قیمت پادویش

قفل شده
نمایه کاربر
akbar

قیمت پادویش

پست توسط akbar » چهارشنبه نوامبر 12, 2014 6:03 pm

با سلام خدمت مسئولین شرکت امن پرداز
بنده امروز قصد خرید آنتی ویروس پادویش نسخه امنیت پیشرفته رو داشتم که وقتی میخواستم خرید انجام بدم و تسویه حساب کنم چشمم به دو هزار تومن دیگه افتاد که نوشته مالیات بر ارزش افزوده!!این که شد 27 هزار تومن!
[attachment=1]Capture.JPG[/attachment]
شما قیمت رو میکردید 23 هزار تومن جمع کل میشد 25 هزار تومن و به همین دلیل از این بد قولی از خریدم پشیمان شدم.
لطفا در مورد این موضوع توضیح دهید؟
چرا قیمت رو پایینتر نیاوردید؟
پیوست ها
Capture.JPG

نمایه کاربر
mohammadktabriz

پست توسط mohammadktabriz » چهارشنبه نوامبر 12, 2014 7:30 pm

خخخخخخخخ این مالیاته از کجا پیدا شد :d عیبی نداره مالیاته دیگه قبلا که پادویش را خریده بودم مالیات 700 تومن بود الان یه دفعه چطوری شده 2000 تومن

hkma

پست توسط hkma » پنج‌شنبه نوامبر 13, 2014 6:49 pm

اصلا مکه شرکت امن پرداز دانش بنیان نیست؟؟؟ پس مالیات دیگه چیه؟؟؟

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » جمعه نوامبر 14, 2014 12:47 pm

سلام
راستش من نمی‌دونم مقصود شما چه توضیحی است، چون مالیات بر ارزش افزوده مساله تازه‌ای نیست و فکر نمی‌کنم برای کسی عجیب باشه.
اینکه چرا قیمت‌های داخل سایت «با احتساب ارزش افزوده» نیستند هم، یک موضوع جدید نبوده و از ابتدا هم همینگونه بوده است. ضمن اینکه مالیات بر ارزش افزوده هر سال تغییر می‌کنه، در صورتیکه قیمت‌های نرم‌افزارهای شرکت هر سال لزوما تغییر نداشته است.
مالیات به دولت پرداخت می‌شود و ربطی به شرکت ندارد.
قیمت محصولات پادویش با توجه به مطالعات بازار تعیین شده است. البته من این موضوع را ارجاع می‌دهم که ببینم مالیات بر ارزش افزوده حساب شده است یا احیانا اشتباهی در این جریان رخ داده است، ولی گمان نمی‌کنم اشتباهی شده باشد.

[quote="hkma"]اصلا مکه شرکت امن پرداز دانش بنیان نیست؟؟؟ پس مالیات دیگه چیه؟؟؟[/QUOTE]
تا جایی که من مطلعم و قوانین را مجددا نگاه کردم، مالیات بر ارزش افزوده جزو معافیت‌های مالیاتی شرکت‌های دانش بنیان محسوب نمی‌شود.
بلکه تنها مالیات بر درآمد (ماده ۱۰۵ مالیات‌های مستقیم) -- آنهم با شرایطی خاص و نه به صورت کامل -- مشمول معافیت مالیاتی است. اگر علاقمند هستید می‌توانید دستورالعمل معافیت‌های مالیاتی شرکت‌های دانش بنیان را مطالعه کنید.

قفل شده

بازگشت به “پادویش نسخه خانگی رایگان”