درود
من نسخه کلاینت سازمانی رو بر روی تمامی سیستم های اداره نصب کردم همه رو هم آپدیت کردم ولی بجز یک سیستم روی مابقی سیستم ها آیکن قلعه مانند پادویش در قسمت show hidden icon تاسک بار واقع در کنار ساعت ویندوز نمایش داده نمیشود ؟ راهنمایی بفرمایید ؟
عدم نمایش آیکون پادویش در show hidden icon
Re: عدم نمایش آیکون پادویش در show hidden icon
سلام. 1- در حالت معمول شما میتوانید با برداشتن تیک show padvish in windows notification area در بخش notification کنسول مدیریتی پادویش در بخش change client settings آیکون پادویش را بردارید. پس ممکن است همه سیستم های شما جز آن 1 سیستم در گروهی هستند که تیک آن برداشت شده.rasti578 نوشته شده: ↑چهارشنبه اکتبر 10, 2018 4:42 pm درود
من نسخه کلاینت سازمانی رو بر روی تمامی سیستم های اداره نصب کردم همه رو هم آپدیت کردم ولی بجز یک سیستم روی مابقی سیستم ها آیکن قلعه مانند پادویش در قسمت show hidden icon تاسک بار واقع در کنار ساعت ویندوز نمایش داده نمیشود ؟ راهنمایی بفرمایید ؟
2- آیا با log off و log on به سیستم این آیکن قلعه پادویش باز میگردد یا خیر؟
3- task manager را باز کنید و ببینید چه چیزی از پادویش در آنجا می بینید و آیا اگر در منوی استارت ویندوز تایپ کنید pad چیزی پیدا میشود ؟ و در صورت موجود بودن، آیا با اجرای آن رابط کاربری را بدون مشکل می بینید؟
4- چه نسخه ای از پادویش را استفاده می کنید و نسخه ویندوز شما چیست؟
Re: عدم نمایش آیکون پادویش در show hidden icon
سلام با انجام مراحل فوق مشکل برطرف گردید. سپاس از بابت راهنمایی حضرتعالی1- در حالت معمول شما میتوانید با برداشتن تیک show padvish in windows notification area در بخش notification کنسول مدیریتی پادویش در بخش change client settings آیکون پادویش را بردارید. پس ممکن است همه سیستم های شما جز آن 1 سیستم در گروهی هستند که تیک آن برداشت شده.