کندی بسیار زیاد سیستم

rahimpour1000

کندی بسیار زیاد سیستم

پست توسط rahimpour1000 » سه‌شنبه آپریل 28, 2015 9:39 pm

بسم الله الرحمن الرحیم

با سلام و عرض ادب خدمت مدیریت محترم و همه پرسنل عزیز که برای هرچه کاملتر شدن وطن عزیزمون چیزی کم نمیذارن به راستی که احساس غرور و سربلندی می کنم
بنده از نمایندگان شما هستم
آنتی ویروس پادویش واقعا دیتابیس کامل و خوبی دارد و بسیار پر قدرت عمل می کند فقط بزرگترین مشکلی که دارد کند کردن سیستم می باشد
بنده متوجه شدم که پادویش پردازنده (Cpu) و حافظه رم (Ram) را اذیت نمیکند و اصلا موضوع سر توان و قدرت سیستم نیست بلکه احساس میکنم یک جاهایی از سیستم را پویش و جستجو می کند که لازم نیست یا اینکه یک باگ میتواند باشد از همه شما بزرگواران خواهش میکنم این موضوع را جدی بگیرید و پیگیری کنید ، بنده چند مورد از مشتریهایم سر این موضوع گله داشتند و خودم شخصا روی سه سیستم قوی با سه سیستم عامل ویندوز 7و8و8.1 نصب کردم که بسیار هم مشخصات بالایی دارند و باز هم پادویش سنگینی میکرد اما یک نکته که متوجه شدم این است که زمانی پادویش را روی حالت بازی قرار میدهم تا حدودی سرعت بهتر می شود. گاهی اوقات وقتی روی یک پوشه یا یک فولدر کلیک میکنم بعد از دوثانیه باز می شود این موردی که عرض کردم روی سیستمی با مشخصات پردازنده 4 هسته ای و رم 6 گیگ بود، احتمال دارد مشکل از پویش نگهبان باشد به نظر من اگر میتوانید کاری کنید که مثلا هر 2 دقیقه یا بیشتر یک فایل یا پوشه را بررسی کند تا سیستم کند نشود نه اینکه به سرعت پوشه های درایو c مخصوصا پوشه های اساسی سیستم را پویش کند

با تشکر - رحیم پور
ومن الله توفیق

rahimpour1000

پست توسط rahimpour1000 » پنج‌شنبه آپریل 30, 2015 2:00 pm

یک مورد دیگه (به این نتیجه رسیدم که روی ویندوز xp خیلی روان و بدون مشکل اجرا میشه مخصوصا نسخه رایگان خانگی که اصلا سرعت سیستم رو کند نمیکنه دلیلش چیه که روی ویندوز 7و8و8.1 اینطوری نیست ؟

rahimpour1000

پست توسط rahimpour1000 » پنج‌شنبه آپریل 30, 2015 2:10 pm

آیا کسی این مشکلاتی را که عرض کردم دارد اگر بله لطفا درج بفرمایید که سیستم عامل شما چیست تا بفهمیم پادویش بهترین جوابگویی را روی چه سیستم عاملی دارد؟

نمایه کاربر
akbar

پست توسط akbar » پنج‌شنبه آپریل 30, 2015 3:27 pm

برای من روی ویندوز 8.1 با سرعت بسیار خوبی کار میکند و اصلا مشکل داشتن ویروس یا کندی سیستم ندارم.

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » پنج‌شنبه آپریل 30, 2015 3:28 pm

تجربه من به این شکل است که پادویش در بین ده ها آنتی ویروسی که تست کرده ام از نظر تاثیر گذاری بر سرعت سیستم در میان جدول است. تجربه من به این صورت بوده که پادویش رایگان روی ویندوز 8.1 من کمی سبک تر از پادویش امنیت پیشرفته روی ویندوز 7 است. که البته علتش را نمی دانم.
مشکل کندی که مانع انجام امور شود ندارم اما در بازکردن پوشه های ویندوز و در زمان دبل کلیک روی پوشه ها لحظه ی کوتاهی ساعت شنی(که البته در ویندوز های جدید دیگر ساعت شنی نیست و این اصطلاح ما پیر مردهاست که از ویندوز 95 کاربر مایکروسافت بوده ایم!!!) ظاهر میشود و کمی ورود به پوشه با ، بال بال!!! زدن سیستم همراه است.

در مورد اجرای نرم افزار ها هم مثلا من برنامه word را زمانی که آنتی ویروس دیگری داشتم که سیستم را خیلی خیلی کند تر از زمانی میکرد که پادویش نصب است، سریعتر از الان که پادویش دارم باز میکردم و میبستم. که شاید دلیل آن استفاده کمی بیشتر از نرمال از حافظه باشد.

در مجموع معتقدم باید روش های نظارت پادویش بر سیستم(نگهبان) تغییر کند و با بخاطر سپردن شرایط یک فایل(با توجه به اینکه بدافزار حجم فایل را تغییر میدهد و این تغییر قابل شناسایی است) نخواهد بارها و بارها آن را پویش کند.
البته جدیدا تهدیدات به شکلی شده که در رجیستری و بدون تاثیر روی فایل ها مخفی میشوند که شاید انواع پیشرفته بدافزار هستند. اما حداقل میتوان با چنین راهکارهایی سرعت را افزایش داد.

مثلا میتوان به جای تلاش برای پویش همه چیز، راه های ممکن برای نفوذ بد افزار را شناخت و تنها زمانی از نگهبان درخواست ورود به داستان را داشت که واقعا نیاز باشد نه هر زمانی

البته باید یادآوری کنم نسخه های اولیه پادویش واقعا وحشتناک بودند و الان در نسخه های جدید فوق العاده پادویش بهتر شده و واقعا پیشرفت پادویش سریعتر از حد انتظار است.

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » پنج‌شنبه می 07, 2015 10:06 am

سلام
من چند سوال دارم که شاید بتواند به پیدا کردن مساله کمک کند:

۱- آیا اگر نگهبان را خاموش کنید این مساله سنگینی باز هم وجود دارد؟

۲- قبل از ورود به فولدر - که گفتید طول می‌کشد - در پنجره اصلی ضدویروس، برگه نگهبان را باز کرده باشید. در این پنجره آخرین فایل پویش شده توسط نگهبان وجود دارد و می‌توانید دقیقا حجم بار کاری ضدویروس را ببینید. آیا فایل خاصی هنگام باز کردن فولدر پویش می‌شود؟

۳- اگر با خاموش کردن نگهبان مساله برطرف نمی‌شود، یکبار عملکرد ضدویروس را مختل کنید و ببینیم مساله برطرف می‌شود یا خیر:

هشدار! این عملیات فقط جهت کاربران حرفه‌ای است و فقط برای موضوع دقیق مطرح شده در این تاپیک - سایر کاربران از انجام آن به صورت سر خود پرهیز کنند. در غیر این صورت مسئولیت عواقب با خود شما است.
الف) با مراجعه به تنظیمات «محافظت از خود» را خاموش کنید.
ب) به پوشه نصب پادویش مراجعه کنید و فایل APCCSvc را تغییر نام بدهید. (مثلا به APCCSvc2)
ج) برنامه Task Manager را باز کنید و به برگه Process یا Details بروید. پردازه APCCSvc را پیدا کرده و End Process کنید.
د) یک دقیقه سیستم را رها کنید تا همه چیز به حالت نرمال بازگردد.
ه) در این حالت نباید پردازه APCCSvc دیگر اجرا باشد. اکنون سیستم را تست کنید و ببینید مساله کندی هنوز وجود دارد یا خیر.
هشدار! این عملیات فقط جهت کاربران حرفه‌ای است و فقط برای موضوع دقیق مطرح شده در این تاپیک - سایر کاربران از انجام آن به صورت سر خود پرهیز کنند. در غیر این صورت مسئولیت عواقب با خود شما است.

یادتان نرود که سیستم را به حالت عادی برگردانید:
الف) فایل APCCSvc2 را به نام اصلی خود برگردانید.
ب) محافظت از خود ضدویروس را فعال کنید.
ج) یکبار سیستم را ریست کنید تا همه چیز به جای خود برگردد.
د) با رفتن به Task Manager مطمئن شوید پردازه APCCSvc در حال اجرا است.

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » پنج‌شنبه می 07, 2015 10:16 am

[quote="Naficy"]سلام
من چند سوال دارم که شاید بتواند به پیدا کردن مساله کمک کند:

۱- آیا اگر نگهبان را خاموش کنید این مساله سنگینی باز هم وجود دارد؟

۲- قبل از ورود به فولدر - که گفتید طول می‌کشد - در پنجره اصلی ضدویروس، برگه نگهبان را باز کرده باشید. در این پنجره آخرین فایل پویش شده توسط نگهبان وجود دارد و می‌توانید دقیقا حجم بار کاری ضدویروس را ببینید. آیا فایل خاصی هنگام باز کردن فولدر پویش می‌شود؟

۳- اگر با خاموش کردن نگهبان مساله برطرف نمی‌شود، یکبار عملکرد ضدویروس را مختل کنید و ببینیم مساله برطرف می‌شود یا خیر:

الف) با مراجعه به تنظیمات «محافظت از خود» را خاموش کنید.
ب) به پوشه نصب پادویش مراجعه کنید و فایل APCCSvc را تغییر نام بدهید. (مثلا به APCCSvc2)
ج) برنامه Task Manager را باز کنید و به برگه Process یا Details بروید. پردازه APCCSvc را پیدا کرده و End Process کنید.
د) یک دقیقه سیستم را رها کنید تا همه چیز به حالت نرمال بازگردد.
ه) در این حالت نباید پردازه APCCSvc دیگر اجرا باشد. اکنون سیستم را تست کنید و ببینید مساله کندی هنوز وجود دارد یا خیر.

یادتان نرود که سیستم را به حالت عادی برگردانید:
الف) فایل APCCSvc2 را به نام اصلی خود برگردانید.
ب) محافظت از خود ضدویروس را فعال کنید.
ج) یکبار سیستم را ریست کنید تا همه چیز به جای خود برگردد.
د) با رفتن به Task Manager مطمئن شوید پردازه APCCSvc در حال اجرا است.[/QUOTE]

سلام
درصورتی که با من سخن گفتید(چون از ورود به فولدرها سخن گفتید ظاهرا منظورتان صحبت های من بود) آیا این تنظمیات و تغییرات را پس از اسکن کامل سیستم(داستانش را در تاپیک دیگری آورده ام) انجام دهم؟؟؟؟؟؟ یعنی دقیقا زمانی که مشکل کندی ورود به فولدرها مشخص و واضح است؟

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » پنج‌شنبه می 07, 2015 5:54 pm

سلام
نه. راستش بیشتر منظورم آقای رحیم‌پور بودند. (ایشان هم در مورد ورود به پوشه‌ها گفته‌اند)
در هر صورت، اگر موردی دارید که می‌دانید قابل بازتولید است (یعنی کندی محسوس است و طوری است که می‌دانید همیشه و به خاطر پادویش رخ می‌دهد) چنین تستی به پیدا کردن مساله کمک می‌کند.

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » پنج‌شنبه می 07, 2015 5:59 pm

[quote="Naficy"]سلام
نه. راستش بیشتر منظورم آقای رحیم‌پور بودند. (ایشان هم در مورد ورود به پوشه‌ها گفته‌اند)
در هر صورت، اگر موردی دارید که می‌دانید قابل بازتولید است (یعنی کندی محسوس است و طوری است که می‌دانید همیشه و به خاطر پادویش رخ می‌دهد) چنین تستی به پیدا کردن مساله کمک می‌کند.[/QUOTE]

من کندی در ورود به پوشه ها را در زمانی که سیستم بالا می آید ندارم و وقتی مدتی از کار سیستم میگذرد و احتمال زیاد بعد از مثلا یک پویش کامل، یا به هر صورت گذر زمان بعد از روشن شدن سیستم ورود به پوشه ها با این مشکل روبرو است.

اما من در اجرای روندی که توضیح فرمودید مشکل دارم>>

در task manager و در پراسس ها اصلا چیزی به اسم apccsvc وجود ندارد و تنها apalert موجود است.

rahimpour1000

پست توسط rahimpour1000 » پنج‌شنبه می 07, 2015 9:59 pm

سلام
بسیار ممنونم که پاسخ دادید
جواب سوالات شما بزرگوار
1:بله وجود دارد
2:دائما پوشه های درایو c بررسی و پویش می شود و تغییری ایجاد نمی کند
3:به طور کلی پادویش را با روشی که شما فرمودید از کار انداختم اما هیچ تغییری احساس نکردم

قفل شده

بازگشت به “گزارش اشکالات”