سلام من انتی ویروس پادویش نصب کردم

قفل شده
omidabedi

سلام من انتی ویروس پادویش نصب کردم

پست توسط omidabedi » سه‌شنبه فوریه 04, 2014 3:13 pm

سلام من انتی ویروس پادویش نصب کردم 600 ویروس پیدا کرد بعد پاکسازی انجام دادم تمام نرم افزار رایانه پاک شد مثل گوگل کروم و یاهو منیجر بعد ریستارت کردم ویندوزم بالا نیامد

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » سه‌شنبه فوریه 04, 2014 4:16 pm

سلام

اگه ممکنه به چند سوال پاسخ بدهید:

۱- شما نسخه خانگی را نصب کردید یا نسخه دیگری را؟
۲- چه مدت ضدویروس روی کامپیوتر شما نصب بود؟
۳- آیا پس از نصب فعال‌سازی کردید؟ آیا بروزرسانی داشتید؟ چه روزی و چند بار؟ آیا تاریخ پایگاه امضا خاطرتان هست؟
۴- آیا نام ویروس‌ها در خاطر شما هست؟
۵- مهمتر از همه: تنظیمات ضدویروس را تغییر دادید؟ و اگر آری چه تغییری؟
۶- چه روزی با این مساله مواجه شدید؟

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » سه‌شنبه فوریه 04, 2014 4:37 pm

از برنامه هایی که میگن پاک شده به نظر میرسه موتور تشخیص هوشمند رو روشن کردن. البته بازم صد درصد نمیشه گفت. شاید ویروسی گرفتن که همه جا خراب کاری کرده بوده

omidabedi

پست توسط omidabedi » چهارشنبه فوریه 05, 2014 9:00 am

نسخه خانگی
1روزه تر زد
فعال هم کردبم
بله 1 مگ تپدبت داشت
نه پایگاه خاطرم نبیت
بله virus gen trjan gen
بعد ویروس بوت بود همش این پیغام میداد پادویش
رنگش هشدار قرمز بود
خیر
چند روز پیش فکر کنم 2 هفته پیش

--- ویرایش شده ---

ویندوز عوض کردم بلافاصله پادویش نصب کردم 600 ویروس پیدا کرد وینوز خراب کرد ولی انتی ویرس های دیگر مثل کسپر و اویرا تشخیص شان درست بود هیچ ویروسی تو سیستم نبود

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » چهارشنبه فوریه 05, 2014 7:56 pm

سلام
هشدار قرمز رنگ فقط در مواقعی که ضدویروس فایلی را به دلیلی پاکسازی و حذف نمی‌کند نمایش داده می‌شود.
همچنین اسامی مانند Virus.gen و Trojan.gen مربوط به تشخیص‌های موتور هوشمند است که به صورت پیش‌فرض غیرفعال است و باید به صورت دستی توسط کاربر فعال شود. (حتی در صورت فعال شدن نیز، برای اینگونه تشخیص‌ها بدون پرسش از کاربر کاری انجام نمی‌شود)
ضمن اینکه در ضدویروس موانع حفاظتی خاصی در نظر گرفته شده که از پاک شدن فایل‌های سیستمی ویندوز جلوگیری کند.

از این جهت اتفاقی که برای شما افتاده مساله عجیب و نادری است که تمامی پیش‌بینی‌های امنیتی ما را دور زده و نیاز به بررسی دقیق و از نزدیک دارد.
۱- آیا کامپیوتر مربوطه همچنان در دسترس است؟ یا حداقل می‌توان به ویندوزی که نصب کردید و با چنین مشکلی مواجه شدید دسترسی داشت؟
۲- آیا هنگام نصب ویندوز یا نصب ضدویروس پیغام خاصی مشاهده کردید؟
۳- راستی ویندوزی که پادویش روی آن نصب کردید چه ویندوزی بود؟ xp، ویستا، سون یا هشت؟ 32 بیتی یا 64 بیتی؟
۴- آیا می‌توانید بالا نیامدن ویندوز را بیشتر توصیف کنید؟ آخرین چیزی که روی کامپیوتر مشاهده می‌شد چه بود؟ (لوگوی ویندوز، صفحه آبی، یا پیغام خطا یا ...؟) کامپیوتر مرتبا ریستارت می‌شد یا ثابت می‌ماند؟
۵- لطفا یک شماره تماس با خودتان برای ما به ایمیل support@amnpardaz.com ارسال کنید تا بهتر بتوانیم ارتباط داشته باشیم و مساله را پیدا کنیم.

omidabedi

پست توسط omidabedi » پنج‌شنبه فوریه 06, 2014 6:21 pm

ویندوز7
ارور بوت بود و گفته دوباره بوت ویندوز نصب کن قبل از ان ویروسی در فایل بوت ویندوز بود پادویش پاکسازی کرد اینطوری شد

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » شنبه فوریه 08, 2014 7:10 pm

سلام
اگر دسترسی دارید، به پوشه نصب پادویش بروید و فایل‌های زیر را به ایمیل ما ارسال کنید:
1- فایل apav_001.dat
2- فایل apav_002.dat
3- فایل apav_007.dat

متشکرم

mohammad105

پست توسط mohammad105 » شنبه فوریه 15, 2014 3:49 pm

با سلام :)
من قبلا کافی نت داشتم و به این ویروسی که دوستمون گفت مبتلا شده بودم
دو سه بار هم مبتلا شدم
بار اول، انتی ویروس نود32 نصب بود رو سیستم که عین اینی که عرض کردید تمامی فایلهای سیستمی مثل برنامه paint و ie و غیره رو ویروس شناخت و پاکشون کرد
بار دوم، انتی ویروس شید نصب بود که اونم همین ادا رو در آورد
راه حلش هم اینه که بلافاصله بعد از اینکه ویندوز جدید رو نصبیدی، نباید اصلا به my computer با دو بار کلیک ، تصریح میکنم با دو بار کلید بری. بلکه باید روش راست کلیک کنی و گزینه explore رو بزنی و به درایو مورد نظرت که انتی ویروش توش هست، با استفاده از + های سمت چپ تو my computer وارد پوشه ها شده و انتی ویروس رو نصب کن. بعد از نصب، بلافاصله اسکن عمیق و کامل سیستم رو انجام بده که مشکلت حل میشه انشالا :)
فقط یادت باشه هیچ پوشه ای را تا قبل از نصب انتی ویروس با کلیک باز نکن و از طریق زیرشاخه های + مانند (علامت بعلاوه دارند) اونا رو باز کن

قفل شده

بازگشت به “پادویش نسخه خانگی رایگان”