سلام
به نظر مشکلی در scheduled task وجود دارد. وقتی یک یا چند کلاینت در دسترس نیستند اجرای task پایان نمیپذیرد و برای نوبت بعدی عمل نمیکند.
تصویر زیر را ببینید
این تکس روزانه است که ظاهرا آخرین اجرا دو هفته پیش بوده و نوبت بعدی اجرا هم دو ماه قبل نمایش میدهد. آیا این تاریخ ها واقعی هستند یا اینکه تنها آپدیدت نشده اند. در مورد تکس دیگری چک کردم سر وقت اجرا نشده بود. آیا راه حلی دارد؟
Re: مشکل scheduled task
تصویر زیر را ببینید
دو مورد آخر که تارگت و نام کامپیوتر خالی میباشد چیست؟ فکر کنم همین باعث عدم تمام شدن تسک میشود.
دو مورد آخر که تارگت و نام کامپیوتر خالی میباشد چیست؟ فکر کنم همین باعث عدم تمام شدن تسک میشود.
سلام
مسالهای که فرستادید عجیبه و باید بررسی بشه. ممکنه دیتابیس کنسول مشکلی پیدا کرده باشد.
امکان ریموت دارید؟ به نظرم بهتره با شماره پشتیبانی تماس بگیرید (۴۳۹۱۲۱۲۱) تا دوستان هماهنگ کنند.
مسالهای که فرستادید عجیبه و باید بررسی بشه. ممکنه دیتابیس کنسول مشکلی پیدا کرده باشد.
امکان ریموت دارید؟ به نظرم بهتره با شماره پشتیبانی تماس بگیرید (۴۳۹۱۲۱۲۱) تا دوستان هماهنگ کنند.
فکر کنم مشکل را پیدا کردم. تمام کلاینت های تسک را حذف کردم ولی همچنان موارد بدون اسم باقی ماندند. فکر میکنم اینها کلاینت های آن رجستر شده و یا حذف شده باشند. اخیراً هم مجدد ویندوز نصب کرده بودم البته با نام قبلی که در لست کلاینت ها دو تا مثل هم بود که یکی را حذف کردم.
تسک را حذف کردم و دوباره ساختم فعلاً درست شده.
پیشنهادی هم دارم اگر بتونید سیستم ریموت اختصاصی خودتان را داشته باشید بهتر و امن تر از ریموت های عمومی خواهد بود.
تسک را حذف کردم و دوباره ساختم فعلاً درست شده.
پیشنهادی هم دارم اگر بتونید سیستم ریموت اختصاصی خودتان را داشته باشید بهتر و امن تر از ریموت های عمومی خواهد بود.
سلام
از اینکه موضوع را به ما اطلاع دادید متشکریم.
مساله جهت رفع به واحد توسعه ارجاع گردید. در خصوص ریموت اختصاصی هم از پیشنهادتان متشکریم و بررسی خواهد شد.
از اینکه موضوع را به ما اطلاع دادید متشکریم.
مساله جهت رفع به واحد توسعه ارجاع گردید. در خصوص ریموت اختصاصی هم از پیشنهادتان متشکریم و بررسی خواهد شد.