حذف نکردن ویروس ها
حذف نکردن ویروس ها
سلام من امروز نسخه 1ساله امنیت کامل پادویش خرید کردم و گذاشتم اسکن کنه 700 تا ویروس پیدا کرد یسری هاش خودش پاکسازی شد ولی اون قسمتی که خودم باید انتخاب کنم وقتی گزینه حذف همه رو میزنم میزنه در حال حذف و روی ویروس ها اون چهارتا نقطه هی بالا پایین میشه و الان حدود یک ساعته هیچدومه ویروس ها حذف نشده و فقط اون چهار نقطه بالا پایین میشه
(

[quote="hamedgta"]سلام من امروز نسخه 1ساله امنیت کامل پادویش خرید کردم و گذاشتم اسکن کنه 700 تا ویروس پیدا کرد یسری هاش خودش پاکسازی شد ولی اون قسمتی که خودم باید انتخاب کنم وقتی گزینه حذف همه رو میزنم میزنه در حال حذف و روی ویروس ها اون چهارتا نقطه هی بالا پایین میشه و الان حدود یک ساعته هیچدومه ویروس ها حذف نشده و فقط اون چهار نقطه بالا پایین میشه
([/QUOTE]
سلام
من فکر کنم حساسیت موتور هوشمند رو بردی بالا
700 تا خیلی زیاده
اگر حساسیت موتور هوشمند رو ببری بالا علاوه بر اینکه احتمال پیدا شدن ویروس بیشتره اما تشخیص اشتباه هم میره بالا و ممکنه فایل های سالم به عنوان ویروس شناخته بشن
قطعا به تنظیمات پادویش دست نزدی رفیق؟
میتونی یه عکس از صفحه ای که نقطه ها بالا و پایین میپرن اینجا بذاری؟ شاید بتونم راهنمایی کنم

سلام
700 تا خیلی زیاده
اگر حساسیت موتور هوشمند رو ببری بالا علاوه بر اینکه احتمال پیدا شدن ویروس بیشتره اما تشخیص اشتباه هم میره بالا و ممکنه فایل های سالم به عنوان ویروس شناخته بشن
میتونی یه عکس از صفحه ای که نقطه ها بالا و پایین میپرن اینجا بذاری؟ شاید بتونم راهنمایی کنم
[quote="saman"]سلام
700 تا خیلی زیاده
میتونی یه عکس از صفحه ای که نقطه ها بالا و پایین میپرن اینجا بذاری؟ شاید بتونم راهنمایی کنم[/QUOTE] الان حدود 4 ساعته همینطوره
700 تا خیلی زیاده
میتونی یه عکس از صفحه ای که نقطه ها بالا و پایین میپرن اینجا بذاری؟ شاید بتونم راهنمایی کنم[/QUOTE] الان حدود 4 ساعته همینطوره
[quote="hamedgta"][ATTACH=CONFIG]548[/ATTACH]
الان حدود 4 ساعته همینطوره[/QUOTE]
سلام
بله حدس من درست بود
شما در تنظیمات پادویش درجه حساسیت موتور هوشمند را بالا بردی و احتمالا این فایل ها سالم هستند و بدافزار نیستند.
این کار شما کار خطرناکی هست!
من پیشنهاد میدم این روند رو متوقف کن و هر چی فایل داخل قرنطینه آنتی ویروس هست به جای اولش بازیابی کن(دکمه بازیابی داره)
بعد درجه حساسیت موتور هوشمند رو برگردون روی حالت عادی(پیشنهادی) و سیستمت رو اسکن کن. قطعا دیگه 700 تا پیدا نمیشه !!!!!!!
این درجه حساسیت هوشمند رو بالا بردن برای متخصص های تحلیل بدافزار هست که از بین اینا بشینن بررسی کنن و ویروس احتمالی رو پیدا کنن. نباید درجه حساسیت رو بالا میبردی به نظر من
الان حدود 4 ساعته همینطوره[/QUOTE]
سلام
بله حدس من درست بود
شما در تنظیمات پادویش درجه حساسیت موتور هوشمند را بالا بردی و احتمالا این فایل ها سالم هستند و بدافزار نیستند.
این کار شما کار خطرناکی هست!
من پیشنهاد میدم این روند رو متوقف کن و هر چی فایل داخل قرنطینه آنتی ویروس هست به جای اولش بازیابی کن(دکمه بازیابی داره)
بعد درجه حساسیت موتور هوشمند رو برگردون روی حالت عادی(پیشنهادی) و سیستمت رو اسکن کن. قطعا دیگه 700 تا پیدا نمیشه !!!!!!!
این درجه حساسیت هوشمند رو بالا بردن برای متخصص های تحلیل بدافزار هست که از بین اینا بشینن بررسی کنن و ویروس احتمالی رو پیدا کنن. نباید درجه حساسیت رو بالا میبردی به نظر من