سانسور غلط*؟
سانسور غلط*؟
سلام
من برای امضای خودم از نیم*فاصله هرجا استفاده کردم به * تبدیل شد! همچنین کلمه ضرب*المثل با نیم فاصله رو ظاهرا مشکل داشت می*گفت کلمه ممنوعه داری
--- ویرایش شده ---
ظاهرا همین*جا هم این مشکل هست! البته به کلمه ممنوعه و سانسور اینا دیگه گیر نداد! ولی مشکل نیم*فاصله باید حل بشه.
من برای امضای خودم از نیم*فاصله هرجا استفاده کردم به * تبدیل شد! همچنین کلمه ضرب*المثل با نیم فاصله رو ظاهرا مشکل داشت می*گفت کلمه ممنوعه داری
--- ویرایش شده ---
ظاهرا همین*جا هم این مشکل هست! البته به کلمه ممنوعه و سانسور اینا دیگه گیر نداد! ولی مشکل نیم*فاصله باید حل بشه.
به طور پیش فرض کاراکترهایی که دیده نمی شوند حذف می شوند، دلیلش هم اینه که دقیقا به علت این که این کاراکترها دیده نمی شوند، مشکل ایجاد می کنند.
مثلا کاربری می تونه یک نام کاربری به صورت shayanohنیمفاصله ایجاد کنه که از نظر ظاهری تفاوتی با shayanoh نداره، و بعد در زمان مناسب از این موضوع سوء استفاده کنه.
امکان محدود کردن این ویژگی هم به طور جداگانه برای پست ها و امضا و نام کاربری وجود نداره متاسفانه. فکر کنم فعلا نمی شه کاریش کرد. من به شخصه از نیم فاصله استفاده نمی کنم و بین اجزا، فاصله قرار می دم. ولی فکر کنم برای کسی که به استفاده از نیم فاصله عادت داشته باشه یکمی سخت می شه.
مثلا کاربری می تونه یک نام کاربری به صورت shayanohنیمفاصله ایجاد کنه که از نظر ظاهری تفاوتی با shayanoh نداره، و بعد در زمان مناسب از این موضوع سوء استفاده کنه.
امکان محدود کردن این ویژگی هم به طور جداگانه برای پست ها و امضا و نام کاربری وجود نداره متاسفانه. فکر کنم فعلا نمی شه کاریش کرد. من به شخصه از نیم فاصله استفاده نمی کنم و بین اجزا، فاصله قرار می دم. ولی فکر کنم برای کسی که به استفاده از نیم فاصله عادت داشته باشه یکمی سخت می شه.
vbulletin این چند حالت رو داره:
showthread.php?t=12345
Basic Friendly URLs showthread.php?1234-Thread-Title
Advanced Friendly URLs showthread.php/1234-Thread-Title
Mod Rewrite Friendly URLs threads/1234-Thread-Title
که فقط اولیه search engine friendly نیست. باقی همه search engine friendly هستد. البته آخری هم که شدنی نیست. برای اینکه آخری به صورت خودکار اتفاق بیفته هم باید patch و hack و اینها نصب بشه که ممکنه هم با فارسی تداخل داشته باشه و علاوه بر اون مشکلات اضافه تری ایجاد کنه.
به هر حال url های فعلی کفایت می کنند. مشکلی نیست.
--- ویرایش شده ---
مشکلنیمفاصلههمبهنظر حلشد.تستبفرمایید.
showthread.php?t=12345
Basic Friendly URLs showthread.php?1234-Thread-Title
Advanced Friendly URLs showthread.php/1234-Thread-Title
Mod Rewrite Friendly URLs threads/1234-Thread-Title
که فقط اولیه search engine friendly نیست. باقی همه search engine friendly هستد. البته آخری هم که شدنی نیست. برای اینکه آخری به صورت خودکار اتفاق بیفته هم باید patch و hack و اینها نصب بشه که ممکنه هم با فارسی تداخل داشته باشه و علاوه بر اون مشکلات اضافه تری ایجاد کنه.
به هر حال url های فعلی کفایت می کنند. مشکلی نیست.
--- ویرایش شده ---
مشکلنیمفاصلههمبهنظر حلشد.تستبفرمایید.
چرا اتفاقا. درسته که اسم تاپیک رو توی url نمیاره! مشکل من با query string داشتنشه! اصولا از دید خیلی crawler ها الان همه صفحات ما showthread.php هست و انگار یه صفحه داریم که dynamic ساخته میشه. البته فکر کنم گوگل شعورشو داره که بفهمه اینو ولی در کل خوب نیست! ولی اگر کاری کنه که query string نداشته باشه و هر تاپیک یا انجمن یه مسیر مستقیم داشته باشه بهتره. بیشتر از این لحاظ دارم میگم من.