انتظار برای نسخه جدید
انتظار برای نسخه جدید
به نظر شما انتظار برای نسخه جدید تا چه زمانی ادامه خواهد داشت؟!
صبرمان در حال اتمام است!!!!
صبرمان در حال اتمام است!!!!
- mohammadktabriz
- omidabedi839
- mohammadktabriz
[quote="saman"]بنده خداها معلومه خیلی درگیر نسخه جدید هستن. روشون نمیشه بیان بگن هنوز کار داره!! شایدم تو تست های نهایی هستن![/QUOTE]
حدود چهل روز پیش در مورد انتشار نسخه جدید اندرویدی بهشون ایمیل زدم گفتند در تست های نهایی و تا پایان ماه منتشر میشه الان از اون پایان ماه یک ماه هم گذشته هنوز منتشر نکردند من موندم تست چند روز طول می کشه
حدود چهل روز پیش در مورد انتشار نسخه جدید اندرویدی بهشون ایمیل زدم گفتند در تست های نهایی و تا پایان ماه منتشر میشه الان از اون پایان ماه یک ماه هم گذشته هنوز منتشر نکردند من موندم تست چند روز طول می کشه
[quote="بابک خرمدین"]حدود چهل روز پیش در مورد انتشار نسخه جدید اندرویدی بهشون ایمیل زدم گفتند در تست های نهایی و تا پایان ماه منتشر میشه الان از اون پایان ماه یک ماه هم گذشته هنوز منتشر نکردند من موندم تست چند روز طول می کشه[/QUOTE]
نه احتمالا نسخه اندرویدی حاضر هست اما سیاست جدیدشون این شده که نسخه جدید همه محصول ها یکجا رونمایی بشه بقول معروف. چون نسخه ویندوزی هنوز گیره، نسخه اندرویدی هم معطل شده
نه احتمالا نسخه اندرویدی حاضر هست اما سیاست جدیدشون این شده که نسخه جدید همه محصول ها یکجا رونمایی بشه بقول معروف. چون نسخه ویندوزی هنوز گیره، نسخه اندرویدی هم معطل شده