بسته شدن مشکوک virustotal به روی ایرانیان

قفل شده
saman
ناظم انجمن

بسته شدن مشکوک virustotal به روی ایرانیان

پست توسط saman » جمعه فوریه 06, 2015 10:00 am

بعد از مسائل مربوط در تاپیک یک پرسش و دو پیشنهاد، سعی کردم فایلی که ظاهرا به اشتباه توسط پادویش شناسایی می شود را در virustotal بررسی کنم که به نظر میرسد این سایت به روی ایرانیان بسته شده و البته میتوان با این اقدام این پرسش را مطرح کرد که ممکن است حمله سایبری خاصی در راه باشد که ناگهان این سایت به روی ip های ایران بسته شده؟

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » جمعه فوریه 06, 2015 10:38 am

سلام
فکر نمی‌کنم ماجرا چنین چیزی باشه، چون اصولا:
۱- حملات سایبری با سایت‌هایی مثل ویروس‌توتال قابل شناسایی نیستند، چون ضدویروس‌ها آنها را نمی‌گیرند. بنابراین بود/نبود این سرویس تفاوتی برای ما در این زمینه ایجاد نمی‌کند.
۲- بستن سایت، فقط باعث می‌شه ویروس‌توتال نتونه اطلاعات ایران را جمع‌آوری کنه و در واقع به ضرر خودشون هست. چون با نگاه به فایل‌های آپلود شده می‌شود فهمید که کسی به یک حمله سایبری مشخص مشکوک شده که در ویروس‌توتال آن را بفرستد یا خیر.

سابقا هم وقتی ویروس‌توتال سرورهایش را به گوگل منتقل کرد یکبار این تحریم رخ داده بود و به نظرم در زمره تحریم google code و برخی سرویس‌های این چنینی گوگل است. و البته حدس می‌زنم مانند دفعه قبل متوجه اشتباهشان بشوند و دوباره آن را باز کنند. چون بیش از اینکه ویروس‌توتال برای کاربران عادی مفید باشد، اطلاعات کاربران برای ویروس‌توتال صدها برابر مفید است.

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » جمعه فوریه 06, 2015 10:51 am

[quote="Naficy"]سلام
فکر نمی‌کنم ماجرا چنین چیزی باشه، چون اصولا:
۱- حملات سایبری با سایت‌هایی مثل ویروس‌توتال قابل شناسایی نیستند، چون ضدویروس‌ها آنها را نمی‌گیرند. بنابراین بود/نبود این سرویس تفاوتی برای ما در این زمینه ایجاد نمی‌کند.
۲- بستن سایت، فقط باعث می‌شه ویروس‌توتال نتونه اطلاعات ایران را جمع‌آوری کنه و در واقع به ضرر خودشون هست. چون با نگاه به فایل‌های آپلود شده می‌شود فهمید که کسی به یک حمله سایبری مشخص مشکوک شده که در ویروس‌توتال آن را بفرستد یا خیر.

سابقا هم وقتی ویروس‌توتال سرورهایش را به گوگل منتقل کرد یکبار این تحریم رخ داده بود و به نظرم در زمره تحریم google code و برخی سرویس‌های این چنینی گوگل است. و البته حدس می‌زنم مانند دفعه قبل متوجه اشتباهشان بشوند و دوباره آن را باز کنند. چون بیش از اینکه ویروس‌توتال برای کاربران عادی مفید باشد، اطلاعات کاربران برای ویروس‌توتال صدها برابر مفید است.[/QUOTE]

[quote]ملات سایبری با سایت‌هایی مثل ویروس‌توتال قابل شناسایی نیستند، چون ضدویروس‌ها آنها را نمی‌گیرند.[/QUOTE]

حق با شماست.

این هم مشابه ویروس توتال است>>
http://virusscan.jotti.org/en

--- ویرایش شده ---

میگفتند استاکس نت را آنتی ویروس ناشناس بلاروسی vba32 شناسایی کرده! گفتم شاید میترسند بعضی آنتی ویروس ها فایل خاصی را شناسایی کنند.

نمایه کاربر
mohammadktabriz

پست توسط mohammadktabriz » جمعه فوریه 06, 2015 11:19 am

نمایه کاربر
mohammadktabriz

پست توسط mohammadktabriz » جمعه فوریه 27, 2015 12:05 am

دوستان شما می تونید از این افزونه جهت رفتن به سایت ویروس توتال هم استفاده کنید این افزونه ip را تغییر می ده ip حدود 8 کشور را داره این افزونه قدرت عبور از فیلتر را نداره

https://chrome.google.com/webstore/deta ... nfo-dialog

قفل شده

بازگشت به “ضدویروس پادویش”