبنی بر نصب این دو برنامه دیده باشید و Accept کرده باشید یا خیر؟[/QUOTE]
اصلا به هیچ عنوان پیغامی نیامده که accept بزنم.
[quote]ولی اینکه این کار بدون پیغام انجام شده باشد عجیب است، برای همین سوال سوم حیاتی است. ضمنا مشخصات گوشی خودتان را هم برایمان ارسال کنید. (تصویر صفحه About Device که شامل ورژن آندروید باشد خیلی مفید است)[/QUOTE]
اطمینان داشته باشید هیچ پیغامی در مورد نصب چنین نرم افزارهایی accept نشده است.
حتما در پست بعدی تصویر About Device را ارسال میکنم.
ورژن اندروید من قدیمی است>> 4.2.2
من برنامه ای چینی برای عکاسی به اسم ucamera دارم که گاهی پیغام های تبلیغاتی برای برنامه های پیشنهادی نمایش میدهد اما هرگز چنین پیغام هایی را اصلا نمیزنم و فقط آنها را میبندم و بعید میدانم مشکل از این نرم افزار باشد چون مدت هاست آن را دارم و جاسوس یاب چیزی نمایش نداده بود.
تنها برنامه جدید گوشی من همین noroot firewall است.
--- ویرایش شده ---
این هم به پست قبلی من اضافه کنید>>