سلام
متاسفانه در حال حاضر امکان ضدروتکیت در ضدویروس وجود ندارد و افزودن آن در نسخه Internet Security - برای پایان سال - برنامهریزی شده است.
یعنی در حال حاضر ضدویروس قادر به پاک کردن روتکیت فعال روی سیستم شما نیست، ولی میتواند از آلوده شدن کامپیوتر به آن جلوگیری کند.
مزایا و معایب پادویش
[quote="Naficy"]سلام
متاسفانه در حال حاضر امکان ضدروتکیت در ضدویروس وجود ندارد و افزودن آن در نسخه Internet Security - برای پایان سال - برنامهریزی شده است.
یعنی در حال حاضر ضدویروس قادر به پاک کردن روتکیت فعال روی سیستم شما نیست، ولی میتواند از آلوده شدن کامپیوتر به آن جلوگیری کند.[/QUOTE]
آیا ممکن است شرکت پادویش یک درگاه اینترنتی برای کمک به توسعه پادویش برای کاربران علاقمند تهیه کند؟ که بتوانند کمک های مالی خود را برای ارتقا و توسعه پادویش به این شرکت منتقل کنند؟؟؟ هرچند توان مالی زیادی ندارم اما علاقمند هستم هر ماه مبلغ اندکی را به عنوان کمک مالی به شرکت پادویش انتقال دهم.
یعنی در حال حاضر ضدویروس قادر به پاک کردن روتکیت فعال روی سیستم شما نیست، ولی میتواند از آلوده شدن کامپیوتر به آن جلوگیری کند.[/QUOTE]
آیا ممکن است شرکت پادویش یک درگاه اینترنتی برای کمک به توسعه پادویش برای کاربران علاقمند تهیه کند؟ که بتوانند کمک های مالی خود را برای ارتقا و توسعه پادویش به این شرکت منتقل کنند؟؟؟ هرچند توان مالی زیادی ندارم اما علاقمند هستم هر ماه مبلغ اندکی را به عنوان کمک مالی به شرکت پادویش انتقال دهم.
- mohammadktabriz
[quote="saman"]آیا ممکن است شرکت پادویش یک درگاه اینترنتی برای کمک به توسعه پادویش برای کاربران علاقمند تهیه کند؟ که بتوانند کمک های مالی خود را برای ارتقا و توسعه پادویش به این شرکت منتقل کنند؟؟؟ هرچند توان مالی زیادی ندارم اما علاقمند هستم هر ماه مبلغ اندکی را به عنوان کمک مالی به شرکت پادویش انتقال دهم.[/QUOTE]
بله کاملا درسته و تایید میشه برای حمایت از آنتی ویروس کاملا لازمه
بله کاملا درسته و تایید میشه برای حمایت از آنتی ویروس کاملا لازمه