[quote="saman"]سلام. ببخشید در اکثر آنتی ویروس ها قابلیتی به عنوان جلوگیری از حملات zero day یا روز صفر معرفی می شود. آیا پادویش هم در آینده به دنبال توسعه چنین قابلیتی هست یا نه؟[/quote]
سلام
بله قطعا.
این مساله در حیطه کار تیم hips ما قرار دارد و انواع راهکارهای مرتبط اولویتبندی شده و در حال پیادهسازی است.
پیشنهادات به سازندگان پادویش
به داشتن چنین هم وطنان پر تلاشی افتخار می کنم و امیدوارم پادویش هر روز بهتر از دیروز شود اما تصور میکنم به قول معروف! گلوگاه تکنولوژی برای شما همان موتور تشخیص هوشمند است که دچار مشکل است و اگر بتوانید بر این مشکل غلبه کنید فکر نمی کنم چیزی مانع پیشرفت پادویش بشود. در آخرین پویش 41 مورد را در سیستم من به اشتباه ویروس تشخیص داد . البته نسبت به نسخه آزمایشی خیلی بهتر شده، در آن زمان سیستم خالی از ویروس من را با رکورد 532 مورد مشکوک به ثبت رساند!!!!!!!!! اما حالا در حالت موتور تشخیص هوشمند با حساسیت بالا از مرز 70-80 تا نمی گذرد که خودش جای خوشحالی دارد!
البته من مشکلی با این داستان ندارم که شما هر وقت میخواهم پادویش را دانلود کنم یک سریال نسخه آزمایشی به ایمیل من بفرستید!!!!! اما من هیچگاه فایل نصب آنتی ویروس را نگهداری نمی کنم و هر وقت بخواهم آن را دانلود می کنم که در سایت شما دانلود پادویش تنها برای دریافت نسخه 30 روزه امکان پذیر است در حالی که می شد صفحه ای به اسم دانلود قرار داده شود و سریال نامبر در زمان نصب اتوماتیک دریافت شود(اگر کاربر در حین نصب گزینه نصب آزمایشی را تیک بزند) اما به هر حال امروز که میخواستم پادویش را دانلود و نصب کنم با اینکه نسخه امنیت پیشرفته را خریداری کرده ام و اعتبار یکساله دارم، باز هم برای من سریال نامبر نسخه تست 30 روزه فرستاده شد !!! به هر حال من نیازی به آن ندارم.
--- ویرایش شده ---
در اولین بار نصب پادویش به روانی و سادگی دیگر آنتی ویروس های کلاس جهانی نیست. مثلا 5 دقیقه از نصب کامل گذشته و نرم افزار نمایش میدهد که >>>برخی قسمت ها نیازمند توجه شما هستند(علتش آپدیت نبودن است) اما با اینکه نرم افزار از نظر مجوز مشکلش حل شده و همه چیز آماده آپدیت است با کلیک بر روی آپدیت مدام پیغام>>> پایگاه امضا در حال بروزرسانی است میدهد و امکان آپدیت نیست. چرا در اولین نصب دیگر آنتی ویروس ها چنین مشکلی نیست؟ شاید قشنگ تر بود ابتدا نمایش داده می شد>>> رایانه شما تحت حفاظت قرار دارد و وقتی بصورت پنهان و در پشت صحنه مسائل مربوط به پایگاه امضا و ... حل میشد ، تازه پیغام میداد که آنتی ویروس نیاز به رسیدگی دارد که کاربر هم از دیدن پیغام پایگاه امضا در حال بازسازی است دوباره سعی کنید!!! خسته نمی شد. اینها چیزهایی است که شاید بی اهمیت به نظر برسد اما اطمینان داشته باشید با همین ترفند ها و خوش سلیقگی ها میتوان کاربر را بخاطر استفاده از یک نرم افزار خوش دست و خوش ساخت و خوش فرم و سبک راضی نگهدارد
--- ویرایش شده ---
در اولین بار نصب پادویش به روانی و سادگی دیگر آنتی ویروس های کلاس جهانی نیست. مثلا 5 دقیقه از نصب کامل گذشته و نرم افزار نمایش میدهد که >>>برخی قسمت ها نیازمند توجه شما هستند(علتش آپدیت نبودن است) اما با اینکه نرم افزار از نظر مجوز مشکلش حل شده و همه چیز آماده آپدیت است با کلیک بر روی آپدیت مدام پیغام>>> پایگاه امضا در حال بروزرسانی است میدهد و امکان آپدیت نیست. چرا در اولین نصب دیگر آنتی ویروس ها چنین مشکلی نیست؟ شاید قشنگ تر بود ابتدا نمایش داده می شد>>> رایانه شما تحت حفاظت قرار دارد و وقتی بصورت پنهان و در پشت صحنه مسائل مربوط به پایگاه امضا و ... حل میشد ، تازه پیغام میداد که آنتی ویروس نیاز به رسیدگی دارد که کاربر هم از دیدن پیغام پایگاه امضا در حال بازسازی است دوباره سعی کنید!!! خسته نمی شد. اینها چیزهایی است که شاید بی اهمیت به نظر برسد اما اطمینان داشته باشید با همین ترفند ها و خوش سلیقگی ها میتوان کاربر را بخاطر استفاده از یک نرم افزار خوش دست و خوش ساخت و خوش فرم و سبک راضی نگهدارد
سلام
وقتی در سایت یکبار محصولی را خریداری کرده باشید، از آن پس با لاگین به سایت و مراجعه به بخش «تاریخچه سفارشات» میتوانید اطلاعات سفارش را همراه با لینک دانلود مشاهده بفرمایید.
البته همین که شما نتوانستهاید بدون راهنمایی خودتان محل دانلود را در سایت پیدا کنید نشانه ضعف سایت است که باید اصلاح شود. به نظرم چاره کار، افزودن یک بخش دانلود، همراه با قرار دادن لینک دانلود در هر محصول خواهد بود که به تیم توسعه سایت ارجاع خواهم داد.
در مورد برخورد اولیه مشتری با ضدویروس حق با شماست. از اینگونه ظریفکاریها و نکات دقیق در ضدویروس بسیار است. ما در صدد هستیم که هنگام دانلود، آخرین بروزرسانی همراه با برنامه نصب ضدویروس دانلود و استفاده شود و نیاز به بروزرسانی بلافاصله پس از نصب وجود نداشته باشد.
وقتی در سایت یکبار محصولی را خریداری کرده باشید، از آن پس با لاگین به سایت و مراجعه به بخش «تاریخچه سفارشات» میتوانید اطلاعات سفارش را همراه با لینک دانلود مشاهده بفرمایید.
البته همین که شما نتوانستهاید بدون راهنمایی خودتان محل دانلود را در سایت پیدا کنید نشانه ضعف سایت است که باید اصلاح شود. به نظرم چاره کار، افزودن یک بخش دانلود، همراه با قرار دادن لینک دانلود در هر محصول خواهد بود که به تیم توسعه سایت ارجاع خواهم داد.
در مورد برخورد اولیه مشتری با ضدویروس حق با شماست. از اینگونه ظریفکاریها و نکات دقیق در ضدویروس بسیار است. ما در صدد هستیم که هنگام دانلود، آخرین بروزرسانی همراه با برنامه نصب ضدویروس دانلود و استفاده شود و نیاز به بروزرسانی بلافاصله پس از نصب وجود نداشته باشد.