دیسک نجات پادویش هنگ می کنه

قفل شده
نمایه کاربر
mohammadktabriz

دیسک نجات پادویش هنگ می کنه

پست توسط mohammadktabriz » چهارشنبه آپریل 15, 2015 11:17 pm

امروز دیسک نجات پادویش را بر روی یک دی وی دی رایت کردم تا ببینم چجوریه ( خواستم امتحان کنم سیستمم ویروسی نیست ) دیدم به محض بوت شدن و بالا امدم دیسک نجات هنک کرد 30 درصد از صفحه هم سیاه شد دی وی دی هم اصلا خش نداره

roya206

پست توسط roya206 » جمعه می 08, 2015 11:49 pm

مشکل نرم افزاری دارید.

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » سه‌شنبه می 12, 2015 9:43 pm

سلام
یادتان هست دقیقا در کدام مرحله بوت گیر کرده بود؟ (یعنی نصفه دیگر صفحه چه تصویری قرار داشت)
آیا مراحل لود اولیه به پایان رسیده بود؟

mian

پست توسط mian » سه‌شنبه ژوئن 09, 2015 6:20 pm

به نام خدا.

من که دیسک نجات رو بر روی DVD که خش هم داشت ریختم و اجرا کردم مشکلی پیش نیامد و صفحه پویش در این محیط نمایان شد.البته پویشی نکردم چون فایل های بروز رسانی رو دریافت نکرده بودم که ببینم در بعد چه اتفاقی میوفته.

ممکنه در نسخه جدید ضد ویروس نسخه امنیت پیسرفته که در تابستان عرضه می شود دیسک نجات در خود ضد ویروس قرار بگیرد به مانند Bitdefender Total Security?

در این نسخه از ضد ویروس Bitdefender در کنار دکمه های پویش گزینه Rescue Disk هست که با انتخاب آن و سپس گزینه بله در مورد راه اندازی دوباره سیستم و اجرای دیسک نجات وارد محیط دیسک نجات میشیم.اینطوری بهتر هم هست.اگر نسخه آینده نشد در نسخه های بعدی اعمال بشه.نظر شما چیست؟

نمایه کاربر
mohammadktabriz

پست توسط mohammadktabriz » سه‌شنبه ژوئن 09, 2015 9:57 pm

معذرت فعلا اینترنت ندارم که جواب بدن الانم با کارت اینترنت اومدم هر وقت اینترنت جدید خریدم پاسختان را می دم

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » پنج‌شنبه ژوئن 11, 2015 9:58 pm

[quote="mian"]به نام خدا.

من که دیسک نجات رو بر روی DVD که خش هم داشت ریختم و اجرا کردم مشکلی پیش نیامد و صفحه پویش در این محیط نمایان شد.البته پویشی نکردم چون فایل های بروز رسانی رو دریافت نکرده بودم که ببینم در بعد چه اتفاقی میوفته.

ممکنه در نسخه جدید ضد ویروس نسخه امنیت پیسرفته که در تابستان عرضه می شود دیسک نجات در خود ضد ویروس قرار بگیرد به مانند Bitdefender Total Security?

در این نسخه از ضد ویروس Bitdefender در کنار دکمه های پویش گزینه Rescue Disk هست که با انتخاب آن و سپس گزینه بله در مورد راه اندازی دوباره سیستم و اجرای دیسک نجات وارد محیط دیسک نجات میشیم.اینطوری بهتر هم هست.اگر نسخه آینده نشد در نسخه های بعدی اعمال بشه.نظر شما چیست؟[/QUOTE]
سلام
از پیشنهاد شما متشکریم.
قرار گرفتن این گزینه در درون پادویش در برنامه ما قرار دارد، البته با برنامه فشرده فعلی برای پایان تابستان، بعید می‌دانم به نسخه بعدی برسد ولی حتما در برنامه وجود داشته و عرضه خواهد شد.

قفل شده

بازگشت به “دیسک نجات پادویش”