یک پرسش در مورد پاکسازی و حذف

قفل شده
saman
ناظم انجمن

یک پرسش در مورد پاکسازی و حذف

پست توسط saman » دوشنبه آپریل 13, 2015 11:50 am

یک فایل به عنوان بدافزار تشخیص داده شده و پیغام زیر ظاهر میگردد>>
فایل ضمیمه soal.jpg دیگر موجود نیست
چرا پادویش این نرم افزار را نادیده می گیرد؟
با رایت کلیک روی فایل گزینه اسکن پادویش ظاهر نمی شد که مجبور شدم از پوشه بیرون بیایم و گزینه اسکن را بزنم. بعد از شناسایی انتخاب بصورت اتوماتیک روی نادیده گرفتن بود!!!!!!!! چرا؟؟؟
بعد که به پاکسازی تغییر دادم با شکست مواجه شد.
مجبور شدم روی حذف قرار دهم تا بالاخره فرآیند موفقیت آمیز بود.

این خیلی بد است. انتظار داشتم پادویش پیغام نادیده گرفتن را ندهد و برای پاکسازی و سپس در صورت غیر ممکن بودن، روی حذف قرار بگیرد.

همه کاربران که نمی آیند مثل من بیرون از پوشه بیایند و دوباره اسکن کنند و با گزینه ها بازی کنند و ببینند چطور این بدافزار نابود میشود. اصلا شاید کسی آن پیغام رنگ قرمز را ببیند و دیگر پایین پنجره را که نوشته نادیده گرفتن در آن چند ثانیه نمایش پیغام نبیند. و اصلا متوجه نشود بدافزار باقی مانده.

قبول دارید؟
پیوست ها
soal.jpg

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » سه‌شنبه آپریل 14, 2015 8:29 pm

سلام
این بدافزار از نوع ویروس (آلوده کننده فایل) است.
آلوده‌کننده‌های فایل به نرم‌افزارهای سالم می‌چسبند و از این طریق اجرا یا منتقل می‌شوند. مثلا ممکن است به فایل Notepad.exe یا Firefox یا هر نرم‌افزار دیگری بچسبند و کد خود را داخل فایل آن تزریق کنند.
به همین علت با این ویروس‌ها نمی‌شود به صورت حذف فایل برخورد کرد، چرا که اگر فایل حذف شود، آن برنامه کاربر از کار می‌افتد.
پادویش بسیاری از انواع ویروس‌ها را می‌شناسد و پاکسازی می‌کند: پاکسازی یعنی اینکه کد ویروس از داخل فایل با یک عمل جراحی(!) بیرون کشیده شده و فایل سالم تحویل داده می‌شود.
از آنجاییکه این عمل پاکسازی درست مثل یک جراحی، پیچیده است؛ در مورد برخی ویروس‌های نایاب یا کمتر شایع، پادویش ممکن است نحوه انجام این عمل را بلد نباشد.
در این گونه موارد است که پادویش به جای حذف سر خود فایل، اجازه اجرا و دسترسی به فایل را منع می‌کند. (متاسفانه این کار با پیام غلط انداز «نادیده گرفته شد» گزارش می‌شود - عبارت درست‌تر «دسترسی منع شد» است) به این ترتیب فایل دیگر توان آلوده کردن سیستم را ندارد، اما حذف نیز نمی‌شود و در صورتیکه بعدا روال پاکسازی آن تکمیل و منتشر شود می‌توان آن را پاکسازی کرد.

در مورد خانواده ویروس Expiro، در زمان نوشتن این متن پادویش روال پاکسازی انواع Expiro.ss، Expiro.up و Expiro.ai را دارا است، اما روش پاکسازی Expiro.ao که شما به آن برخورد کردید در پادویش وجود ندارد.

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » سه‌شنبه آپریل 14, 2015 10:13 pm

آفرین>>>

[quote](متاسفانه این کار با پیام غلط انداز «نادیده گرفته شد» گزارش می‌شود - عبارت درست‌تر «دسترسی منع شد» است)[/QUOTE]

این واقعا اشکالی گیج کننده است.

تقاضا دارم در صورت امکان در نسخه های آینده این پیغام گیج کننده را اصلاح بفرمایید.

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » پنج‌شنبه آپریل 16, 2015 7:30 am

سلام
بله حتما.

قفل شده

بازگشت به “ضدویروس پادویش”