---> call back شدن پی در پی آپدیت آنتی ویروس و ناتوانی در بروزرسانی <---
Re: ---> call back شدن پی در پی آپدیت آنتی ویروس و ناتوانی در بروزرسانی <---
خب پادویش در اول راهه،باید کمک کرد که ان شاء الله بتونه کامل و بی عیب و نقص بشه البته آنتی ویروسهای دیگه هم اشکالات خاص خودشون رو دارند!
بنده نتیجه اسکن رو گذاشتم تا عزیزان مسئول بررسی کنند ببینند اشکال چی بوده که مدام Call back می شده و برطرف کنند.
بنده نتیجه اسکن رو گذاشتم تا عزیزان مسئول بررسی کنند ببینند اشکال چی بوده که مدام Call back می شده و برطرف کنند.
سلامdownload69 نوشته شده: ↑یکشنبه دسامبر 31, 2017 12:52 am سلام
بنده هم همین مشکل یعنی تکرار دریافت یک آپدید برایم پیش آمده که یک فایل 156 کیلیو بایتی را چندین بار اقدام به دریافت کرده
لطفا یک نام و شماره تماس به ایمیل support@amnpardaz.com ارسال کنید.
خطایی که در سیستم شما رخ داده نیاز به بررسی ریموت دارد تا علت آن مشخص شود.
متشکرم.
سلام313khas نوشته شده: ↑یکشنبه دسامبر 31, 2017 1:03 pm خب پادویش در اول راهه،باید کمک کرد که ان شاء الله بتونه کامل و بی عیب و نقص بشه البته آنتی ویروسهای دیگه هم اشکالات خاص خودشون رو دارند!
از شما متشکرم. اینکه با اسکن AdwCleaner مساله برطرف شده (مانند خود مساله) مقداری عجیب است و احتمال میدهم ارتباطی با همدیگر نداشته باشد.
کلا یک مورد مشابه موضوع شما را که من دیدم با یک ریست سیستم برطرف میشد. لطفا اگر با موضوع برخورد داشتید با شماره پشتیبانی 43912000 یا ایمیل support@amnpardaz.com تماس بگیرید تا فورا مساله را بتوانیم ببینیم و برطرف کنیم.
سلامdownload69 نوشته شده: ↑یکشنبه دسامبر 31, 2017 12:52 am سلام
بنده هم همین مشکل یعنی تکرار دریافت یک آپدید برایم پیش آمده که یک فایل 156 کیلیو بایتی را چندین بار اقدام به دریافت کرده
الآن متوجه شدم که لاگ شما نشان میدهد که دریافت بروزرسانی توسط کاربر لغو شده است. (Update canceled by user)
خطای operation aborted by an application callback نیز مربوط به همین لغو توسط کاربر است و در واقع خطا نیست.
اگر مساله دریافت مکرر فایل دارید لطفا لاگ آن موضوع را قرار دهید. (مثلا بخشهای بالاتر لاگ)
-
سلام
خطای operation aborted by an application callback مکرر دریافت میشد که و سپس دومرتبه به سرور آپدیت وصل میشد که بعد از گدشت یک ساعت درست نشد و در نهایت خودم لغو کردم !!!!
-----------------
الان که یکم دقت میکنم میبینم که علامت پادویش از کلیک راست هم حذف شده !!!
خطای operation aborted by an application callback مکرر دریافت میشد که و سپس دومرتبه به سرور آپدیت وصل میشد که بعد از گدشت یک ساعت درست نشد و در نهایت خودم لغو کردم !!!!
-----------------
الان که یکم دقت میکنم میبینم که علامت پادویش از کلیک راست هم حذف شده !!!
لطفا به محض اینکه با مشکل مواجه شدید و قبل از ریست/آپدیت آفلاین و ... به ما اطلاع دهید تا سیستم را ببینیم.
این مساله در چند روز اخیر از طرف سه نفر از کاربران (منجمله دو نفر حاضر در همین تاپیک) اعلام شده و به دنبال یافتن علت آن هستیم.
این مساله در چند روز اخیر از طرف سه نفر از کاربران (منجمله دو نفر حاضر در همین تاپیک) اعلام شده و به دنبال یافتن علت آن هستیم.
با عرض سلام مجدد
از دیشب تا الان که این پیام را می نویسم متاسفانه همون مشکل روی آپدیت 114 کیلوبایتی داره تکرار میشه و مشکل به قوت خود باقیست!
عزیزان برای حل این مشکل یه فکری بکنند.
از دیشب تا الان که این پیام را می نویسم متاسفانه همون مشکل روی آپدیت 114 کیلوبایتی داره تکرار میشه و مشکل به قوت خود باقیست!
عزیزان برای حل این مشکل یه فکری بکنند.
آقا یه آپدیت کلی بدید، این call back شدن متوالی حسابی کلافمون کرده و همش ترافیک ADSL ما رو مشغول کرده،با اینکه هی غیر فعالش میکنم دوباره بعد چند دقیقه دوباره فعال میشه،بروز بودنمون هم که رفته رو هوا،خواهشا بررسی کنید و مشکل رو برطرف کنید،خیلی وقته این موضوع رو گزارش کردم اما هنوز حل نشده !
اعتبارم هم تا بهمن هستش و تصمیم دارم نسخه توتال سکوریتی پادویش رو بخرم،با برطرف کردن این اشکالات ما رو بیشتر به استفاده از نرم افزارهاتون تشویق کنید!
منتظر رسیدگی و حل این مشکل هستیم
با تشکر
منتظر رسیدگی و حل این مشکل هستیم
با تشکر
سلام
خواهشا به محض برخورد با ۴۳۹۱۲۰۰۰ (تهران) تماس بگیرید تا ریموت بگیریم.
ما به دنبال رفع این مساله هستیم ولی خیلی نادر و خاص اتفاق میافتد و نیاز است روی سیستم مشکل دار (قبل از ریست و ...) بتوانیم ریموت بگیریم.
خواهشا به محض برخورد با ۴۳۹۱۲۰۰۰ (تهران) تماس بگیرید تا ریموت بگیریم.
ما به دنبال رفع این مساله هستیم ولی خیلی نادر و خاص اتفاق میافتد و نیاز است روی سیستم مشکل دار (قبل از ریست و ...) بتوانیم ریموت بگیریم.