اما من مواردی که در ابتدای تاپیک ذکر کرده بودید را پاسخ میدهم؛ هر چند برخی موارد در نسخ قبلتر برطرف شده بودند:
موارد ۱ و ۲ باگ و مشکل بودهاند که نیاز به بررسی داشتهاند. در کل در نسخه جاری تلاش شده بسیاری از حالتهای استثنایی و خطاها برطرف شوند.
۳- از جمله پیشرفتهای مهم پادویش همین بحث سرعت بوده است. البته در نسخههای قبلی در مقاطع مختلف نیز سرعت اعمال کردن بروزرسانی تفاضلی (آنلاین)، سرعت بارگذاری امضا و ... بهبودهای چشمگیری کرده بودند، اما در نسخه اخیر بازهم بهبودهای خوبی داشتیم که در لیست تغییرات ذکر کردهام.
۴- امکان اجرای چند پویشگر دستی هنوز وجود ندارد؛ اما همانطور که قبلا در پاسخ گفتم، این مساله ارتباطی به نگهبان ندارد و نگهبان رایانه در هر حالتی جلوی اجرا یا کپی بدافزار را میگیرد.
۵- فکر کنم هنوز این مساله تغییر نکرده است.
۶- این امکان افزوده شده است.
۷- هوش مصنوعی که قبلا نیز بهبودهای خوبی در آن داشتیم و در همین تاپیک ذکر شده است، از پیشرفتهای مهم اخیر پادویش بوده و در نسخه جدید امنیت پیشرفته به حدی رسیده است که به صورت پیشفرض فعال است.
۸- حجم بروزرسانیها در ماههای اخیر بسیار کاهش پیدا کرده است که از جمله دلایل آن بهبود الگوریتم تفاضلی در سمت سرور است که هم حجم را کاهش داده و هم سرعت اعمال کردن بروزرسانی در سمت کلاینت را بهبود داده است.
۹- دکمههای توقف پویش و خاموش کردن سیستم پس از پویش در نسخه جدید افزوده شده اند.
۱۰- نظری ندارم

۱۱- رمز عبور نیز در نسخه جدید اضافه شده است.