سانسور غلط*؟

ارائه پیشنهادات و بحث و گفتگو در مورد مسائل تالار پشتیبانی امن‌پرداز
نمایه کاربر
shayanoh
مدیر کل

سانسور غلط*؟

پست توسط shayanoh » چهارشنبه آگوست 14, 2013 10:47 am

سلام
من برای امضای خودم از نیم*فاصله هرجا استفاده کردم به * تبدیل شد! همچنین کلمه ضرب*المثل با نیم فاصله رو ظاهرا مشکل داشت می*گفت کلمه ممنوعه داری

--- ویرایش شده ---

ظاهرا همین*جا هم این مشکل هست! البته به کلمه ممنوعه و سانسور اینا دیگه گیر نداد! ولی مشکل نیم*فاصله باید حل بشه.

نمایه کاربر
roointan

پست توسط roointan » چهارشنبه آگوست 14, 2013 11:06 am

به طور پیش فرض کاراکترهایی که دیده نمی شوند حذف می شوند، دلیلش هم اینه که دقیقا به علت این که این کاراکترها دیده نمی شوند، مشکل ایجاد می کنند.
مثلا کاربری می تونه یک نام کاربری به صورت shayanohنیمفاصله ایجاد کنه که از نظر ظاهری تفاوتی با shayanoh نداره، و بعد در زمان مناسب از این موضوع سوء استفاده کنه.
امکان محدود کردن این ویژگی هم به طور جداگانه برای پست ها و امضا و نام کاربری وجود نداره متاسفانه. فکر کنم فعلا نمی شه کاریش کرد. من به شخصه از نیم فاصله استفاده نمی کنم و بین اجزا، فاصله قرار می دم. ولی فکر کنم برای کسی که به استفاده از نیم فاصله عادت داشته باشه یکمی سخت می شه.

نمایه کاربر
shayanoh
مدیر کل

پست توسط shayanoh » چهارشنبه آگوست 14, 2013 11:47 am

ببین به نظرم باید حل کنیش. اجازه*شو بده. چون خیلی*ها الان استفاده می*کنن و به نظرم خیلی اذیت کنه! فوقش قضیه کاربرارو خودمون دستی مدیریت می*کنیم اگر پیش اومد. دیده میشه دیگه حتما!

نمایه کاربر
roointan

پست توسط roointan » چهارشنبه آگوست 14, 2013 12:01 pm

بسیار خب. فقط معلوم شه کدوم کاراکتره از لیست جایگزینی ها برش می دارم. اما باید یه قانون به قوانین تالار اضافه بشه که ارتباط و درخواست رسمی از طریق پیام خصوصی در تالار اتفاق نمی افته!

نمایه کاربر
shayanoh
مدیر کل

پست توسط shayanoh » چهارشنبه آگوست 14, 2013 12:03 pm

تو لینوکس تایپش کنی می*تونی برش داری! shift+space تایپ می*کنه!
راستی، url rewrite رو راه نمی*ندازی؟ این مسیر که با ? هستش یه جوری ضایع* هستش! و همچنین واسه search engine ها خوب نیست!

نمایه کاربر
roointan

پست توسط roointan » چهارشنبه آگوست 14, 2013 12:36 pm

vbulletin این چند حالت رو داره:
showthread.php?t=12345
Basic Friendly URLs showthread.php?1234-Thread-Title
Advanced Friendly URLs showthread.php/1234-Thread-Title
Mod Rewrite Friendly URLs threads/1234-Thread-Title
که فقط اولیه search engine friendly نیست. باقی همه search engine friendly هستد. البته آخری هم که شدنی نیست. برای اینکه آخری به صورت خودکار اتفاق بیفته هم باید patch و hack و اینها نصب بشه که ممکنه هم با فارسی تداخل داشته باشه و علاوه بر اون مشکلات اضافه تری ایجاد کنه.
به هر حال url های فعلی کفایت می کنند. مشکلی نیست.

--- ویرایش شده ---

مشکل‌نیم‌فاصله‌‌هم‌به‌‌نظر حل‌شد‌.تست‌بفرمایید.

نمایه کاربر
shayanoh
مدیر کل

پست توسط shayanoh » چهارشنبه آگوست 14, 2013 1:57 pm

آخری که راحت باید شدنی باشه! mod_rewrite رو روی apache باید فعال کنی. به احتمال زیاد مشکل خاصی نداشته باشه! و واقعا هم خوب هست. بعید می‌دونم مشکل ایجاد کنه! هرجا می‌شناسم اینجوریه.
forum.persiantools.com رو بین!
اگر نشه باز بری اون advanced بهتره.
---
نیم‌فاصله هم حل شده. ممنون :)

نمایه کاربر
roointan

پست توسط roointan » چهارشنبه آگوست 14, 2013 2:09 pm

واقعا فرقی نداره! راجع به mod_rewrite شدنیه ولی یه کم وقت می بره! بذارید بعدا صحبت کنیم در موردش.
اما persiantools که اصلا seo friendly نیست!

نمایه کاربر
shayanoh
مدیر کل

پست توسط shayanoh » چهارشنبه آگوست 14, 2013 2:16 pm

چرا اتفاقا. درسته که اسم تاپیک رو توی ‌url نمیاره! مشکل من با query string داشتنشه! اصولا از دید خیلی crawler ها الان همه صفحات ما showthread.php هست و انگار یه صفحه داریم که dynamic ساخته می‌شه. البته فکر کنم گوگل شعورشو داره که بفهمه اینو ولی در کل خوب نیست! ولی اگر کاری کنه که query string نداشته باشه و هر تاپیک یا انجمن یه مسیر مستقیم داشته باشه بهتره. بیشتر از این لحاظ دارم می‌گم من.

نمایه کاربر
roointan

پست توسط roointan » چهارشنبه آگوست 14, 2013 2:27 pm

فعلا حالت بدون query string رو فعال کردم. بذارید سرفرصت mod_rewrite فعال بشه. چون باید تست کرد دید url ها همگی درست کار می کنند یا نه. ممکنه با آدرس های فارسی مشکل داشته باشه.

قفل شده

بازگشت به “مسائل تالار”