دروغگویی

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » سه‌شنبه اکتبر 14, 2014 11:04 am

[quote="goftegoft"][CENTER]درود

خطار(دکمه های سبز دانلود در سایت های مطرح ایرانی)دکمه سبز iLivid از شما دزدی میکند

روی تصویر زیر کلیک کنید تا اطلاعات جامع و کاملی توضیح داده شود

قضیه دکمه های سبز دانلود در سایت های مطرح ایرانی چیست؟
[/CENTER][/QUOTE]
در لینکی که دادید ذکر شده که ilivid به ازای هر نصب 1.25 دلار پول می‌دهد. اگر امکان دارد منبع این مطلب را نیز ذکر کنید.

نمایه کاربر
mohammadktabriz

پست توسط mohammadktabriz » سه‌شنبه اکتبر 14, 2014 12:36 pm

دمتون گرم برسی خوبی بود

نمایه کاربر
goftegoft

پست توسط goftegoft » چهارشنبه اکتبر 15, 2014 7:39 pm

[quote="Naficy"]در لینکی که دادید ذکر شده که ilivid به ازای هر نصب 1.25 دلار پول می‌دهد. اگر امکان دارد منبع این مطلب را نیز ذکر کنید.[/QUOTE]
درود
منبع همین فرومه
ولی این دلار دادن واقعی هست اما به چه قیمتی؟!!!اینکه کلیک کنندگان را بلایی سرشان بیاید که فقط با ویندوز نصب کردن مشکلشون حل شود؟؟؟ بنده خود قربانی بودم تمام برنامه های بلاک را امتحان کردم اما قربانی علنا مرورگرشان فقط تبلیغاتهای خارجی نشان داده میشود هیچ راهی هم ندارد برای رفع چون خودم تمام برنامه ها را پیدا کردم اما فقط با ویندوز نصب کردن جوا گرفتم به هر حال تمام سایتهای معتبرایرانی به خاطر همین دلارکه به تومان ایران مبلغ خوبی هست بینندگان سایتشان را به قولی خر میکنند ببخشید با این لهجه گفتم چون واقعا ناراحت هستم سر این قضیه الان خیلی از سایتهای معتبر و رنک پایین تمام بازدید کنندگان را اهمیتی برایشان قائل نیستند و حالم از مدیران و صاحبان این سایتها بهم میخورد این پولها خوردن ندارد :mad:

نمایه کاربر
mohammadktabriz

پست توسط mohammadktabriz » چهارشنبه اکتبر 15, 2014 10:46 pm

[quote="Naficy"]در لینکی که دادید ذکر شده که ilivid به ازای هر نصب 1.25 دلار پول می‌دهد. اگر امکان دارد منبع این مطلب را نیز ذکر کنید.[/QUOTE]

واقعا به ازای هر نصب پول می ده آخ جون چجوریه کسی آموزشش را بلده

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » پنج‌شنبه اکتبر 16, 2014 2:34 pm

[quote="goftegoft"]درود
منبع همین فرومه
ولی این دلار دادن واقعی هست اما به چه قیمتی؟!!!اینکه کلیک کنندگان را بلایی سرشان بیاید که فقط با ویندوز نصب کردن مشکلشون حل شود؟؟؟ بنده خود قربانی بودم تمام برنامه های بلاک را امتحان کردم اما قربانی علنا مرورگرشان فقط تبلیغاتهای خارجی نشان داده میشود هیچ راهی هم ندارد برای رفع چون خودم تمام برنامه ها را پیدا کردم اما فقط با ویندوز نصب کردن جوا گرفتم به هر حال تمام سایتهای معتبرایرانی به خاطر همین دلارکه به تومان ایران مبلغ خوبی هست بینندگان سایتشان را به قولی خر میکنند ببخشید با این لهجه گفتم چون واقعا ناراحت هستم سر این قضیه الان خیلی از سایتهای معتبر و رنک پایین تمام بازدید کنندگان را اهمیتی برایشان قائل نیستند و حالم از مدیران و صاحبان این سایتها بهم میخورد این پولها خوردن ندارد :mad:

[/QUOTE]
سلام
البته می‌دونید که فروم نمی‌تونه منبع قرار بگیره ...
اما من لازم دیدم این نکته را اشاره کنم که ویرایش‌های قبلی این نرم‌افزار همراه افزونه search-result و searchnu منتشر می‌شده است و الآن همراه ask؛ که خودش نشانه تغییراتی در این نرم‌افزار است که ممکن است بی‌ربط به موضوع نباشد.
در پایان من هم - البته با لحن ملایمتری - موافقم که قرار دادن دکمه‌های دانلود دروغین روشی نامناسب برای کسب درآمد است که می‌تواند بخصوص در صورت کم‌توجهی کاربران مشکلات بزرگی درست کند.

نمایه کاربر
mohammadktabriz

پست توسط mohammadktabriz » پنج‌شنبه اکتبر 16, 2014 10:59 pm

ای بابا بیخیال بحث بشید اول بگید چجوری میشه پول در آورد بعد بحث کنید کسی نیست بگه چجوریه :(

نمایه کاربر
goftegoft

پست توسط goftegoft » جمعه اکتبر 17, 2014 1:25 am

[quote="بابک خرمدین"]ای بابا بیخیال بحث بشید اول بگید چجوری میشه پول در آورد بعد بحث کنید کسی نیست بگه چجوریه :( [/QUOTE]
باید بحث اصلی اینجا را ادامه داد نه در مورد بازار و پولدار شدن آن هم در این تاپیکی که شما میگوید بیخیال شوید!

نمایه کاربر
mohammadktabriz

پست توسط mohammadktabriz » جمعه اکتبر 17, 2014 12:05 pm

نگید بابا به من چه

قفل شده

بازگشت به “گزارش اشکالات”