با سلام
padvish control center به صورت دائم به محض روشن شدن سیستم 40 درصد از پردازنده رو به مشغول میکند. چرا؟؟ چکار کنم؟؟ در ضمن با خاموش کردن نگهبان و حتی دیواره اتش هیچ تغییری ایجاد نمی شود. ایدیت هم میباشد!
مشغولی 40درصدی cpu به صورت دائم
سلام
از تاخیر چند روزه در پاسخ عذرخواهی میکنم.
۱- لطفا اطلاعات سیستم خود را برای ما ارسال کنید. (نحوه ارسال)
۲- ویندوز شما چیست؟ xp/vista/7/8/8.1
۳- نسخه ضدویروس مورد استفاده شما چیست؟ رایگان خانگی/تجاری/امنیت پیشرفته؟ همچنین شماره نسخه نرمافزار را برای ما ارسال کنید. (شماره نسخه در پنجره اصلی ضدویروس ذکر شده است)
از تاخیر چند روزه در پاسخ عذرخواهی میکنم.
۱- لطفا اطلاعات سیستم خود را برای ما ارسال کنید. (نحوه ارسال)
۲- ویندوز شما چیست؟ xp/vista/7/8/8.1
۳- نسخه ضدویروس مورد استفاده شما چیست؟ رایگان خانگی/تجاری/امنیت پیشرفته؟ همچنین شماره نسخه نرمافزار را برای ما ارسال کنید. (شماره نسخه در پنجره اصلی ضدویروس ذکر شده است)
سلام
متاسفانه به دلیل تغییراتی که میکروسافت در ساختار کرنل ویندوز ۸.۱ نسبت به ویندوز ۸ داده است؛ پادویش در نسخه امنیت پیشرفته همچنان از ویندوز ۸.۱ پشتیبانی نمیکند. (برخلاف ویندوز ۸)
علت مسالهای که شما به آن برخورد کردید نیز همین مساله بوده است.
باز هم از شما به خاطر تاخیر در پاسخ و مشکلاتی که این مساله برای شما ایجاد کرده است عذرخواهی میکنم.
متاسفانه به دلیل تغییراتی که میکروسافت در ساختار کرنل ویندوز ۸.۱ نسبت به ویندوز ۸ داده است؛ پادویش در نسخه امنیت پیشرفته همچنان از ویندوز ۸.۱ پشتیبانی نمیکند. (برخلاف ویندوز ۸)
علت مسالهای که شما به آن برخورد کردید نیز همین مساله بوده است.
باز هم از شما به خاطر تاخیر در پاسخ و مشکلاتی که این مساله برای شما ایجاد کرده است عذرخواهی میکنم.