نصب Microsoft Visual C++ 2010 SP1 Redistributable x86

قفل شده
نمایه کاربر
akbar

نصب Microsoft Visual C++ 2010 SP1 Redistributable x86

پست توسط akbar » دوشنبه ژانویه 26, 2015 10:17 am

با سلام بنده در حال نصب Microsoft Visual C++ 2010 SP1 Redistributable x86 بودم (به دلیل نیاز یکی از بازی ها) که يکدفعه تصويری ظاهر شد که سه گزینه ازجمله ignore و retray و abrot در آن بود و در آن به گزینه APALERT.EXE یا APGUI.EXE اشاره شده بود (یادم رفت از این لحظه عکس بگیرم) و بنده گزينه ignore را زدم بعد از تمام شدن نصب نرم افزار تقاضاي شروع مجدد ويندوز رانمود که گزينه restart later يا همان بعدا را انتخاب نمودم و وقتي که روي آيکن پادويش جهت نمايش واسط نرم افزار کليک کردم واسط به هيچ عنوان نشان داده نشد ولي مثلا گزينه درباره نرم افزار را انتخاب کردم آن گزينه را نشان داد ولي به هيچ عنوان پنجره اصلي پادويش را نشان نميدهد تا وقتي که ويندوز را ري استارت کردم و ویندوز بالا آمد و پنجره ی زیر را نشان داد و آنتی ویروس بالا نیامد و همچنین آیکون پادویش در تسکبار وجود نداشت!
Capture1.PNG
بعد از اینکه از گزینه استارت چندین با روی padvish eps کلیک کردم این گزینه را نشان داد:
Capture1.PNG
و بعد از اصرار بنده که چندین بار روی padvish eps کلیک کردم آیکون شروع آنتی ویروس پادویش بالا آمد و در همانجا گیر کرد و دیگر آنتی ویروس بالا نمیاورد!
Capture1.PNG
این را هم اضافه میکنم که بعد از سه چهار بار ری استارت ویندوز پاویش بالا آمد و کار کرد.
پیوست ها
Capture3.jpg
Capture.PNG

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » سه‌شنبه ژانویه 27, 2015 1:38 pm

سلام
پادویش هنگام نصب خود این نرم‌افزار را نیز نصب می‌کند و از آن استفاده می‌کند، و بنابراین نباید نیاز به نصب آن می‌داشتید. (مگر اینکه ورژن جدیدتری از آن را نصب کرده باشید)
از شواهد مشخص است علت مساله شما این بوده که با زدن کلید Ignore در برنامه نصب، در واقع جلوی جایگزین شدن و آپگرید شدن برخی از فایل‌های Microsoft Visual C++ 2010 SP1 Redistributable x86 را گرفته‌اید.
در نتیجه این برنامه که جزو مولفه‌های ویندوز است، دچار اشکال شده (نصفه نیمه نصب شده است) و همین مانع کار کردن پادویش نیز شده است.

اینکه در نهایت مساله حل شده، احتمالا در اثر نصب مجدد نبوده است؟ اگر نه احتمالا ویندوز آپدیت یا ویندوز اینستالر متوجه خرابی فایل‌ها شده‌اند و آن را درست کرده‌اند.

نمایه کاربر
akbar

پست توسط akbar » شنبه فوریه 07, 2015 12:32 pm

این هم عکس مورد نظر: نباید آنتی ویروس که وظیفه حفاظت از سیستم رو داره با دوتا کلیک از کار بیفته درست میگم یا نه؟
Capture.jpg
پیوست ها
Capture.jpg

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » دوشنبه فوریه 09, 2015 8:36 am

[quote="akbar"]این هم عکس مورد نظر: نباید آنتی ویروس که وظیفه حفاظت از سیستم رو داره با دوتا کلیک از کار بیفته درست میگم یا نه؟
[ATTACH=CONFIG]226[/ATTACH][/QUOTE]
سلام
فرمایش شما صحیح است.
هر چند این فایل جزو فایل‌های ویندوز است و خرابی آن می‌تواند منجر به اجرا نشدن برنامه‌ها منجمله ضدویروس شود، ولی نباید خرابی جزئی باعث این مساله شود.
این مساله را جهت رفع به تیم توسعه ارجاع دادم و در نسخه بعدی برطرف خواهد شد.

قفل شده

بازگشت به “ضدویروس پادویش”