منع بارگذاری فایل اجرایی

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » یک‌شنبه ژوئن 08, 2014 11:00 pm

از اطلاعات متشکرم.
این قابلیت منحصربفرد پادویش در برابر ویروس‌های فلش است. (تعجبی نیست که سایر ضدویروس‌ها این امکان را ندارند)
همانطور که گفتم، اگر تمایل به اجرای برنامه‌‌های پرتابل از روی فلش دارید با تغییر یک تیک در بخش تنظیمات می‌توانید این قابلیت را غیرفعال کنید.

رضا

پست توسط رضا » دوشنبه ژوئن 23, 2014 11:18 am

با سلام . می خواستم بدونم ویژگی منع بارگذاری پرونده اجرایی فقط مخصوص پرونده هایی با پسوند exe است یا نه ؟

چون من دو تا نرم افزار با پسوند msi رو از روی فلش اجرا کردم . البته ابتدا پادویش اخطار داد ولی با این حال این دو نرم افزار اجرا شدند که فکر کنم این ویژگی کمی اشکال دارد.

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » دوشنبه ژوئن 23, 2014 4:03 pm

[quote="رضا"]با سلام . می خواستم بدونم ویژگی منع بارگذاری پرونده اجرایی فقط مخصوص پرونده هایی با پسوند exe است یا نه ؟

چون من دو تا نرم افزار با پسوند msi رو از روی فلش اجرا کردم . البته ابتدا پادویش اخطار داد ولی با این حال این دو نرم افزار اجرا شدند که فکر کنم این ویژگی کمی اشکال دارد.[/QUOTE]

ظاهرا پشتیبانی این پست را ندیده اند.

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » سه‌شنبه ژوئن 24, 2014 8:31 am

سلام
منع بارگذاری فایل اجرایی جلوی لود شدن فایل‌های اجرایی را - مانند dll,exe,sys - می‌گیرد.
فایل‌های msi خودشان اجرایی نیستند و توسط برنامه دیگری (msiexec) تفسیر و اجرا می‌شوند و به همین علت توسط این امکان مسدود نمی‌شوند.
البته توسعه این قابلیت جهت جلوگیری از این نوع فایل‌ها در برنامه قرار دارد.

قفل شده

بازگشت به “گزارش اشکالات”