با سلام
امروز نسخه ی رایگان خانگی رو نصب کردم تو تنظیمات موتور هوشمند رو با درجه ی حساسیت کم فعال کردم بعد از فعال کردن دیدم تمام فایل های سیستمی رو ویروس trojan یا worm میشناخت.
از فایل notepad.exe گرفته تا svchost همرو ویروس میشناخت...
حالا اگه درجه حساسیت رو زیاد میکردم چی میشد؟؟؟؟؟!!!!!
لطفا بگید مشکل از کجاست سیستم من ویروسیه (که اینطور نیست) یا ضد ویروس مشکل داره؟
با تشکر
شناسایی اشتباه فایل های سیستمی به عنوان ویروس
- حامد خسروی
- حامد خسروی
سلام
لطفا برای بررسی علت این مساله اطلاعات زیر را برای ما ارسال کنید:
۱- به پوشه نصب پادویش مراجعه کرده و فایلهای apav_002 و apav_007 را برای ما ارسال کنید. (برای این کار از ایمیل support@amnpardaz.com استفاده کنید)
۲- همچنین نام برخی از ویروسهای تشخیص داده شده را به صورت کامل برای ما ارسال کنید. (مقصودم از نام کامل ویروس، مثلا Virus.Win32.Sality.Emu یا ... است)
۳- اگر یکی از فایلهای ویروسی را نیز برای ما ارسال کنید بهتر میتوانیم نتیجه را به شما اطلاع دهیم.
لطفا برای بررسی علت این مساله اطلاعات زیر را برای ما ارسال کنید:
۱- به پوشه نصب پادویش مراجعه کرده و فایلهای apav_002 و apav_007 را برای ما ارسال کنید. (برای این کار از ایمیل support@amnpardaz.com استفاده کنید)
۲- همچنین نام برخی از ویروسهای تشخیص داده شده را به صورت کامل برای ما ارسال کنید. (مقصودم از نام کامل ویروس، مثلا Virus.Win32.Sality.Emu یا ... است)
۳- اگر یکی از فایلهای ویروسی را نیز برای ما ارسال کنید بهتر میتوانیم نتیجه را به شما اطلاع دهیم.