تمام اشکالات و نواقص موجود

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » جمعه می 23, 2014 11:02 am

لیست تغییرات نسخه اخیر در تاپیک امکانات ضدویروس پادویش - نسخه امنیت پیشرفته که آقا سامان لینک دادند آورده شده‌اند.

اما من مواردی که در ابتدای تاپیک ذکر کرده بودید را پاسخ می‌دهم؛ هر چند برخی موارد در نسخ قبلتر برطرف شده بودند:

موارد ۱ و ۲ باگ و مشکل بوده‌اند که نیاز به بررسی داشته‌اند. در کل در نسخه جاری تلاش شده بسیاری از حالت‌های استثنایی و خطاها برطرف شوند.
۳- از جمله پیشرفت‌های مهم پادویش همین بحث سرعت بوده است. البته در نسخه‌های قبلی در مقاطع مختلف نیز سرعت اعمال کردن بروزرسانی تفاضلی (آن‌لاین)، سرعت بارگذاری امضا و ... بهبودهای چشمگیری کرده بودند، اما در نسخه اخیر بازهم بهبودهای خوبی داشتیم که در لیست تغییرات ذکر کرده‌ام.
۴- امکان اجرای چند پویشگر دستی هنوز وجود ندارد؛ اما همانطور که قبلا در پاسخ گفتم، این مساله ارتباطی به نگهبان ندارد و نگهبان رایانه در هر حالتی جلوی اجرا یا کپی بدافزار را می‌گیرد.
۵- فکر کنم هنوز این مساله تغییر نکرده است.
۶- این امکان افزوده شده است.
۷- هوش مصنوعی که قبلا نیز بهبودهای خوبی در آن داشتیم و در همین تاپیک ذکر شده است، از پیشرفت‌های مهم اخیر پادویش بوده و در نسخه جدید امنیت پیشرفته به حدی رسیده است که به صورت پیشفرض فعال است.
۸- حجم بروزرسانی‌ها در ماههای اخیر بسیار کاهش پیدا کرده است که از جمله دلایل آن بهبود الگوریتم تفاضلی در سمت سرور است که هم حجم را کاهش داده و هم سرعت اعمال کردن بروزرسانی در سمت کلاینت را بهبود داده است.
۹- دکمه‌های توقف پویش و خاموش کردن سیستم پس از پویش در نسخه جدید افزوده شده اند.

۱۰- نظری ندارم ;)
۱۱- رمز عبور نیز در نسخه جدید اضافه شده است.

.AraMesh.

پست توسط .AraMesh. » جمعه می 23, 2014 5:09 pm

سلام" دست شما و همه همکارانتون درد نکنه. خیلی بهتر شده :d

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » یک‌شنبه می 25, 2014 10:40 pm

خیلی عالی شده در نسخه آخر

شاید فقط یک یا دو پله فاصله داره تا یک حریف جدی شدن در بازار آنتی ویروس( کمی هوش مصنوعی و performance و...)

قفل شده

بازگشت به “گزارش اشکالات”