خلاصه وضعیت سیستم

sara.pori

خلاصه وضعیت سیستم

پست توسط sara.pori » دوشنبه دسامبر 01, 2014 1:35 pm

در نرم افزار که نصب کردم "خلاصه وضعیت سیستم " حالت غیر فعال را دارد. چکار کنم؟
احساس میکنم سیستمم خیلی ویروس داره چون سرعتش نسبت به قبل پایین اومده و من برحسب کارم خیلی از فلش استفاده میکنم. و پوشه atuoran را میبینم ولی هر چقدر درایوها را اسکن میکنم چیزی پیدا نمی کند. لطفا راهنماییم کنید.

نمایه کاربر
akbar

پست توسط akbar » دوشنبه دسامبر 01, 2014 10:07 pm

سلام آنتی ویروست که پادویش هست رو به روز کن و سیستمت رو اسکن کن اگه چیزی پیدا کرد که هیچ و در صورت شک: اگه هم پیدا نشد از نرم افزار آنتی ویروس بایدو محصول چین استفاده کن و اگه اون هم چیزی پیدا نکرد روی درایو c راست کلیک کن و گزینه propertis رو انتخاب کن و از اونجا هم defrag رو انتخاب کن مشکل سرعتت یه کم حل میشه.همچنین میتونی از نرم افزارهای بهینه کننده ویندوز هم استفاده کنی که بعضی هاشون رایگان هستن.
لینک آنتی ویروس بایدو در صورت داشتن شک:
antivirus.baidu.com/en

نمایه کاربر
akbar

پست توسط akbar » سه‌شنبه دسامبر 02, 2014 10:25 am

بچه ها آقای نفیسی مدیر سایت:
فایل ضمیمه Capture.PNG دیگر موجود نیست
پیوست ها
Capture.PNG

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » سه‌شنبه دسامبر 02, 2014 9:24 pm

[quote="sara.pori"]در نرم افزار که نصب کردم "خلاصه وضعیت سیستم " حالت غیر فعال را دارد. چکار کنم؟
احساس میکنم سیستمم خیلی ویروس داره چون سرعتش نسبت به قبل پایین اومده و من برحسب کارم خیلی از فلش استفاده میکنم. و پوشه atuoran را میبینم ولی هر چقدر درایوها را اسکن میکنم چیزی پیدا نمی کند. لطفا راهنماییم کنید.[/QUOTE]
سلام

فکر می‌کنم منظور شما از «خلاصه وضعیت سیستم» نموداری است که در پنجره اصلی پادویش با زدن فلش‌های چپ یا راست نمایش داده می‌شود. (همینطور است؟)
اگر مقصود شما این نمودار است، این نمودار کارکرد پادویش در برابر ویروس‌ها در سیستم شما را نشان می‌دهد. به همین علت تا زمانی که ویروسی کشف نشده باشد پیغام «داده کافی برای نمایش نمودار وجود ندارد» نمایش داده می‌شود.

اما چند سوال درباره شک شما به وجود ویروس:
۱- شما از کدام نسخه پادویش استفاده می‌کنید؟ نسخه رایگان خانگی یا امنیت پیشرفته؟
۲- ویندوز شما چیست؟ xp/vista/seven/8/8.1 ؟ و ۳۲ بیتی یا ۶۴ بیتی؟
۳- لطفا مشخصات سیستم خود را برای ما ارسال کنید. (نحوه ارسال)
۴- مقصودتان از دیدن «پوشه autorun» چیست؟ لطفا تصویری از آن برای ما ارسال کنید. برای داشتن اطلاعات بیشتر، لطفا این پوشه را انتخاب کنید به گونه‌ای که اطلاعات آن نمایش داده شود و سپس عکس بگیرید (نحوه گرفتن عکس و ارسال آن)
۵- بعد از اتصال فلش به کامپیوتر، روی فلش کلیک راست کنید و هنگام باز بودن منوی کلیک راست، تصویری از صفحه نمایش بگیرید و ارسال کنید.
۶- روی نوار وظیفه ویندوز (Taskbar) کلیک راست کنید و گزینه Task Manager را انتخاب کنید. تصویری از صفحه اول و صفحه Processes آن بگیرید و ارسال کنید. (اگر ویندوز شما ۸ یا ۸.۱ است از برگه Details عکس بگیرید)
۷- از چه زمانی متوجه کاهش سرعت سیستم خود شدید؟ آیا این کاهش همزمان با نصب/حذف نرم‌افزار یا سخت‌افزار اتفاق خاصی بوده است؟
۸- در مورد کاهش سرعت بیشتر توضیح دهید: آیا هنگام کار با یک نرم‌افزار خاص بیشتر مشاهده می‌شود؟ آیا بالا آمدن سیستم کند شده؟ لاگین کند شده؟ ...

sara.pori

پست توسط sara.pori » چهارشنبه دسامبر 03, 2014 10:10 am

سلام و پیشاپیش ممنون از راهنماییتون
درباره «خلاصه وضعیت سیستم» درست متوجه منظورم شدید.
1- نسخه رایگان خانگی
2- 64 بیتی / seven
3- طبق مراحل گفته شده ارسال کردم.
4- [ATTACH=CONFIG]192[/ATTACH]
5- [ATTACH=CONFIG]193[/ATTACH]
6- [ATTACH=CONFIG]194[/ATTACH]
7- خیلی وقته! ویندوز که عوض میکنم اولش خوبه ولی به مرور کم میشه درهر دوحالت سرعت پایینه به خصوص موقع بالا آمدن ویندوز حدود 2 تا 3 دقیقه طول میکشه از قسمت configuration زبانه startup همه را غیر فعال کردم ولی خیلی تاثیر نداشت

نمایه کاربر
mohammadktabriz

پست توسط mohammadktabriz » چهارشنبه دسامبر 03, 2014 1:06 pm

عکس ها خرابن نوشته

[quote]این فایل پیوست وجود ندارد . ممکن است حذف شده باشد و یا لینک را اشتباه وارد کرده باشید. اگر از وجود این لینک مطمئن هستید برای کسب اطلاعات بیشتر با مدیریت سایت تماس بگیرید.[/QUOTE]

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » پنج‌شنبه دسامبر 04, 2014 9:24 am

[quote="sara.pori"]سلام و پیشاپیش ممنون از راهنماییتون
درباره «خلاصه وضعیت سیستم» درست متوجه منظورم شدید.
1- نسخه رایگان خانگی
2- 64 بیتی / seven
3- طبق مراحل گفته شده ارسال کردم.
4- [ATTACH=CONFIG]192[/ATTACH]
5- [ATTACH=CONFIG]193[/ATTACH]
6- [ATTACH=CONFIG]194[/ATTACH]
7- خیلی وقته! ویندوز که عوض میکنم اولش خوبه ولی به مرور کم میشه درهر دوحالت سرعت پایینه به خصوص موقع بالا آمدن ویندوز حدود 2 تا 3 دقیقه طول میکشه از قسمت configuration زبانه startup همه را غیر فعال کردم ولی خیلی تاثیر نداشت[/QUOTE]

سلام
متاسفانه من ایمیلی دریافت نکردم. ممکن است بررسی کنید به نشانی درست ارسال شده باشد؟
نمی‌دانم چرا تصاویرتان نیز درست پیوست نشده؛ و شاید بد نباشد تصاویر را نیز از همان طریق ایمیل ارسال کنید.
کندی رایانه دلایل متعددی می‌تواند داشته باشد که تنها به ندرت دلیل آن وجود ویروس است و معمولا مشکل بیشتر مربوط به یک تنظیم یا نرم‌افزاریست که دچار ایراد شده یا بیش از توان سیستم است.
امیدوارم با ارسال اطلاعات بتوانیم علت را پیدا کنیم.

نمایه کاربر
mohammadktabriz

پست توسط mohammadktabriz » پنج‌شنبه دسامبر 04, 2014 12:11 pm

[quote]خیلی وقته! ویندوز که عوض میکنم اولش خوبه ولی به مرور کم میشه درهر دوحالت سرعت پایینه به خصوص موقع بالا آمدن ویندوز حدود 2 تا 3 دقیقه طول میکشه از قسمت configuration زبانه startup همه را غیر فعال کردم ولی خیلی تاثیر نداشت[/QUOTE]

کم بودن سرعت اینترنت که چیزی نیست من خودم ویندوزم تا کامل بالا بیاد چهار پنج دقیقه طول می کشه

sara.pori

پست توسط sara.pori » شنبه دسامبر 06, 2014 11:52 pm

سلام و سپاس فراوان
تمام فایل هار ا به آدرس support@amnpardaz.com ارسال کردم .
flash.jpg
flash.jpg
flash.jpg
پیوست ها
taskManager.jpg
autorun.jpg

sara.pori

پست توسط sara.pori » سه‌شنبه دسامبر 09, 2014 8:45 pm

یکی کمکم کنه سرعت سیستمم پایینه !!
کمککککککککککککککککککککککککککککککککککک....

قفل شده

بازگشت به “پادویش نسخه خانگی رایگان”