دقت نکردن به وب سایت

قفل شده
نمایه کاربر
akbar

دقت نکردن به وب سایت

پست توسط akbar » شنبه اکتبر 25, 2014 11:43 am

با سلام به همه بچه های طرفدار پادویش:
عرض شود مسئولان محترم پادویش چندین بار در وب سایت پادویش وقتی که سال عوض میشد عدد سال مورد نظر را تغییر نمیدادند مثل امسال که 93 میباشد ولی تا سه ماه پیش 92 بود!!!!!
بعد این قضیه مسئولان پادویش در صفحه اصلی سایت یه آماری از شیوع و درصد ویروسهای شایع رو گذاشتند که از روزی که گذاشتن تو سایت دیگه به روز نشده!!!!
به نظر من این آمار مبتدی بودن شرکت رو نشون میده چون هیچکدام از شرکتهای معروف آنتی ویروس این کار رو انجام ندادن.
فایل ضمیمه Capture.JPG دیگر موجود نیست
پیوست ها
Capture.JPG

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » شنبه اکتبر 25, 2014 8:20 pm

سلام

از انتقاد شما متشکرم.
قبول دارم که تمرکز ما خیلی روی بحث‌های فنی است؛ و با وجود دقت‌هایی که سعی می‌کنیم در سایت و نظیر آن داشته باشیم، گاهی مواردی از دستمان در می‌رود و دوستان لطف می‌کنند تذکر می‌دهند و تصحیح می‌کنیم. (مثل قضیه سال که در پاورقی تالار جامانده بود)

همانطور که فرمودید به علت تغییری در سیستم‌های پشت صحنه، بروز شدن «آمار ویروس‌های شایع هفته» در چند هفته گذشته انجام نشده بود و از این بابت عذرخواهی می‌کنم.
معمولا در اینگونه موارد ما سیستم‌هایی داریم که به صورت خودکار اینگونه موارد را ردیابی کرده و گزارش می‌کنند، که در این مورد به علت تازه بودن سرویس هنوز راه‌اندازی نشده بود که به سرعت آن را راه‌اندازی خواهیم کرد تا دیگر چنین اتفاقی رخ ندهد.

در مورد بقیه صحبتتان که این آمار را در دیگر شرکت‌های ضدویروس ندیده‌اید، باید بگویم که صحبت شما صحیح نیست.
چند نمونه از ضدویروس‌های بنام، برای اینکه مقایسه کنید: و البته ارائه اینگونه آمارها در قالب گزارش‌های فصلی یا سالانه یکی از کارهای شرکت‌های ضدویروس است که ما نیز قصد داریم به مرور وارد آنها بشویم.

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » یک‌شنبه اکتبر 26, 2014 6:43 pm

قفل شده

بازگشت به “پادویش نسخه خانگی رایگان”