ايجاد فايلهاي حجيم در C:\System Volume Information

قفل شده
mrezap

ايجاد فايلهاي حجيم در C:\System Volume Information

پست توسط mrezap » دوشنبه آگوست 21, 2017 8:09 am

با سلام
من نسخه كامل 2646 در شبكه نصب دارم (2 هفته ايت كه بروز شده).بعد از مدتي متوجه شدم كه حجم درياو c سرورهام پر شده است با بررسي بيشتر متوجه شدم فايلهايي با حجم با با نام هايي مثل {5702680f-8498-11e7-ae6a-001a4d5f7d8b}{3808876b-c176-4e48-b7ae-04046e6cc752} با حجمهايي تا 9 گيگ و در مجموع حدود 50 گيگ در پوشه C:\System Volume Information ساخته شده و پاك نميشود. روي كلاينتها نيز هم موضوع بود. طبق بررسي انجام شده ،اين فايلها توسط ضد باج افزار سامانه پادويش ايجاد ميگردد بر روي يكي از سرورها .حجم فايل خيلي زياد است بيش از ديتاي روي درايو مذكور.در كلاينتها نيز همين برنامه هست .البته با حجم كمتر.در كلاينت ها ،من ضد باج افزار را غير فعال كردم و سپس و در قسمت System Protection ديتا هاي موجود را خالي كردم.ليكن در ويندوز سرور ،اين گزينه وجود ندارد چه كنيم(اين مشكل تلفني اعلام شده ولي هنوز جوابي داده نشده و منظر پاسخ هستم)

dashtizadeh
کارشناس پشتیبانی

پست توسط dashtizadeh » دوشنبه آگوست 21, 2017 8:16 am

با سلام و خسته نباشید لطفا جهت بررسی با شماره 43912000 بخش پشتیبانی تماس بگیرید جهت بررسی وریموت. باسپاس

mrezap

پست توسط mrezap » چهارشنبه آگوست 23, 2017 10:52 am

اين موضوع به صورت مفصل با كارشناسان مطرح شد و منتظر جواب هستم.
در ضمن اين مورد پر شدن مربوط به همه درايوها است .ولي چون حجم دراو C كمتر از بقيه درايوها است من متوجه شدم. طبق تست انجام شده با كارشناس مذكور ، اگر در كلاينت ها ضد رمز غيرفال شود و با درستور vssadmin... همه فايلهاي اضافي پاك ميشه كه اين موضوع در سرورها كار نميكنه .از طرفي با توحه به غير فعا كردن ضد رمز ،هنوز اين فايلها روزانه ساخته ميشه(البته من فقط يك روز تست كردم و منتظر نتيجه هستم)

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » چهارشنبه آگوست 23, 2017 5:44 pm

سلام
لطفا چند نکته را توجه بفرمایید:
۱- اگر می‌خواهید بکاپگیری انجام نشود باید داده‌بان را غیرفعال کنید. (احیانا بخش محافظت اطلاعات را غیرفعال نکنید!) با این همه توجه کنید که داده‌بان یک لایه محافظتی بسیار حیاتی است و برای مقابله کامل با باج‌افزارها این لایه نباید غیرفعال شود.
۲- حجم تعیین شده در ضدباجگیر *پادویش به عنوان درصد حجمی از درایو که به بکاپ اختصاص داده شود، یک مقدار حداقلی است. یعنی اگر تنظیم ویندوز شما مقداری بیش از این باشد ضدباجگیر آن را کاهش نمی دهد. بنابراین اگر مثلا برنامه دیگری در ویندوز این تنظیم را افزایش داده باشد باید آن را خودتان کاهش دهید.
۳- حجم واقعی تعیین شده در ویندوز را می‌توانید در پنجره جزئیات داده‌بان ضدباج‌گیر مشاهده کنید. (ستون حداکثر حجم پشتیبان)
۴- به هیچ عنوان حجم پشتیبان‌ها از این حجم بیشتر نمی‌شود و این موضوع توسط خود ویندوز اعمال شده و ارتباطی با ضدباجگیر پادویش نیز ندارد.

فکر می‌کنم به علتی حجم پشتیبان تعیین شده روی درایوهای شما بیش از ۵٪ شده و به همین علت پادویش نیز آن را کاهش نداده و شما چنین مشکلی دیده‌اید.
راه حل این مساله نیز این است که اول تنظیمات پادویش را اصلاح کنید. سپس داده‌بان را خاموش و با دستور vssadmin حجم ماکزیمم را بازگردانید. سپس داده‌بان را فعال کنید.

mrezap

پست توسط mrezap » یک‌شنبه آگوست 27, 2017 7:19 am

با سلام
درصد مذكور تا 36 درصد نيز بر روي برخي سرورها نيز بوده است.از طرفي در سرور 2008 در ابتدا درصدي وجود ندارد يعني با vssadmin اصلا vss فعال نيست و بايد يك shadow دستي بگيريم تا دستورات ديدن درصد نشان داده شود.بسته به نوع فعاليت سرور ،حجم shadowها زياد ميگردد.من در عرض 10 روز ،تا 10 گيگ فضاي آنها شده است.من هم بند آخر را ديروز اجرا كردم (روي يك سرور فعال) و منتظر هستم.اين قانون 5% در كلاينت صدق ميكند ولي بر روي سرورها نه.اين مشكل بر روي 14 سرور من وجود داشت.همكاران ديگر نيز پرسيدم ،آنها هم همينطور.در سرورهايي با shadow پايين مشكلي نيست.ولي اگر حجم آنها بالا رود،از مرز 5% عبور ميكند

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » دوشنبه آگوست 28, 2017 9:50 am

سلام
در ویندوزهای سروری، به جای استفاده از کامندلاین می‌توانید روی درایو کلیک راست کرده و از بخش Properties برگه Shadow Copies را انتخاب کنید. در این برگه امکان مشاهده و تغییر حجم ماکزیمم اختصاص داده شده به درایو را خواهید داشت.
مطمئن باشید که اگر حجم ماکزیمم را تنظیم کنید حجم بکاپ از آن بالاتر نمی‌رود.

ضمنا یک نکته که من تست کردم این بود که اگر حجم ماکزیمم را از طریق داده‌بان پادویش افزایش دهید و این تغییر در ویندوز شما اعمال شود، کم کردن حجم ماکزیمم تاثیری روی حجم اختصاص داده شده نمی‌گذارد. این مساله به این علت است که بعد از اعمال تغییر در ویندوز، پادویش حجم ماکزیمم را کاهش نمی‌دهد (چرا که احتمال می‌رود این حجم توسط ادمین از بیرون از پادویش تنظیم شده باشد و کاهش آن مطلوب نباشد، و راهی برای تشخیص اینکه تغییر توسط پادویش اعمال شده یا طریق دیگری وجود ندارد)
در هر صورت اصلاح این نکته در دستور کار ما خواهد بود.
اما تا آن زمان لطفا از طریق کامندلاین یا پنجره‌ای که ذکر کردم تنظیمات را به حد دلخواه خود برگردانید و دیگر بالا نخواهد رفت.

قفل شده

بازگشت به “پادویش نسخه سازمانی”