چرا آنتی ویروس های دیگه زیاد به این موضوع گیر نمیدن ولی آنتی ویروس شما حتی اگر اثری از آنتی ویروس قبلی وجود داشته باشه نصب نميشه؟

قفل شده
نمایه کاربر
saeed753

چرا آنتی ویروس های دیگه زیاد به این موضوع گیر نمیدن ولی آنتی ویروس شما حتی اگر اثری از آنتی ویروس قبلی وجود داشته باشه نصب نميشه؟

پست توسط saeed753 » جمعه ژوئن 05, 2015 12:42 pm

سلام چرا آنتی ویروس های دیگه زیاد به این موضوع گیر نمیدن ولی آنتی ویروس شما حتی اگر اثری از آنتی ویروس قبلی وجود داشته باشه نصب نميشه؟
من خودم یه nod 32 دو ساله دارم ولی در کنارش آنتی ویروس مایکروسافت رو نصب کردم بعد مدتی که اومدم توی سایت شما بسیار علاقمند شدم از آنتی ویروس شما استفاده کنم آنتی ویروس مایکروسافت رو حذف کردم ولی چون nod 32 روی سیستم نصبه هر کار کردم آنتی ویروس شما اجازه نصب نداد (من همیشه قابلیت real time رو فقط برای یک آنتی ویروس فعال دارم و از آنتی ویروس دیگه برای اسکن استفاده میکنم) قابل ذکره که بعد از اینکه آنتی ویروس شما اجازه نصب نداد یه نسخه رایگان avast رو بدون هیچ دردسری همراه با nod 32 نصب کردم و دارم استفاده میکنم ولی بسیار مشتاقانه منتظرم این مشکل رفع بشه و بتونم از آنتی ویروس شما در کنار nod 32 استفاده کنم (البته تا زمانی که اعتبار nod تموم بشه که احتمال به یقین اونموقع آنتی ویروس امنیت پیشرفته شما رو میخرم تا انشاالله به جهت حمایت مردم یک آنتی ویروس بومی قوی و در سطح جهانی داشته باشیم و تا بتونم آنتی ویروس شما رو به بقیه پیشنهاد می دم)

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » شنبه ژوئن 06, 2015 12:41 pm

سلام
این حرف شما صحیح است که پادویش گاهی به «آثار» سایر ضدویروس‌ها هم حساس است و گاهی ممکن است ضدویروس قبلی پاک شده و فقط اثر آن باقیمانده باشد و پادویش به همین علت پادویش نصب نشود. ما در حال بررسی روش‌هایی برای بهبود این مساله هستیم.

با این همه این مساله عدم نصب در کنار یک ضدویروس دیگر برای همه ضدویروس‌ها وجود دارد و مختص پادویش نیست. در مورد تجربه شما با Avast من احساس می‌کنم این مساله به خاطر یک باگ در برنامه نصب این ضدویروس و عدم تشخیص وجود Nod32 بوده است، چرا که در این صفحه سایت Avast دقیقا نسبت به مشکلات نصب دو ضدویروس هشدار داده و توصیه کرده است که حتما ضدویروس قبلی را حذف کنید.

مساله کنار هم قرار نگرفتن دو ضدویروس فقط به نگهبان (گارد) مربوط نمی‌شود، چرا که امروزه ضدویروس‌ها امکانات زیادی مانند پویش حافظه، محافظت رفتاری و ... نیز دارند که این موارد نیز احتمال بروز اشکال یا در بهترین حالت، حداقل کاهش سرعت سیستم را به همراه دارد. (مثلا یک ضدویروس در حافظه ضدویروس دیگر امضای ویروس را پیدا کند؛ یا اینکه چک‌هایی که یک ضدویروس برای اطمینان از امنیت سیستم انجام می‌دهد باعث درگیر شدن ضدویروس دیگر یا مشکوک شدن آن شود و ...) بخصوص اینکه بعضا این مشکلات به راحتی خود را نشان نمی‌دهند و در شرایط خاص یا با رفتارهای غیرعادی در مواقع خاص (و نه همیشه) ظاهر می‌شوند.
بنابراین اگر چه شاید بتوانید راهی پیدا کنید که نود۳۲ و پادویش را در کنار هم نصب کنید، ولی این کار توصیه نمی‌شود.

موفق باشید

قفل شده

بازگشت به “پادویش نسخه خانگی رایگان”