کندی بسیار زیاد سیستم

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » سه‌شنبه می 19, 2015 6:11 pm

[quote="Naficy"]سلام
متاسفانه از تصاویر علت مساله مشخص نیست.
کمی تست کردم ولی این مساله در سیستم‌های ما نیز رخ نمی‌دهد.
یک پیشنهاد دارم که نگهبان پادویش را غیرفعال کنید و سپس با یک برنامه که کل درایو را بگردد سیستم را پویش کنید. ببینیم مساله ربطی به پویش ضدویروس دارد یا صرفا اگر هر برنامه‌ای سیستم را پویش کند همین مساله رخ می‌دهد. (برای این کار الآن فقط برنامه‌های اسکنر ضدویروس‌ها به ذهنم می‌رسد. مثلا با یک ضدویروس دیگر از این اسکن‌های آن‌لاین روی سیستم انجام دهید)
در هر صورت به نظرم نیاز به دسترسی ریموت خواهد بود. جهت هماهنگی ایمیلی ارسال خواهم کرد.[/QUOTE]

از اسکن آنلاین eset استفاده کردم ولی در پایان اسکن آن، کندی در ورود به پوشه نبود.( در هنگام اسکن آنلاین eset نگهبان پادویش خاموش بود)

به نظر می رسد تنها از طریق ریموت احتمال پیدا کردن رابطه این کندی با اسکن یک درایو یا کل هارد با پادویش مشخص می شود.

در ایمیلی که فرستادید پاسخ خواهم داد که چه زمانی در منزل هستم که اگر دوست داشتید با ریموت علت و رابطه این مسئله با اسکن پادویش را بررسی بفرمایید.

فقط یک مسئله هست که باید یکبار یکی از درایو ها را اسکن کنم و بعد از آن شما متصل شوید که در ایمیل در مورد اینکه چه زمان و چگونه این هماهنگی صورت پذیرد با شما در ارتباط خواهم بود.

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » جمعه می 22, 2015 11:43 pm

[quote="hkma"]با سلام
منم نسخه نسخه تریالشو رو ویندوز 8.1 نصب کردم بشدت هاردمو درگیر میکرد. همش روی 100درصد بود.[/QUOTE]
پست شما به تاپیک مجزا منتقل شد. (اینجا)
لطفا از این پس برای مسائل جدید، تاپیک جدید بزنید.

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » یک‌شنبه دسامبر 13, 2015 8:51 pm

[quote]سلام یه سوال
میزان حجم مورد نیاز مموری برای ویندوز سون را 2gb نوشتید زیاد نیست درصورتی که کسپرسکای فقط 1gb نوشته؟[/QUOTE]

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » چهارشنبه دسامبر 30, 2015 9:22 am

[quote]سلام تقریبا از موقعی که پادویش رو به نسخه امنیت پیشرفته ارتقا دادم سیستمم خیلی کند شده و از موقع نصب اون هرچی می گذره سیستم کند تر می شه البته مطمئن نیستم از پادویش باشه یه چند روزی هم هست که نرم افزار malwarebyte free رو هم نصب کردم که اصلا real time نداره همون اول که سیستم رو روشن می کنم بدون باز کردن نرم افزار خاص بعد از چند دقیقه نباید سیستم زیاد درگیر باشه ولی بنظرم من خیلی کند شده این عکس ها رو چند دقیقه بعد از روشن کردم سیستم گرفتم بدون اینکه نرم افزاری رو باز کنم :

[ATTACH=CONFIG]384[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]385[/ATTACH]

و این عکس ها بعد از خاموش کردن نگهبان پادویش گرفته شده :

[ATTACH=CONFIG]386[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]387[/ATTACH]

به نظر شما مشکل از چیه؟
سیستم عاملم ویندوز سون 32 هست:

[ATTACH=CONFIG]388[/ATTACH][/QUOTE]

قفل شده

بازگشت به “گزارش اشکالات”