با سلام. آیا می توان نگارش رایگان خانگی - بروزرسانی ها - پاکسازها - ابزارهای پادویش که رایگان هستند در اختیار دیگران قرار داد ؟
متنی که در توافق نامه پادویش برای محصولات خود قرار داده را توضیح دهید.
4.1. هرگونه بهرهبرداری غیر مجاز و غیر قانونی، تحت هر عنوان از جمله (و نه محدود به( کپی کردن نرمافزار یا مستندات آن، تغییر نرمافزار یا سازگار کردن آن یا ملحق کردن آن به نرمافزار دیگر، مهندسی معکوس، دیکامپایل (تبدیل کدماشین به کد سطح بالا( یا هرگونه تلاشی برای کشف کد نرمافزار، قراردادن نرمافزار در یک سرور به¬ گونه ای که از طریق شبکه های عمومی (نظیر اینترنت) یا وسایل ارتباطی قابل دسترسی باشد، اجاره دادن یا در معرض استفاده عموم قراردادن تمام یا بخشی از نرمافزار و یا توزیع نرمافزار به هرشکل که صورت پذیرد، ممنوع است.
4.2. در صورت تخلف کاربر از مفاد این ماده و یا دیگر تعهدات ناشی از این توافق نامه ، وی مسئول و متعهد به جبران کلیه خسارات مادی و معنوی، مستقیم ویا غیر مستقیم وارده به شرکت خواهد بود.
4.3. نرمافزار موضوع توافق نامه حاضر محتوی اسرار تجاری و اطلاعات خاص شرکت میباشد و هرگونه استفاده و یا افشای اطلاعات و اسرار موصوف به عنوان نقض حقوق اسرار تجاری تلقی شده و قابل پیگرد خواهد بود.
محدودیت های استفاده
سلام
انتشار محصولات رایگان پادویش (ضدویروس پادویش نسخه خانگی، ضدروتکیت پادویش، ابزارها و پاکسازهای ویروسها) در صورت رعایت تمامی شرایط زیر مجاز است:
۱- انتشار باید به صورت رایگان انجام گیرد. (دریافت هزینه مجاز نیست)
۲- در انتشار باید نام شرکت نرمافزاری امنپرداز به عنوان تولید کننده محصول مشخصا درج شده باشد. (نباید به دریافت کننده این محصول القا شود که محصول مال شرکت/فرد/... دیگری است)
۳- نباید از نام شرکت نرمافزاری امنپرداز یا نام تجاری پادویش به عنوان توصیه محصولات دیگری استفاده شود یا چنین چیزی به دریافت کننده محصول القا شود.
۴- ترجیحا در انتشارهای آنلاین نسخههای ضدویروس از لینکهای مستقیم خود شرکت نرمافزاری امنپرداز استفاده شود و فایل روی هاستینگ یا سرور دیگری کپی و توزیع نشود. چرا که محصول ضدویروس مرتبا بروزرسانی میشود و انتشار همه نسخهها از یک محل، بروز بودن فایل دریافت شده را تضمین میکند. (این مورد الزامی نیست)
انتشار محصولات رایگان پادویش (ضدویروس پادویش نسخه خانگی، ضدروتکیت پادویش، ابزارها و پاکسازهای ویروسها) در صورت رعایت تمامی شرایط زیر مجاز است:
۲- در انتشار باید نام شرکت نرمافزاری امنپرداز به عنوان تولید کننده محصول مشخصا درج شده باشد. (نباید به دریافت کننده این محصول القا شود که محصول مال شرکت/فرد/... دیگری است)
۳- نباید از نام شرکت نرمافزاری امنپرداز یا نام تجاری پادویش به عنوان توصیه محصولات دیگری استفاده شود یا چنین چیزی به دریافت کننده محصول القا شود.
۴- ترجیحا در انتشارهای آنلاین نسخههای ضدویروس از لینکهای مستقیم خود شرکت نرمافزاری امنپرداز استفاده شود و فایل روی هاستینگ یا سرور دیگری کپی و توزیع نشود. چرا که محصول ضدویروس مرتبا بروزرسانی میشود و انتشار همه نسخهها از یک محل، بروز بودن فایل دریافت شده را تضمین میکند. (این مورد الزامی نیست)
[quote="Naficy"]سلام
۴- ترجیحا در انتشارهای آنلاین نسخههای ضدویروس از لینکهای مستقیم خود شرکت نرمافزاری امنپرداز استفاده شود و فایل روی هاستینگ یا سرور دیگری کپی و توزیع نشود. چرا که محصول ضدویروس مرتبا بروزرسانی میشود و انتشار همه نسخهها از یک محل، بروز بودن فایل دریافت شده را تضمین میکند. (این مورد الزامی نیست)[/QUOTE]
سلام . من یک کاربر خانگی هستم و می خواستم این محصولات را در اختیار دوستانم و دیگران قرار دهم و محصولات این شرکت را به آنها پیشنهاد کنم . سپاسگذارم از پاسخگویی شما.
۴- ترجیحا در انتشارهای آنلاین نسخههای ضدویروس از لینکهای مستقیم خود شرکت نرمافزاری امنپرداز استفاده شود و فایل روی هاستینگ یا سرور دیگری کپی و توزیع نشود. چرا که محصول ضدویروس مرتبا بروزرسانی میشود و انتشار همه نسخهها از یک محل، بروز بودن فایل دریافت شده را تضمین میکند. (این مورد الزامی نیست)[/QUOTE]
سلام . من یک کاربر خانگی هستم و می خواستم این محصولات را در اختیار دوستانم و دیگران قرار دهم و محصولات این شرکت را به آنها پیشنهاد کنم . سپاسگذارم از پاسخگویی شما.