2 اشکال در نسخه جدید اندروید

قفل شده
saman
ناظم انجمن

2 اشکال در نسخه جدید اندروید

پست توسط saman » دوشنبه ژانویه 25, 2016 8:32 am

سلام.

من وقتی وارد تنظیمات میشوم در ورود به 2 تا از گزینه ها مشکل دارم. update settings و scan settings
بعد از کلیک بر روی این گزینه ها خود خود از اپ خارج میشود و بیرون میپرد و من هرگز صفحه مربوط به این تنظیمات را دریافت نمیکنم. در ورود به دیگر گزینه ها مثل general settings یا anti theft و غیره مشکلی وجود ندارد.

نسخه اندروید من 4.4.2

نمیدانم به کارتان می آید یا خیر اما مدل پردازنده گوشی من هم Mediatek MT6582 Chipset و Quad-core Cortex-A7 CPU هست.

با تشکر

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » دوشنبه ژانویه 25, 2016 1:39 pm

در حال حاضر امکان دانلود از بازار هم وجود ندارد و صفحه با پیغام(( یافت نشد)) برای پادویش اندرویدی ظاهر میشود.

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » دوشنبه ژانویه 25, 2016 6:01 pm

یک اتفاق خوب و یک اتفاق بد

1- اتفاق خوب: من نسخه اندرویدی را از روی سایت پادویش دانلود کرده بودم و بعد از 2 بار پاک کردن و دوباره ریختن با مشکلی که گفتم روبرو بودم>>

[quote]بعد از کلیک بر روی این گزینه ها خود خود از اپ خارج میشود و بیرون میپرد و من هرگز صفحه مربوط به این تنظیمات را دریافت نمیکنم. در ورود به دیگر گزینه ها مثل general settings یا anti theft و غیره مشکلی وجود ندارد.[/QUOTE]

اما امروز بعداز ظهر که متوجه شدم اپ جدید روی مارکت بازار ایجاد شده ، نسخه قبلی را پاک کردم و این بار از بازار نصب کردم و بعد از تست مشکل، خیلی خوشحال شدم که دیگر این مشکل وجود نداشت و امکان ورود به همه بخش ها وجود داشت اما این خوشحالی زیاد پایدار نبود!!!!!!!

2- اتفاق بد!
وقتی زبان دستگاه را برای تست، به فارسی تغییر دادم و وارد صفحه اصلی پادویش شدم مشکل دیگر مشابهی این بار در بخش anti theft رخ داد به این شکل که در نسخه فارسی وقتی وارد صفحه ای میشوید که به فارسی متنی وجود دارد مشابه مد انگلیسی>>> tap here for more information در زبان انگلیسی مشکلی نیست اما در حالت فارسی بعد از لمس آن بخش برنامه بیرون پریده و صفحه اصلی و اولیه پادویش نمایان می شود در حالی که حالت زبان انگلیسی به درستی صفحه ای باز میشد با این موارد>>> lock - wipe-find-alarm و.....

پس بطور خلاصه اینکه نسخه ای که از بازار گرفتم(در حالت زبان انگلیسی) ظاهرا فعلا بدون مشکل به نظر می رسد اما در حالت زبان فارسی در بخش ضد سرقت مشکل وجود دارد.

نمایه کاربر
saeed753

پست توسط saeed753 » دوشنبه ژانویه 25, 2016 11:34 pm

برای منم همینجوره یعنی وقتی وارد قسمت ضد سرقت می شم و می خوام فعالش کنم میپره بیرون

نمایه کاربر
mohammadktabriz

پست توسط mohammadktabriz » سه‌شنبه ژانویه 26, 2016 12:45 pm

پس باگ زیاد داره

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » چهارشنبه ژانویه 27, 2016 10:18 am

سلام
نسخه جدید روی بازار قرار گرفته است و مسائل در آن حل شده است.
از دوستان به خاطر مشکلات پیش آمده پوزش می‌طلبیم.

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » پنج‌شنبه ژانویه 28, 2016 2:30 pm

به نظر مشکل حل شده.

قفل شده

بازگشت به “ضدویروس پادویش نسخه اندروید”