شماره نسخه های رایگان خانگی+امنیت پیشرفته+نسخه تجاری

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » سه‌شنبه ژانویه 28, 2014 2:42 pm

البته در نظر داشته باشید که کاربرانی که به صورت آن‌لاین بروزرسانی می‌کنند خودبخود به نسخه جدید ارتقا می‌یابند. (در صورت لزوم)
ولی همونطور که گفتید شماره نسخه و ... باید در سایت نیز درج شده باشد.

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » سه‌شنبه ژانویه 28, 2014 4:44 pm

[quote="Naficy"]البته در نظر داشته باشید که کاربرانی که به صورت آن‌لاین بروزرسانی می‌کنند خودبخود به نسخه جدید ارتقا می‌یابند. (در صورت لزوم)
ولی همونطور که گفتید شماره نسخه و ... باید در سایت نیز درج شده باشد.[/QUOTE]
[quote]
البته در نظر داشته باشید که کاربرانی که به صورت آن‌لاین بروزرسانی می‌کنند خودبخود به نسخه جدید ارتقا می‌یابند. (در صورت لزوم)[/QUOTE]

خب اینو اولین باره می شنوم!! چون نسخه 1077 من به 1083 تغییر نکرده بود و مجبور به دانلود آن هم پس از یک ربع گشتن در سایت پادویش و با ورود اجباری کاربر(رمز ثبت نام هم فراموش کرده بودم) توانستم دانلود آن را پیدا کنم. تازه در حین دانلود هم مطمئن نبودم 1083 باشد!! چون چیزی جز اینکه این نسخه تریال است نوشته نشده بود که البته من پادویش را خریداری کرده بودم و سریال تریال ورژن هم بیخود برای من صادر شد!!!!!!!!!
این که برای دانلود نسخه جدید باید حتما با نام کاربری به سایت ورود می کردم هم اصلا خوشایند نبود. شما بخواهید آخرین ورژن کسپراسکی یا آویرا و.... را از سایت هایشان بگیرید نیازی به ورود به سایت نیست.

نمایه کاربر
mohammadktabriz

پست توسط mohammadktabriz » سه‌شنبه ژانویه 28, 2014 4:48 pm

[quote] پس از یک ربع گشتن در سایت پادویش و با ورود اجباری کاربر(رمز ثبت نام هم فراموش کرده بودم) توانستم دانلود آن را پیدا کنم[/QUOTE]

چی واسه پیدا کردن لینک دانلود یک ربع وقت گزاشتی واسه پیدا کردنش تازشم مگه واسه دانلود رمز می خواد

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » سه‌شنبه ژانویه 28, 2014 9:56 pm

[quote="mohammadktabriz"]چی واسه پیدا کردن لینک دانلود یک ربع وقت گزاشتی واسه پیدا کردنش تازشم مگه واسه دانلود رمز می خواد[/QUOTE]

برای دانلود باید با حساب کاربری ورود کنید وگرنه دانلود بی دانلود!

نمایه کاربر
mohammadktabriz

پست توسط mohammadktabriz » سه‌شنبه ژانویه 28, 2014 11:20 pm

[quote]برای دانلود باید با حساب کاربری ورود کنید وگرنه دانلود بی دانلود![/QUOTE]
واسه دانلود که نیازی نیست که به حساب کاربری بری انگار شما به سایت پادویش دسترسی ندارید ها

تو بخش دانلود پادویش می توانید همه نسخه های پادویش را دانلود کنید حتی اگر حساب کاربری نداشته باشید

http://padvish-antivirus.com/types.php?typid=11

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » سه‌شنبه ژانویه 28, 2014 11:42 pm

[quote="mohammadktabriz"]واسه دانلود که نیازی نیست که به حساب کاربری بری انگار شما به سایت پادویش دسترسی ندارید ها

تو بخش دانلود پادویش می توانید همه نسخه های پادویش را دانلود کنید حتی اگر حساب کاربری نداشته باشید

http://padvish-antivirus.com/types.php?typid=11[/QUOTE]

ظاهرا به خود زحمت ندادید همین آدرسی که قرار دادید را با دقت بررسی کنید!!!
الان بروید از همین جا که گفتید دانلود کنید تا ببینید من چه می گویم

نمایه کاربر
mohammadktabriz

پست توسط mohammadktabriz » سه‌شنبه ژانویه 28, 2014 11:47 pm

وای درسته معذرت مفصر از من بود ولی قبلا اینطوری نبود قبلا که من پادویش دانلود کرده بود حساب نداشتم لینکش مستقیم بود تازگیا اینطوری شده

رضا

پست توسط رضا » دوشنبه ژوئن 30, 2014 2:19 pm

با سلام. اگه امکان داره شماره نگارش ضد روت کیت پادویش را در صفحه بارگیری تارنمای پادویش قرار بدهید، همچنین مباحث ضد روت کیت پادویش را در کدام بخش مطرح کنیم ؟ با سپاس

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » شنبه ژولای 05, 2014 7:36 pm

سلام
تالار مربوط به ضدروت‌کیت پادویش ساخته شد.

قفل شده

بازگشت به “پادویش نسخه خانگی رایگان”