دیسک نجات بر روی فلش و حافظه جانبی

قفل شده
نمایه کاربر
saeed753

دیسک نجات بر روی فلش و حافظه جانبی

پست توسط saeed753 » دوشنبه فوریه 29, 2016 11:22 pm

سلام
در راهنمای دیسک نجات پادویش نوشته که می شه بر روی حافظه های جانبی و فلش هم سیستم رو بوت کنه ولی تا جایی که من می دونم بوت شدن کامپیوتر از روی فلش به این سادگی ها قابل اجرا نیست (حداقل به راحتی بوت شدن از روی سی دی ) و جالب اینجاست که برای این کار هم هیچ اموزشی در سایت قرار ندارد
حالا این سوال پیش میاد که اگه واقعا این قابلیت را دارد به چه صورت باید عمل کرد ؟
و آیا با قابلیت Native که در پستی دیگه گفتن پادویش داره و یا با قابلیت "پاکسازی در بوت بعدی" هنوز نیازی به دیسک نجات هست ؟

من از دیسک نجات پادویش استفاده نکردم و حتی امتحان هم نکردمش ولی می دونم کاراییش چیه و ابزار خوبیه ولی در موردش چندین مدت هست اصلا بحثی نشده اگه امکان داره کارشناسای پادویش در مورد این موضوعی که گذاشتم و مواردی که مطرح کردم توضیح بدن

نمایه کاربر
mohammadktabriz

پست توسط mohammadktabriz » دوشنبه فوریه 29, 2016 11:25 pm

بوت شدن با فلش مموری خیلی راحته فقط به تنظیمات اولیه نیازی داره چون من هر وقت سیستم عامل نصب کنم با فلش نصب می کنم

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » سه‌شنبه مارس 01, 2016 5:34 pm

سلام
حق با شماست و جای یک راهنما جهت تنظیم فلش به عنوان دیسک نجات پادویش خالی است.
من این موضوع را با تیم مربوطه ارجاع می‌دهم که حتما تهیه شود. فعلا می‌توانید از این راهنما استفاده کنید. (البته من خودم معمولا با لینوکس این کار را می‌کنم و شخصا این راهنما را استفاده نکرده‌ام ولی به نظر درست می‌آید)

امکان پاکسازی حین بوت یا همان Native که اشاره کردید مکمل ضدویروس است. دیسک نجات زمانی به کار می‌آید که ضدویروس روی سیستم نصب نیست و می‌خواهید صرفا ویروس‌کشی را با آن انجام دهید.
در واقع این‌ها دو ابزار هستند که در شرایط مختلفی به کار می‌آیند، هر چند ممکن است هم‌پوشانی‌هایی هم داشته باشند. (مثلا استفاده از پاکسازی حین بوت وقتی ضدویروس نصب است خیلی راحتتر از دیسک نجات است، اما اگر ضدویروس نصب نیست و به دلیلی نمی‌خواهید نصب کنید یا ویندوز بالا نمی‌آید یا ... دیسک نجات تنها گزینه است)

موفق باشید

n-ebrahimi

پست توسط n-ebrahimi » سه‌شنبه آگوست 30, 2016 11:11 am

راهنمای «اجرای دیسک نجات پادویش از روی USB» تهیه شده و در سایت پادویش قسمت دیسک نجات پادویش (اینجا) قرار داده شده است.

نمایه کاربر
saeed753

پست توسط saeed753 » سه‌شنبه آگوست 30, 2016 3:21 pm

[quote="n-ebrahimi"]راهنمای «اجرای دیسک نجات پادویش از روی USB» تهیه شده و در سایت پادویش قسمت دیسک نجات پادویش (اینجا) قرار داده شده است.[/QUOTE]

ممنون،
عالی بود

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » پنج‌شنبه سپتامبر 01, 2016 6:30 pm

خیلی خوب بود.

ان شاء الله در نسخه های آینده پادویش امکان ایجاد از روی رابط کاربری پادویش را داشته باشد و کاربر بتواند در محیط کاربری پادویش با انتخاب بین رایت روی سی دی یا روی usb این ابزار را تولید کند و در واقع همانجا فایل را از طریق اینترنت دانلود (به همراه آخرین آپدیت ها) و خود پادویش این ابزار را تولید کند.

.AraMesh.

پست توسط .AraMesh. » شنبه دسامبر 24, 2016 8:43 pm

حالا چرا حجمش اینقدر زیاده؟؟ طبیعیه؟؟

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » شنبه دسامبر 24, 2016 10:44 pm

[quote=".AraMesh."]حالا چرا حجمش اینقدر زیاده؟؟ طبیعیه؟؟[/QUOTE]

به نظر من عجیب نیست. 479 مگ هست.

دیسک نجات بیت دفندر 648 مگ هست!!!

قفل شده

بازگشت به “دیسک نجات پادویش”