ضعف امنیتی ضدباجگیر

saman
ناظم انجمن

Re: ضعف امنیتی ضدباجگیر

پست توسط saman » پنج‌شنبه دسامبر 21, 2017 3:20 pm

صحبت های این آقا که شما نقل کردین رو تو فروم سافت گذر پیدا نکردم نبودش
ولی خوشبختانه چون من چندین روزی هست عادت کردم همه چیز رو ذخیره کنم(چون مدیران فروم ها در بحث بین من و این فرد، پست های زیادی رو حذف کردن تا انجمن هاشون شلوغ نشه!)

ولی اصلا اهمیتی نداره که پست های من و ایشون حذف بشه چون من حدس میزدم همچین اتفاقی رخ بده.

اینم اونم پستی که ایشون به وضوح میگه اغراق آمیز هست اگر گفته بشه که ایشون خیرخواه هست!!!

تصویر

در بین اختلاف نظر امن پرداز و این فرد در واقعی بودن آسیب پذیری ها، خود سازنده کلیپ میگه من آدم کاملا خیرخواهی نیستم و جای تعجب داره که شما به حرف اون اعتماد میکنی و شروع به خرید و فروش لایسنس میکنی!!!!

جالب نیست؟

Davood_kh

پست توسط Davood_kh » پنج‌شنبه دسامبر 21, 2017 3:37 pm

Davood_kh نوشته شده: پنج‌شنبه دسامبر 21, 2017 2:59 pm صحبت های این آقا که شما نقل کردین رو تو فروم سافت گذر پیدا نکردم نبودش
ولی به هر حال به نظر من اینجور ویدیو ها کاری که قرار هست با مشتری بکنه رو میکنه ، یکیش خود من
دومیش هم همون بنده خدایی بود که پادویش رو زیرقیمت بهش فروختم
صبح ساعت 10 باهام تماس گرفت و پولش رو خواست ( ویدیوی جدید رو دیده) منم پولش رو کارت به کارت کردم و بیخیال پولم شدم و پشت دستم رو داغ کردم که جنس ایرانی نخرم
برای من مهم نیست کی راست میگه برام مهمه که همه دارن هم دیگه رو متهم میکنن و کسی نمیاد خیلی رو راست بگه آقا به این دلیل مشکلی نیست یا اگه هست حل کردیم این به اون میگه دروغ گو و اون یکی یه این یکی
saman نوشته شده: پنج‌شنبه دسامبر 21, 2017 3:20 pm ولی خوشبختانه چون من چندین روزی هست عادت کردم همه چیز رو ذخیره کنم(چون مدیران فروم ها در بحث بین من و این فرد، پست های زیادی رو حذف کردن تا انجمن هاشون شلوغ نشه!)

ولی اصلا اهمیتی نداره که پست های من و ایشون حذف بشه چون من حدس میزدم همچین اتفاقی رخ بده.

اینم اونم پستی که ایشون به وضوح میگه اغراق آمیز هست اگر گفته بشه که ایشون خیرخواه هست!!!

http://s8.picofile.com/file/8314827784/mehran.png

در بین اختلاف نظر امن پرداز و این فرد در واقعی بودن آسیب پذیری ها، خود سازنده کلیپ میگه من آدم کاملا خیرخواهی نیستم و جای تعجب داره که شما به حرف اون اعتماد میکنی و شروع به خرید و فروش لایسنس میکنی!!!!

جالب نیست؟

پست خودم رو هم گذاشتم تا یه بار دیگه بخونید
تصویر رو خوندم والا من برام ذره ای ارزش نداره که بخوام بیشتر از این حجم اینترنتم رو اینجا هدر بدم
ولی حرفایی که تو عکس بود همچین بیراه هم نبود البته بله اینکه خودش رو با اغراق تو دسته اول میدونه هم میتونه حالت فروتنی باشه هم اون چیزی که شما میگی من نمیدونم دقیق کدومش هست
من به نیت فرد کاری ندارم چیزی که میبینم رو باور میکنم قبلا" هم گفتم کارم عکاسیه اونقدر کار تدوین فیلم و اینا انجام دادم که وقتی یه فیلم رو نگاه کنم میتونم بفهمم که دستکاری شده یانه فیلم ها دستکاری نشدن حالا پشت صحنه تو برنامه ها چیزی هست یا نه رو نمیدونم ولی فیلم ها سالم هستن وقتی فیلما سالمه و میبینم که مدیرای امن پرداز فقط دارن همدیگه رو متهم میکنن خب بیخیال محصولی که خریدم میشم
قبلا" هم گفتم شما اگر سرما بخوری همه به دروغ بگن که نذاری آنتی بیوتیک بهت تزریق کنن ها میکشه و فلان ته دلت میلرزه چون نه دکتری که اطلاعات لازم رو داشته باشی نه دکتری میاد که اطلاعات بده بهت خب مسلما" نمیذاری تزریق کنن
الان وضعیت ما هم اینطوری شده
آفای نفیسی گفت " بکاپ ها هنوز سرجاشه" این بابا هم اومد زد تو گوش "بگاپ ها" خب من که اطلاعی ندارم میترسم دیگه و قبول هم کنین فقط به خاطر جایگاه یه فرد نمیتونم به حرفش اعتماد کنم من به هیچ طرف اعتماد ندارم به ترس خودم اعتماد دارم و میگم سری که درد نمیکنه رو دستمال نمی بندن واسه همین از این محصول دیگه استفاده نمیکنم کسی هم خواست بخره از من مشاوره خواست بهش میگم که آقا اول بیا اینجا رو بخون بعد تصمیم بگیر

من نه ذی نفع نیستم تازه حق من اینجا ضایع هم شده
واسه همین دیگه پیام نمیدم هر جوری خواستین ببرین و بدوزین

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » پنج‌شنبه دسامبر 21, 2017 3:56 pm

پست خودم رو هم گذاشتم تا یه بار دیگه بخونید
تصویر رو خوندم والا من برام ذره ای ارزش نداره که بخوام بیشتر از این حجم اینترنتم رو اینجا هدر بدم
ولی حرفایی که تو عکس بود همچین بیراه هم نبود البته بله اینکه خودش رو با اغراق تو دسته اول میدونه هم میتونه حالت فروتنی باشه هم اون چیزی که شما میگی من نمیدونم دقیق کدومش هست
من به نیت فرد کاری ندارم چیزی که میبینم رو باور میکنم قبلا" هم گفتم کارم عکاسیه اونقدر کار تدوین فیلم و اینا انجام دادم که وقتی یه فیلم رو نگاه کنم میتونم بفهمم که دستکاری شده یانه فیلم ها دستکاری نشدن حالا پشت صحنه تو برنامه ها چیزی هست یا نه رو نمیدونم ولی فیلم ها سالم هستن وقتی فیلما سالمه و میبینم که مدیرای امن پرداز فقط دارن همدیگه رو متهم میکنن خب بیخیال محصولی که خریدم میشم
قبلا" هم گفتم شما اگر سرما بخوری همه به دروغ بگن که نذاری آنتی بیوتیک بهت تزریق کنن ها میکشه و فلان ته دلت میلرزه چون نه دکتری که اطلاعات لازم رو داشته باشی نه دکتری میاد که اطلاعات بده بهت خب مسلما" نمیذاری تزریق کنن
الان وضعیت ما هم اینطوری شده
آفای نفیسی گفت " بکاپ ها هنوز سرجاشه" این بابا هم اومد زد تو گوش "بگاپ ها" خب من که اطلاعی ندارم میترسم دیگه و قبول هم کنین فقط به خاطر جایگاه یه فرد نمیتونم به حرفش اعتماد کنم من به هیچ طرف اعتماد ندارم به ترس خودم اعتماد دارم و میگم سری که درد نمیکنه رو دستمال نمی بندن واسه همین از این محصول دیگه استفاده نمیکنم کسی هم خواست بخره از من مشاوره خواست بهش میگم که آقا اول بیا اینجا رو بخون بعد تصمیم بگیر

من نه ذی نفع نیستم تازه حق من اینجا ضایع هم شده
واسه همین دیگه پیام نمیدم هر جوری خواستین ببرین و بدوزین
آفرین. بهترین کار دنیا رو میکنید!!! احتمالا هم خبر ندارید که اینترنت دیگه غیرحجمی شده!!! اما به نظر من بیش از این زمان من را هم نگیرید. البته فراموش نکردید که 3000 سال وقت دارید به پرسش من پاسخ دهید!!!!! =)) >>>
وقتی فردی خودش با بیان خودش! مدعی است فردی خیرخواه نیست و اندکی غیرخیرخواه است!!!! چطور میشود به صحت ویدیو های ساخته شده توسط او اطمینان داشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شما برای پاسخ به این پرسش من 3000 سال فرصت دارید :))
ولی حرفایی که تو عکس بود همچین بیراه هم نبود البته بله اینکه خودش رو با اغراق تو دسته اول میدونه هم میتونه حالت فروتنی باشه
آره خیلی فروتنانه بود!!! مثل اینکه شما به من بگویید آیا تابحال سیبی از مغازه من دزدیده اید؟ و من پاسخ دهم>>> عموما نه!!! اگر اغراق نباشد گاهی شاید چنین کرده باشم!!!!!!!!!!!!!!!

این نشانه ی فروتنی من است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :ymapplause:

قبلا" هم گفتم کارم عکاسیه اونقدر کار تدوین فیلم و اینا انجام دادم که وقتی یه فیلم رو نگاه کنم میتونم بفهمم که دستکاری شده یانه
بله. ماشالا هزار ماشاالله در موسیقی روی متن فیلم هم تبحر خاصی دارید!!! یک حس هکر قدرتمند بودن به انسان دست میدهد!!!(جوانی است دیگر!!! چه میشود کرد؟!!)
فقط خداکند لباس رزم خود را علیه سرزمینتان نپوشید(به مانند سازنده کلیپ ها که میگوید میخواهد سازمان ها را ناراضی کند)

اینکه رایانه یک سازمان از کار بیافتد مساوی است با امکان نارضایتی شدید مراجعه کنندگان به آن سازمان بخاطر حل نشدن مشکلات و خدانکند بیمار خاص یا پیرمردی یا بیمار قلبی در بین مراجعین باشد و اتفاق بدی بیافتد. دیگر جان آن انسان بیگناه را نمیتوان با دلقک زودیاک و موسیقی جنگ ستارگان بازگرداند

نمیتوان جان یک انسان را که دچار عصبانیت یا مرگ مغزی یا قلبی شده، با آپلود فیلم در یوتیوب و آپارات بازگرداند.

Davood_kh

پست توسط Davood_kh » پنج‌شنبه دسامبر 21, 2017 4:24 pm

لطفا" مودب باشین و با لودگی و مسخره بازی به دیگران توهین نکنین ، اگر شخصیت شما اینطوری هست میتونید تو خلوت خودتون هرگونه که خواستین رفتار کنین ولی در جای عمومی و تو برخورد با دیگران مودب باشین من به شما توهینی نکردم
saman نوشته شده: پنج‌شنبه دسامبر 21, 2017 3:56 pm آفرین. بهترین کار دنیا رو میکنید!!! احتمالا هم خبر ندارید که اینترنت دیگه غیرحجمی شده!!! اما به نظر من بیش از این زمان من را هم نگیرید. البته فراموش نکردید که 3000 سال وقت دارید به پرسش من پاسخ دهید!!!!! =)) >>>
اینترنت من TD-LTE ایرانسل هست و البته حجمی ؛ لطفا" دست از مسخره بازی و لودگی بردارین
فکر میکنین اینطوری دارین به نفع امن پرداز عمل میکنین ؟ نه عزیز جان وقتی من تو فروم شرکت با افرادی مثل شما برخورد میکنم که هر جوری میخوان به دیگران توهین میکنن و مدیران هم که .... شده ان بیشتر از کل مجموعه متفر میشم
saman نوشته شده: پنج‌شنبه دسامبر 21, 2017 3:56 pm بله. ماشالا هزار ماشاالله در موسیقی روی متن فیلم هم تبحر خاصی دارید!!! یک حس هکر قدرتمند بودن به انسان دست میدهد!!!(جوانی است دیگر!!! چه میشود کرد؟!!)
فقط خداکند لباس رزم خود را علیه سرزمینتان نپوشید(به مانند سازنده کلیپ ها که میگوید میخواهد سازمان ها را ناراضی کند)
بنده 41 سال سن دارم و به اندازه کافی تو کار خودم تجربه دارم و از نحوه صحبت شما اینطور برداشت میکنم که هنوز خیلی مونده تا به پختگی اجتماعی برسید. ( توصیه میکنم کتاب قراردادهای اجتماعی اثر ژان ژاک روسو رو مطالعه کن )
باز هم میگم من به عنوان یک فرد ناراضی از محصولی که خریده بودم پست دادم و طرف حسابم شما نبودید و نیستید ولی نمیدونم چرا خودتون رو نخود هر آش میکنید ( کسی بزرگتر از شما اینجا نبود که پاسخگوی همه باشه ؟ )
آخرین ويرايش توسط 2 on Davood_kh, ويرايش شده در 0.

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » پنج‌شنبه دسامبر 21, 2017 4:32 pm

Davood_kh نوشته شده: پنج‌شنبه دسامبر 21, 2017 4:24 pm لطفا" مودب باشین و با لودگی و مسخره بازی به دیگران توهین نکنین ، اگر شخصیت شما اینطوری هست میتونید تو خلوت خودتون هرگونه که خواستین رفتار کنین ولی در جای عمومی و تو برخورد با دیگران مودب باشین من به شما توهینی نکردم

اینترنت من TD-LTE ایرانسل هست و البته حجمی ؛ لطفا" دست از مسخره بازی و لودگی بردارین
فکر میکنین اینطوری دارین به نفع امن پرداز عمل میکنین ؟ نه عزیز جان وقتی من تو فروم شرکت با افرادی مثل شما برخورد میکنم که هر جوری میخوان به دیگران توهین میکنن و مدیران هم که .... شده ان بیشتر از کل مجموعه متفر میشم

بنده 41 سال سن دارم و به اندازه کافی تو کار خودم تجربه دارم و از نحوه صحبت شما اینطور برداشت میکنم که هنوز خیلی مونده تا به پختگی اجتماعی برسید. ( توصیه میکنم کتاب قراردادهای اجتماعی اثر ژان ژاک روسو رو مطالعه کن )
باز هم میگم من به عنوان یک فرد ناراضی از محصولی که خریده بودم پست دادم و طرف حسابم شما نبودید و نیستید ولی نمیدونم چرا خودتون رو نخود هر آش میکنید ( کسی بزرگتر از شما اینجا نبود که پاسخگوی همه باشه ؟ )
سفسطه از نوع حمله شخصی به دلیل نداشتن دلیل و برهان
که نمیدونم برید مطالعاتتون رو بیشتر کنید و از این جور حرفا !!!!

..............

شما که گفتید دیگر نمیخواهید حجم اینترنتتان را از دست بدهید!!! :))
پس چرا باز خشمگین شدید و پست جدید فرستادید؟

بله من کودکی 12 ساله بیش نیستم!!! اما در عجبم از مردی 41 ساله که نمیتواند به پرسش های فردی 12 ساله پاسخ دهد.

تازه من 3000 سال برای پاسخ به آن پرسشم به شما فرصت دادم که بنگر زمان خوبی میرسد!!!

وقتی فردی خودش با بیان خودش! مدعی است فردی خیرخواه نیست و اندکی غیرخیرخواه است!!!! چطور میشود به صحت ویدیو های ساخته شده توسط او اطمینان داشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شما برای پاسخ به این پرسش من 3000 سال فرصت دارید :))

مثل اینکه شما به من بگویید آیا تابحال سیبی از مغازه من دزدیده اید؟ و من پاسخ دهم>>> عموما نه!!! اگر اغراق نباشد گاهی شاید چنین کرده باشم!!!!!!!!!!!!!!!

این نشانه ی فروتنی من است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :ymapplause:

خیلی هیجان انگیز است که ببینیم یک فرد 41 ساله به یک نوجوان 12 ساله چه پاسخ منطقی دارد که رو کند؟؟؟؟

8-}

Mashregh_Noori

پست توسط Mashregh_Noori » پنج‌شنبه دسامبر 21, 2017 8:06 pm

با توجه به شرایط به وجود آمده "شرکت اندیشه پردازان سپاهان" فروش محصولات پادویش را تا روشن شدن مساله معلق خواهد کرد، این پیام در بخش مدیریت نمایندگان به مدیریت محترم شرکت امن پرداز جناب مهندس عباس حسینی نیز ارسال گردید.

با تشکر

andishehpardazan_sepahan

پست توسط andishehpardazan_sepahan » شنبه دسامبر 23, 2017 11:21 am

اعلام تکذیب در خصوص پست بالا!!!

یکی از مهمترین وظایف کسانیکه در حوزه امنیت سایبری فعال هستند امانتداری و حفظ حقوق مشتریان می باشد،شرکت اندیشه پردازان سپاهان نیز همیشه سعی داشته این موضوع را رعایت کند و خوشحال هستیم با همکاری شرکت امن پرداز و به عنوان نماینده این شرکت سهمی در برقراری امنیت سایبری کشور عزیزمان ایران داشته باشیم.
متاسفانه با مشاهده این پست شما بسیار متاسف شدیم که شما با ادعایی نامعلوم و ثابت نشده سعی در تخریب محصول پادویش را داشته اید و همچنین با سوء استفاده از نام مدیریت شرکت اندیشه پردازان سپاهان،که آن را هم با بی دقتی و عجولانه اشتباه درج نموده اید،امانتداری اولیه را هم رعایت نکرده اید لذا شرکت اندیشه پردازان سپاهان ضمن ابراز تاسف از رفتار غیر حرفه ای شما اعلام می دارد سعی و تلاش خود را برای فروش محصولات پادویش بیش از پیش ادامه داده و موضوع مطرح شده از طرف شما کذب محض می باشد.

hosseini

پست توسط hosseini » یک‌شنبه دسامبر 24, 2017 5:25 pm

با سلام خدمت مشتریان محترم و هواداران عزیز پادویش

متاسفانه شاهد دروغ پردازی های برخی از اشخاص مغرض با هدف بدنام کردن و باج گیری از پادویش هستیم.
همانگونه که مشاهده فرمودید ما تا این زمان خویشتن داری کرده و به امید تادیب و اصلاح روش غلط این فرد از پیگیری حقوق خود اجتناب نمودیم.
اما با این کارهای خلاف و جعل و نشر اکاذیب و .. ناچار هستیم از روش های قضایی نسبت به پیگیری و احقاق حق اقدام نماییم.

از تمامی همراهان عزیز پادویش که در جریان این کارهای غیر اخلاقی دچار زحمت و ناراحتی شدند پوزش می طلبیم و به شما اطمینان میدهیم که ما در تولید پادویش از کوچکترین ادعایی که در مورد امنیت کاربران باشد به آسانی عبور نخواهیم کرد و همواره خود را موظف به پاسخگویی می دانیم.

با تشکر
عباس حسینی
مدیرعامل
شرکت نرم افزاری امن پرداز
آخرین ويرايش توسط 1 on hosseini, ويرايش شده در 0.

Mr_Razavi

پست توسط Mr_Razavi » دوشنبه دسامبر 25, 2017 6:47 am

hosseini نوشته شده: یک‌شنبه دسامبر 24, 2017 5:25 pm با سلام خدمت مشتریان محترم و هوادران عزیز پادویش

متاسفانه شاهد دروغ پردازی های برخی از اشخاص مغرض با هدف بدنام کردن و باج گیری از پادویش هستیم.
همانگونه که مشاهده فرمودید ما تا این زمان خویشتن داری کرده و به امید تادیب و اصلاح روش غلط این فرد از پیگیری حقوق خود اجتناب نمودیم.
اما با این کارهای خلاف و جعل و نشر اکاذیب و .. ناچار هستیم از روش های قضایی نسبت به پیگیری و احقاق حق اقدام نماییم.

از تمامی همراهان عزیز پادویش که در جریان این کارهای غیر اخلاقی دچار زحمت و ناراحتی شدند پوزش می طلبیم و به شما اطمینان میدهیم که ما در تولید پادویش از کوچکترین ادعایی که در مورد امنیت کاربران باشد به آسانی عبور نخواهیم کرد و همواره خود را موظف به پاسخگویی می دانیم.

با تشکر
عباس حسینی
مدیرعامل
شرکت نرم افزاری امن پرداز
دوست عزیزم
عباس جان
با عنایت به این مساله که بنده در ایران حضور ندارم و قوانین بزن در برو ایران در اینجا هیچ ارزش قانونی نداره و علاوه اینکه قوانین اینجا اجازه لاپوشانی کم کاری های خودتون رو با متهم کردن این و آن بهتون نمیده خوشحال میشم قبل از اینکه بخوای مثلا" اقدام قضایی یا غذایی !! بکنی بهم اطلاع بدی تا با کمال میل بیام ایران و ببینم با مصونیت قضایی من اون موقع چه کاری خواهی کرد !!!
میتونی به همین نام تو فروم خودتون پیام بدی

قفل شده

بازگشت به “ضدباجگیر پادویش (Padvish AntiCrypto)”