ورود به حساب کاربری

قفل شده
saman
ناظم انجمن

ورود به حساب کاربری

پست توسط saman » شنبه ژانویه 17, 2015 3:01 pm

همیشه از سایت امن پرداز وارد حساب کاربری خود میشدم و تاریخچه سفارشات و لایسنس و لینک دانلود را میدیدم.
امروز بعد از ورود به سایت پادویش هر چه گشتم بخش ورود کاربر رو پیدا نکردم.
بهتر نیست غیر از امن پرداز ، در سایت پادویش هم بتوان ورود کرد؟(با توجه به اینکه احتمالا اکثر کاربران پادویش را بیشتر می شناسند تا امن پرداز)
فرض کنید کاربری هستید که با تشویق یکی از دوستان وارد سایت پادویش شده اید تا نرم افزار امنیتی آن را خریداری کنید(مثلا ضد بدافزار نسخه امنیت پیشرفته) خب در کجا باید ثبت نام یا ورود کنید؟؟

حالا نمیدونم من به دلیل مشغله زیاد خیلی عجله داشتم و ندیدم! یا واقعا امکان ورود فقط از طریق سایت امن پرداز ممکن است؟؟!!

--- ویرایش شده ---

قطعا بهتر بود مانند اکثر آنتی ویروس های جهان، نسخه آزمایشی بدون اجبار برای ثبت نام در دسترس بود.
اگر من وبلاگی داشته باشم و مثلا بخواهم نسخه امنیت پیشرفته را برای 30 یا 45 روز در اختیار بازدید کنندگان قرار دهم چطور امکان پذیر است؟؟؟ باید سیستم لایسنس دهی برای نسخه های آزمایشی تغییر کند(به نظر من) تا تبلیغ پادویش هم آسان تر شود. باید هر کس از هر جا بتواند فایل نصبی این آنتی ویروس را دانلود کند. کاش خود نرم افزار لایسنس آزمایشی تولید میکرد یا درواقع در حین نصب دریافت میشد.(نه لزوما در حساب کاربری فردی که ثبت نام کرده)

اگر ترس از ارائه نسخه های جعلی fake به جای نسخه اصلی وجود دارد هم تصور میکنم راهی برای حل مشکل هست.

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » شنبه ژانویه 17, 2015 7:30 pm

سلام
جهت خرید از طریق سایت پادویش بهتر است دقیقا همین کار را بکنید، یعنی یکراست بروید خرید و اضافه به سبد خرید. خود سیستم در موقع لازم شما را به لاگین یا ثبت نام هدایت می‌کند! :)
اما همانطور که متوجه شده‌اید لاگین مخصوص سایت امن‌پرداز است که الآن در واقع نقش فروشگاه اینترنتی را نیز در خود دارد.

به طور کلی موافقم که سیستم نسخه آزمایشی خوب است تغییر کند و در خود برنامه نصب یا مانند آن انجام بگیرد. نسخه رایگانی که اکنون در شرف ورود به تست بتا است، نیز با همین فلسفه نیاز به ثبت نام و ... ندارد و راحت کار می‌کند. کلا تغییر در شیوه لایسنسینگ در برنامه هست.

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » شنبه ژانویه 17, 2015 8:01 pm

متشکرم. مرسی

قفل شده

بازگشت به “ضدویروس پادویش”