نکته کنکوری برای شرکت های سازنده آنتی ویروس!

قفل شده
saman
ناظم انجمن

نکته کنکوری برای شرکت های سازنده آنتی ویروس!

پست توسط saman » شنبه آپریل 25, 2015 6:07 pm

سلام. دوستان میخوام یه نکته فوق العاده مهم که از نظر خودم مهم ترین نکته برای رسیدن یک ضد ویروس به فروش خوب هست رو بگم.

به نظر شما کدامیک از نرم افزار های زیر پر فروش تر خواهند شد و کاربران بیشتری خواهند داشت>>

1- نرم افزاری که تنها اسم آنتی ویروس را دارد و عملا هیچ بدافزاری را نابود نمی کند اما فوق العاده سبک است و استفاده آن از منابع سیستم به کمترین میزان ممکن است(البته جز نرم افزار fake همچین چیزی وجود ندارد و فقط یک مورد فرضی است)

2- آنتی ویروسی که تمام بدافزار های دنیا را پاکسازی کرده و از بین ببرد و در برابر انواع تهدیدات از سیستم و کاربر محافظت کند اما فوق العاده سنگین است(البته این هم وجود خارجی ندارد و تنها فرضی است زیرا هیچ آنتی ویروس و اینترنت سکیوریتی و توتال سکیوریتی و.... نمی تواند از همه تهدیدات جلوگیری کند)

تجربه به من ثابت کرده است گزینه 1 فوق العاده پر فروش تر و معروف تر خواهد شد(بر خلاف تصور اولیه از یک ضد ویروس که باید با تهدیدات امنیتی مقابله کند)

نمایه کاربر
mohammadktabriz

پست توسط mohammadktabriz » شنبه آپریل 25, 2015 6:24 pm

انتی ویروس فقط بیددفندر

مخصوصا نسخه توتال انتی ویروسی که روزی سه چهار مگ اپدیت نکنه انتی ویروس نیست البته خودم از نسخه رایگان پادویش استفاده می کنم :d

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » شنبه آپریل 25, 2015 7:26 pm

[quote="بابک خرمدین"]انتی ویروس فقط بیددفندر

مخصوصا نسخه توتال انتی ویروسی که روزی سه چهار مگ اپدیت نکنه انتی ویروس نیست البته خودم از نسخه رایگان پادویش استفاده می کنم :d[/QUOTE]

رو کامپیوتر قدیمی من بیت دفندر خیلی کند هست. یعنی در واقع سیستم خیلی کند میشه. اگر بخوام از آنتی ویروس هایی تو کلاس بیت دفندر استفاده کنم احتمالا به سمت کسپرسکی یا اف سکیور میرم. حداقل سبک تر از بیت دفندر هستن.

آپدیت پر حجم که دلیل خوب بودن نیست. اصلا همه به دنبال این هستند که آپدیت هایی کم حجم و سبک داشته باشند. البته الان با ورود تکنولوژی های کلود به نظر میرسه شکل و اصول آپدیت نرم افزارهای امنیتی در حال تغییر هست.
پر حجم بودن آپدیت لزوما به معنی بهتر بودن نمی دهد به نظر من.

همین الان با اینترنت ایران اگر حجم آپدیت خیلی بالا بود، پادویش نصف همین کاربرانی که دارد هم از دست میداد.
اتفاقا به نظر من سبک بودن حجم آپدیت یکی از نکات مثبت پادویش هست.

نمایه کاربر
mohammadktabriz

پست توسط mohammadktabriz » شنبه آپریل 25, 2015 8:24 pm

[quote="saman"]رو کامپیوتر قدیمی من بیت دفندر خیلی کند هست. یعنی در واقع سیستم خیلی کند میشه. اگر بخوام از آنتی ویروس هایی تو کلاس بیت دفندر استفاده کنم احتمالا به سمت کسپرسکی یا اف سکیور میرم. حداقل سبک تر از بیت دفندر هستن.

آپدیت پر حجم که دلیل خوب بودن نیست. اصلا همه به دنبال این هستند که آپدیت هایی کم حجم و سبک داشته باشند. البته الان با ورود تکنولوژی های کلود به نظر میرسه شکل و اصول آپدیت نرم افزارهای امنیتی در حال تغییر هست.
پر حجم بودن آپدیت لزوما به معنی بهتر بودن نمی دهد به نظر من.

همین الان با اینترنت ایران اگر حجم آپدیت خیلی بالا بود، پادویش نصف همین کاربرانی که دارد هم از دست میداد.
اتفاقا به نظر من سبک بودن حجم آپدیت یکی از نکات مثبت پادویش هست.[/QUOTE]

عوضش هر چقدر اپدیتاش بیشتر باشه ویروس های بیشتری شناسایی می کنه پادویش هم اپدیتاش خیلی کمه 11 کیلو اپدیت می کنه روزانه صد رحمت به نود 32 یادم میاد قبلا پادویش اپدیتاش دو سه مگ بود تو تست های ویروس که در انجمن سافت نود هشت حد اقل نود درصد ویروس ها را شناسایی می کرد الان انقدر تو تست ها بد عمل کرده که الان فقط 5 درصد ویرس ها را تو تست ها شناسایی می کنه منم دیگه ویرس تست نمی کنم

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » یک‌شنبه آپریل 26, 2015 5:50 pm

یکی از بهترین راه ها برای سبک شدن آنتی ویروس ها استفاده از زمان بیکاری سیستم هست که وقتی کاربر پشت کامپیوتر نیست سیستم رو اسکن میکنه و تا وقتی تغییری در مشخصات و حجم فایل هایی که دسترسی بهشون صورت میگیره مشاهده نشده دوباره اونها رو اسکن نمی کنه و این باعث میشه سیستم کند نشه.

--- ویرایش شده ---

ه نظر من تنها ضعف این آنتی ویروس که اطمینان دارم مرتفع خواهد شد زمانی است که برنامه ای را نصب یا نصب زدایی میکنید و یا وقتی در بین پوشه های کامپیوتر در حال ورود و خروج هستید یا چیزی را کپی پیست میکنید(مدت زمان ظاهر شدن مثلا رایت کلیک و درخواست کپی و...) کمی و فقط کمی کند تر از سبک ترین ها در دنیاست.

در واقع شاید راهش بخاطر سپاری فرآیند های مشابه رفتاری کاربر باشد. اینکه تا زمانی که آپدیتی صورت نگرفته (که البته با ورود تکنولوژی های کلود کمی داستان متفاوت است ظاهرا) یا تغییری در حجم و مشخصات فایل ها و پوشه ها صورت نگرفته، آنتی ویروس بخاطر داشته باشد که چه چیزی را پویش کرده و سالم تشخیص داده است و تنها زمانی نگهبان پادویش وارد داستان شود که واقعا نیاز باشد( تغییراتی در فایل ها و پراسس ها صورت پذیرفته باشد)

به نظر من سبک ترین آنتی ویروس های دنیا رفته اند به سوی اینکه خرابکاری را در آخرین مرحله اتفاق افتادن و قطعی بودن متوقف کنند نه اینکه مدام همه سیستم را بازرسی کنند.(احتمالا دلیل سبکی جدیدترین نسخه های پیشرفته ترین ها در دنیا همین است)
شاید چیزی مشابه تفاوت ها در ویروس های فعال و غیر فعال اما با این تفاوت که آنتی ویروس نمی رود همه را بازرسی کند(جز چیزی که تازه دانلود شده یا پردازش هایی که دقایقی قبل بررس نکرده مثلا) بلکه شناخت و دانش کافی نسبت به هدف ها دارند(مثلا میدانند دشمن بیرون این قلعه تنها میتواند از در وارد شود و یا در فلان شرایط تنها میتواند از زیر زمین را بکند و از درون قلعه سر در بیاورد نه از هیچ کجای دیگر. بنابراین تنها برای در ورودی نگهبان میگذارد و به کمان دار ها می گوید فقط زمانی که سرباز دشمن را در حال کندن زمین دیدید فعال شوید.

قطعا بازرسی یک به یک و لحظه به لحظه هر خودی و ناخودی زمان گیر و پر حجم است و منابع سیستم را بیش ازحد نیاز درگیر میکند.

اگر مثلا شما بدانید باج گیر ها یا مثلا دیگر بدافزار ها مثل hijack ها از کجا وارد میشوند و تنها همانجا را نگهبانی کنید و فقط برای آن گارد بگذارید دیگر نیاز نیست هر الگوریتمی بررسی و هزاران سرباز مشابه دشمن بازرسی بدنی شود.

من معتقدم پادویش تا رستگاری!!! فاصله ای نداره. اما مسئله پول هست. پول
پولی که در و دیوار شهر و اینترنت رو بکنه تبلیغ پادویش

تا کسی ندونه یه کار بومی فقط 25000 تومن هست ارزشی نداره. اما وقتی جمعیت زیادی بفهمن که با حداقل قیمت و با ساخته ی 100 درصد بومی روبرو هستن. قطعا وطن دوستای زیادی هستن که ثروت برای امن پرداز می آورند.

با شرایطی که در ایران هست ارزش این کار (پادویش) 500 هزار تومن هست به نظر من!(واقعا میگم) اما داستان اینه که تبلیغ یک محصول بومی به دلیل بعضی مشکلات فقط با قیمت پایین ممکن هست. و قطعا هر چقدر قیمت پایین تر باشد به همان نسبت تعداد افراد خریدار تصاعدی بالا میرود.
یعنی شما یک محصول 50 هزار تومانی را فقط به یک نفر راحت خواهید فروخت. اما یک محصول 12500 تومانی را به 7 -8 نفر.
در ایران مقاومت ناخواسته ای در برابر محصول ایرانی وجود دارد که قطعا قیمت پایین تنها شکننده این سد محکم خواهد بود.
من به آینده این محصول بسیار خوشبینم.

mian

پست توسط mian » دوشنبه آپریل 27, 2015 2:30 pm

[quote="saman"]سلام. دوستان میخوام یه نکته فوق العاده مهم که از نظر خودم مهم ترین نکته برای رسیدن یک ضد ویروس به فروش خوب هست رو بگم.

به نظر شما کدامیک از نرم افزار های زیر پر فروش تر خواهند شد و کاربران بیشتری خواهند داشت>>

1- نرم افزاری که تنها اسم آنتی ویروس را دارد و عملا هیچ بدافزاری را نابود نمی کند اما فوق العاده سبک است و استفاده آن از منابع سیستم به کمترین میزان ممکن است(البته جز نرم افزار fake همچین چیزی وجود ندارد و فقط یک مورد فرضی است)

2- آنتی ویروسی که تمام بدافزار های دنیا را پاکسازی کرده و از بین ببرد و در برابر انواع تهدیدات از سیستم و کاربر محافظت کند اما فوق العاده سنگین است(البته این هم وجود خارجی ندارد و تنها فرضی است زیرا هیچ آنتی ویروس و اینترنت سکیوریتی و توتال سکیوریتی و.... نمی تواند از همه تهدیدات جلوگیری کند)

تجربه به من ثابت کرده است گزینه 1 فوق العاده پر فروش تر و معروف تر خواهد شد(بر خلاف تصور اولیه از یک ضد ویروس که باید با تهدیدات امنیتی مقابله کند)[/QUOTE]

به نام خدا.

درود.

به طور کامل درست گفتی.نمونه اش ضد ویروس eset است که در ایران بیشترین فروش رو دارد.خود من هم یک بازه زمانی کوتاه مدت استفاده کردم.سبک است اما یادمه زمانی بد افزاری در رایانه ام وجود داشت که eset نتونست پاکسازیش کنه.کل تنظیمات و بخش های eset رو غیر فعال کرد.فقط ضد ویروس نصب بود اما کاری نمیتونست بکنه.از دیسک نجات استفاده کردم بی فایده بود.بعدش کسپر نصب کردم کسپر رو هم غیر فعال کرد اما بعد از چند روز خوب شد همه چیز.درست بعد از خوب شدن اوضاع ویندوز که بالا اومد به حالت قبلی بازگشت.البته منظورم نیست که بگم کسپر هم ضعیف است.تجربم رو گفتم.دلایل دیگری هم وجود داشت که نخواستم دیگر از eset استفاده کنم.در کل در برخورد با تهدیدات نمیشد و نمیتونستم بهش اعتماد کنم.بین کسپراسکی و eset خیلی فاصله وجود دارد.

طبق رتبه بندی شرکت های معتبر اتریشی و چینی av-comparatives.org و virusbtn.com ضد ویروس eset از حداقل بیت دیفندر-کسپر-جی دیتا-اویرا و چند تا دیگه به جز یک مورد در سطح پایین تری بود.اون یک مورد antifishing تشخیص تارنما های جعلی است که فقط در همین مورد از رقبا بالاتر است و در بقیه موارد فاصله دارد.در طول چند تست اخیر که دیدم.یعنی در طول چند سال اخیر.

اگر به رتبه بندی ضد ویروس های محبوب در تارنمای iransetup.com مرجع ضد ویروس ایران توجه بشه میزان درصد استفاده از eset از سال 2010 تا 2014 به ترتیب 57.1%-53%-36.5-30.2%-26.4% بوده.یعنی هر سال چند درصد کاهش یافته دلیلش مشخصه استفاده کنندگان متوجه کارایی نداشتن این ضد ویروس در مقابل تهدیدات شده اند.بررسی های آزمایشگاه های معتبر جهانی هم همینو میگه.اما با این وجود هنوز هم جزو محبوب ترین هاست چون تفکر گزینه 1 که شما گفتید در ذهن افراد وجود دارد.

با مورد واقعی بیان کردم تا همه چیز مشخص بشه.

خود من همیشه مورد دوم مد نظر بوده فقط شناسایی بد افزارها و به طور کلی تهدیدات حال چه سنگین باشد چه نباشد.

mian

پست توسط mian » دوشنبه آپریل 27, 2015 2:40 pm

[quote="saman"]رو کامپیوتر قدیمی من بیت دفندر خیلی کند هست. یعنی در واقع سیستم خیلی کند میشه. اگر بخوام از آنتی ویروس هایی تو کلاس بیت دفندر استفاده کنم احتمالا به سمت کسپرسکی یا اف سکیور میرم. حداقل سبک تر از بیت دفندر هستن.

من خودم از ضد ویروس Bit Defender Total Security 2014 نسخه اریجینال خریداری شده از تارنمای iransetup.com یکساله استفاده کردم.به هیچ وجه کند نبود.فقط در زمان اسکن موقع کار کردن با برنامه های دیگر کند میشد که طبیعی بود.ویندوز هم 8 است.نسخه 2015 اش رو هم استفاده کردم.بازم کندی مشاهده نشد.در چند سال اخیر روند رو به رشدی داشته.در ضمن هر سال هم به امکانات جانبیش اضافه میشه و امکانات قبلی ارتقا و توسعه داده میشه.مثل ابزار حذف غیر قابل بازگردانی فایل ها و پوشه ها-ابزار تعمیر رجیستری-ابزار پاکسازی رد پاهای اینترنتی به جا مونده -ابزار defrag کردن دیسک های سخت رایانه و ....

طبق نظر سنجی تارنمای pcmag.com تا جایی که میدونم معتبرترین مجله جهان در حوزه رایانه های شخصی است Bitdefender در سال 2014 اول شد.در حوزه هرزنامه در دو سال اخیر جایزه این عنوان از سوی تارنمای چینی virusbtn.com مرجع ضد ویروس های اصل در ایران به این شرکت داده شد و ... .

از همه مهتر جاسوسی نیست.طبق گزارش av-comparatives ضد ویروس های Panda-Bit Defender جاسوسی نیستند.یادم نیست در کدوم تارنما خوندم.در اون گزارش اومده بود تمام ضد ویروس های روسی و آمریکایی جاسوسی هستند چون اطلاعات کاربر رو ذخیره می کنند و اقداماتی از این دست.

قفل شده

بازگشت به “ضدویروس پادویش”