بررسی نسخه 1143

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » سه‌شنبه می 27, 2014 11:30 am

[quote=".AraMesh."]دیدم که باید وارد تنظیمات بشید و از قسمت کنترل ابزار ، دکمه جدید رو بزنید و در پنجره باز شده میتونید تصمیمات لازم رو اتخاذ کنید تا اعمال بشند

مورد دوم قابل گذشته. چند وقت ک باهاش کار کنید عادت میشه. چیز خاصی نیست .نه؟

--- ویرایش شده ---

جا داره بخاطر تشخیص سریع درایوهای نصب شده اعم از فلش و دیسک نوری با پرسش از کاربر در مورد پویش اونها تشکر بشه.[/QUOTE]

[quote]دیدم که باید وارد تنظیمات بشید و از قسمت کنترل ابزار ، دکمه جدید رو بزنید و در پنجره باز شده میتونید تصمیمات لازم رو اتخاذ کنید تا اعمال بشند[/QUOTE]

من فکر میکنم تو صفحه اصلی بود بهتر بود.

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » چهارشنبه می 28, 2014 7:44 pm

[quote="saman"]چند مسئله کوچک

1- در پنجره پویشگر (سیستم در حال اسکن شدن است) مشخص نیست نوع پویش انتخاب شده سریع بوده؟ کامل بوده؟
شاید بهتر بود در کنار واژه پویشگر، نوع پویش را هم می آوردید(در بالای صفحه اسکن)

2- گزینه جدیدی به نام پیشرفته به صفحه پویش اضافه شده که وقتی روی این گزینه می روید و روی فلش رو به پایین(که نشان دهنده باز شدن منویی برای انتخاب است) کلیک می کنید هیچ اتفاقی نمی افتد!!! که تقریبا 20 ثانیه طول کشید تا متوجه شدم باید حتما روی خود واژه پیشرفته کلیک کنم تا منوی مربوط به آن باز شود!!
تصور ذهنی کاربران ویندوز به این شکل است که هر جا روی فلش رو به پایین کلیک کنند منو باز می شود مثل previous locations در صفحات ویندوز[/QUOTE]
سلام
۱- پیشنهاد خوبی است.
۲- جالبه من خودم روی دکمه کلیک می‌کردم و این مساله را ندیده بودم. حق با شماست؛ البته باید هر جایی از دکمه که کلیک می‌شود منو باز شود.

[quote]چطور می شود در بخش کنترل ابزار، ابزاری را غیر مجاز اعلام کرد. گزینه تصمیم غیر قابل تغییر است.[/QUOTE]
سلام
همانطور که AraMesh توضیح دادند در حال حاضر باید به بخش تنظیمات رفته و در بخش کنترل ابزار، ابزار مربوطه را معرفی کرد.
و این را هم موافقم که بهتر است ساده‌تر باشد و با یک کلیک قابل انجام باشد.
در واقع در محصول «کنترل ابزار امن‌پرداز» هر زمان که یک فلش جدید به سیستم وصل می‌کنید، صفحه‌ای کنار ساعت باز شده و از شما درباره وصل یا قطع کردن ابزار سوال می‌کند و همانجا می‌توانید قانون تعریف کنید. فکر کنم مشابه این رفتار برای ضدویروس هم جالب است.

موارد را به تیم توسعه منتقل خواهم کرد.

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » چهارشنبه می 28, 2014 8:22 pm

[quote="Naficy"]سلام
۱- پیشنهاد خوبی است.
۲- جالبه من خودم روی دکمه کلیک می‌کردم و این مساله را ندیده بودم. حق با شماست؛ البته باید هر جایی از دکمه که کلیک می‌شود منو باز شود.

سلام
همانطور که AraMesh توضیح دادند در حال حاضر باید به بخش تنظیمات رفته و در بخش کنترل ابزار، ابزار مربوطه را معرفی کرد.
و این را هم موافقم که بهتر است ساده‌تر باشد و با یک کلیک قابل انجام باشد.
در واقع در محصول «کنترل ابزار امن‌پرداز» هر زمان که یک فلش جدید به سیستم وصل می‌کنید، صفحه‌ای کنار ساعت باز شده و از شما درباره وصل یا قطع کردن ابزار سوال می‌کند و همانجا می‌توانید قانون تعریف کنید. فکر کنم مشابه این رفتار برای ضدویروس هم جالب است.

موارد را به تیم توسعه منتقل خواهم کرد.[/QUOTE]

تشکر فراوان

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » چهارشنبه می 28, 2014 8:59 pm

واقعیت این است که انتظار کاربران کمی بیش از حد نرمال است چون مدت زمان زیادی از معرفی پادویش به عنوان نرم افزار اصلی(غیر آزمایشی) نمی گذرد. اما انتظاراتی هستند که همیشگی هستند و هرچقدر هم در آن پیشرفتی حاصل شود باز هم نیاز به کار بیشتر است.
به عنوان مثال:
۱- همیشه کاربران انتظار دارند هوش مصنوعی در حال پیشرفت باشد و سازندگان تصور نکنند دیگر کار تمام شده است و نیاز به تلاش بیشتر نیست.
۲- انتظار برای بالا بودن کارایی و سبک بودن آنتی ویروس هیچ حد و مرزی ندارد و هر اندازه در آن پیشرفت کنید باز هم به تلاش برای بهینه سازی آن می ارزد.

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » یک‌شنبه ژوئن 01, 2014 10:26 am

ببخشید نمیدونم اگر برای هر مطلبی تاپیک جداگانه بسازم بهتر است یا مطالب مشابه را تحت یک عنوان در فاروم بیان کنم؟

پرسش:
آیا درجه حساسیت نگهبان و پویشگر منطبق بر هم هستند؟ یعنی اگر فایلی توسط پویشگر و مثلا در یک درجه حساسیت بالاتر از پیش فرض به عنوان مشکوک شناخته شود، نگهبان هم در صورت تنظیم روی یک درجه بالاتر به آن فایل واکنش نشان میدهد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » دوشنبه ژوئن 02, 2014 12:32 pm

جواب شما به http://forum.amnpardaz.com/showthread.p ... A%AF%D8%B1 منتقل شد.
بله، برای موارد جدید تاپیک جدید بزنید.

قفل شده

بازگشت به “ضدویروس پادویش”