مشکل کند شدن دارم

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » چهارشنبه آپریل 02, 2014 12:32 am

[quote="mirkh"]1- نه، حل نمی شد و مثل قبل بود.
2- چون نصب نکردم دوباره نمی دونم، اگر نیازه یا تست های دقیق تری لازمه بفرمایید تا نصب کنم. البته مشکلی که قبلا در اینجا داشتم با اسکن کامل حل شد.
3- همیشه بود.
4- برای همه پوشه های روی هارد اصلی این حالت وجود داشت، تعداد فایل و نوع فایل ها فکر میکنم فرقی در کندی نمی گذاشت.[/QUOTE]
سلام
اگر زمانی فرصت داشتید، خوشحال می‌شوم مجددا نصب و تست بفرمایید. ضمنا قبلا هماهنگی بفرمایید تا پس از نصب مجدد، در هفته آتی یک دسترسی ریموت نیز داشته باشیم تا از نزدیک بتوانیم مساله را بررسی کنیم.

[quote="saman"]من نسخه رایگان خانگی را بجای نسخه امنیت پیشرفته نصب کردم و میتوانم بگویم 30 تا 40 درصد در وضعیت اجرای برنامه ها بهبود حاصل شد(البته بالا آمدن تقریبا همان است که بود البته انگار کمی بهتر است) اما چرا نمی گویم مشکل 100 درصد حل شده؟؟؟؟؟؟؟ الان دلیلش را خدمتتان عرض می کنم>>

شما حودتان قضاوت کنید>>> وقتی سیستم بالا می آید و شما برای اولین بار به منوی استارت(پس از بالا آمدن ویندوز) مراجعه می کنید و all programs را میزنید 6 تا 7 ثانیه طول می کشد تا منوی کشویی باز شود. اصلا تمام منوهای کشویی با تاخیر و توقفی چند ثانیه ای باز می شود اما در دفعات بعدی تا زمانی که هنوز سیستم را خاموش نکرده اید این مشکل کمتر پیش می آید. کدام آنتی ویروس را در جهان می شناسید که باز شدن منوی all programs بخش استارت آن 6 یا 7 ثانیه برای باز شدن زمان ببرد.
میتوانم بگویم در نسخه خانگی این 6 تا 7 ثانیه به 3 تا 4 ثانیه تغییر میکند.

در مجموع تجربه من از نسخه رایگان خانگی سبک تر و روان تر از نسخه امنیت پیشرفته بود و باعث خوشحالی من شد. چون واقعا در اجرای برنامه ها با امنیت پیشرفته عذاب می کشیدم.[/QUOTE]
سلام
الحمدلله جای خوشوقتی دارد که تلاش‌های ما در روان‌تر کردن ضدویروس در نسخه خانگی جواب داده و با این حساب با خیال راحت می‌تونم این امیدواری را به شما بدهم که نسخه جدید امنیت پیشرفته بهبودهای چشمگیری در این زمینه نسبت به نسخه فعلی خانگی نیز خواهد داشت.

hoseinshourka

پست توسط hoseinshourka » دوشنبه می 26, 2014 6:22 pm

سلام
من نسخه خانگی پادویش را روی ویندوز 8 نصب کردم و این امر موجب شده که به شدت سرعت لب تاپم پایین بیاید. همین طور که آقا سامان اشاره کردند وقتی نگبان را خاموش می کنم سرعت به خوبی افزایش می یابد. لطفا موضوع را بررسی فرمایید.

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » چهارشنبه می 28, 2014 1:45 pm

سلام
به جمع کاربران پادویش خوش آمدید.

برای پی‌بردن به علت کندی اطلاعات زیر را برای ما ارسال کنید:
۱- اطلاعات سیستم خود را برای ما ارسال کنید. (نحوه ارسال اطلاعات سیستم)
۲- نسخه ضدویروس مورد استفاده شما چیست؟ (شماره نسخه در پنجره اصلی ضدویروس ذکر شده است)
۳- هنگامیکه نگهبان روشن است به برگه نگهبان (در پنجره اصلی ضدویروس) بروید.
الف) آیا نگهبان مرتبا در حال کار است؟
ب) آیا اسم فایل خاصی مرتبا در کادر اسکن ظاهر می‌شود؟
ج) تصویری از این برگه برای ما ارسال کنید. (نحوه ارسال)
۴- به پوشه نصب ضدویروس مراجعه کنید. فایل‌های clg و dmp موجود در این شاخه را - در صورت وجود - برای ما به support@amnpardaz.com ارسال کنید.
۵- آیا نرم‌افزار امنیتی خاصی استفاده می‌کنید؟

پ.ن: ضمنا لطفا از این پس برای مسائل خود تاپیک جدید بسازید.

hanif_zf

پست توسط hanif_zf » یک‌شنبه ژوئن 29, 2014 9:04 am

با سلام.
تشکر از سایت خوبتون.
ببخشید من مشکل کندی سیستم رو دارم اونم از دیروز.
والا تا جائی که خودم میدونم اینه که یک یو اس بی فلش رو به سیستم متصل کردم چند فایل داخلش کپی کردم بعد هنگام کپی شدن فایلها با ارور کم بودن فضای در فلش روبه رو شدم به داخل فلش رفتم دیدم مثلا فایلی که حجمش 700 مگابایت بود در سیستمم داخل فلش با حجم 35 گیگابایت موجوده و جالبه که حجم کل اون فلش فقط 8 گیگ بود بعد این موضوع میخواستم فلش رو فرمت کنم که اجازه نمیداد و منم فلش رو جدا کردم. فردا صبح که سیستم رو روشن کردم مطلع شدم که سیستم بعد از چند دقیقه که رو حالت نرمال با سرعت بالا کار میکرد شروع کرد به کند شدن.
مثلا وقتی استارت رو میزدم بعد از 5 دقیقه باز میکرد و این کندی تو هربار دستور کلیک ادامه داشت.
من خیلی ناراحتم واقعا نمیدونم ویروسه یا نه اما من هاردم 1 ترا هست و نمیدونم چطور اطلاعاتمو از دست ندم. خواهش میکنم کمک کنید.
ببخشید که خیلی پر حرفی کردم.
با تشکر از سایت بسیار خوبتون.

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » شنبه ژولای 05, 2014 9:19 pm

پاسخ شما در تاپیک مجزایی که ایجاد کرده بودید داده شد.

قفل شده

بازگشت به “ضدویروس پادویش”