زبان
-
[quote="zahmatkesh8519"]رایگانش هست ؟!
لینکش رو بزارین
-----
کاربر های یکی از موثرین راه های تبلیغه شما هم نسخه رایگانش رو بزارین تا ما تبلیغش کنیم :cool: [/QUOTE]
نسخه خانگی رایگان هنوز ارائه نشده. به زودی این نسخه منتشر می شود و انتشار آن هم به صورت عمومی اعلام خواهد شد.
--- ویرایش شده ---
[quote="khonakdar"]زبان دوم پادویش خانگی چیست؟[/QUOTE]
فکر می کنم بدون شک برای زبان دوم چاره ای بجز زبان انگلیسی نیست، به دلایل بسیار. بعد از اون باید بین زبان های عربی و ترکی و اسپانیولی و ... تصمیم گرفت!
فکر می کنید چند زبان در دنیا داریم؟ http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_la ... e_speakers
لینکش رو بزارین
-----
کاربر های یکی از موثرین راه های تبلیغه شما هم نسخه رایگانش رو بزارین تا ما تبلیغش کنیم :cool: [/QUOTE]
نسخه خانگی رایگان هنوز ارائه نشده. به زودی این نسخه منتشر می شود و انتشار آن هم به صورت عمومی اعلام خواهد شد.
--- ویرایش شده ---
[quote="khonakdar"]زبان دوم پادویش خانگی چیست؟[/QUOTE]
فکر می کنم بدون شک برای زبان دوم چاره ای بجز زبان انگلیسی نیست، به دلایل بسیار. بعد از اون باید بین زبان های عربی و ترکی و اسپانیولی و ... تصمیم گرفت!
فکر می کنید چند زبان در دنیا داریم؟ http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_la ... e_speakers
-
[quote="Abbas Naghdi"]ظاهرا نمیتونید آنتی ویروس رو انگلیسی کنید
یه پیشنهاد : سورسشو بدین من این کار رو میکنم
من یه برنامه نویس هستم و با مراحل چند زبانه کردن نرم افزار آشنا هستم ...
کلا برای زبانی مثل انگلیسی شاید 1 روز زمان ببره تا نوشته ها (رشته ها) انگلیسی بشن
چرا انگلیسیش نمیکنید ؟[/QUOTE]
ما از همکاری دوستان علاقمند استقبال میکنیم.
اونهم در کارهای بزرگتر و جدیتر، نه یه ترجمه به انگلیسی ساده.
برای آشنایی با نحوه همکاری میتوانید صفحه «همکاری با ما» در سایت امنپرداز را ببینید.
یا به ایمیلی که برایتان ارسال کردیم پاسخ دهید.
یه پیشنهاد : سورسشو بدین من این کار رو میکنم
من یه برنامه نویس هستم و با مراحل چند زبانه کردن نرم افزار آشنا هستم ...
کلا برای زبانی مثل انگلیسی شاید 1 روز زمان ببره تا نوشته ها (رشته ها) انگلیسی بشن
چرا انگلیسیش نمیکنید ؟[/QUOTE]
ما از همکاری دوستان علاقمند استقبال میکنیم.
اونهم در کارهای بزرگتر و جدیتر، نه یه ترجمه به انگلیسی ساده.
برای آشنایی با نحوه همکاری میتوانید صفحه «همکاری با ما» در سایت امنپرداز را ببینید.
یا به ایمیلی که برایتان ارسال کردیم پاسخ دهید.