از آنجا که دیدم پادویش مدام در حال پیشرفت است و موتور تشخیص هوشمند از 325 مورد شناسایی اشتباه(در حالت درجه حساسیت کم) در ابتدای ورود به بازار (روی سیستم خانگی من) به 17 مورد(در حال حاضر) رسیده است و این نشان از پیشرفت موتور تشخیص هوشمند دارد به نظرم بد نیامد که اشکالاتی که در این 5 ماه استفاده از پادویش دیدم دوباره تکرار و یادآوری کنم تا ان شاء ا... در نسخه جدید اردیبهشت ماه دیگر این مشکلات وجود نداشته باشد.
1) غیب شدن صفحه پویش به دلیل فعال بودن اسکن فایل های فشرده که قول دادند رسیدگی کنند( در صورت غیر فعال کردن گزینه پویش فایل های فشرده دیگر مشکلی را ندیدم)
2) باقی نماندن تغییر در تنظیمات نرم افزار که گاهی برای اعمال آن به یک ری استارت سیستم نیاز دارد و مشکل بدی بحساب می آید که قول دادند در نسخه بعد برطرف شود.
3) تداخل پادویش ( من نسخه امنیت پیشرفته دارم) با برنامه عیب یاب شبکه شرکت شاتل که فایل مربوط به صفحه آبی مرگ را برای مسئولین پادویش ارسال کردم و در ایمیل به من قول دادند پس از تعطیلات بررسی کنند.
4) مشکل موتور تشحیص هوشمند که خوشبختانه در حال پیشرفت و بهبود است.
5) مشکلات ظاهری پادویش مثل بزرگ بودن دکمه برگشت به تنظیمات پیشفرض در صفحه اصلی نرم افزار
6) مشکل کندی اجرای برنامه ها و همچنین کندی در زمان بوت سیستم که خوشبختانه به نظر می رسد مورد توجه جدی قرار گرفته است و در حال پیشرفت است.