[quote="download69"]دوست عزیز

من کاری با کندی سیستم ندارم، صحبتم روی این هست که زمانی که فن روی دور تند میره و تا زمان زیادی به همون حال میمونه وقتی تسک منیجر رو باز میکنم و CPU رو روی بیشترین مصرف کننده سورت میکنم پادویش اولین هست و در برخی زمان به 60 درصد میرسه که فن میخواد از جا دربیاد (این طوری به نظر میاد :eek

[/QUOTE]
سلام مجدد رفیق
اگر در زمان افزایش شدت کار فن با کندی روبرو نیستید که باید از System cooling policy تا مسائل مربوط به تنظیمات بایوس رو چک کرد اما اگر کندی حس میکنی، بهترین راه پیدا کردن مشکل رو تو این میبینم که همون لحظه که این مسئله شروع میشه دقیقا مثل تصویری که فرستادی اما اینبار، قسمت بیشترین مصرف کننده دیسک رو سورت کنی و ببینی چرا 50 درصد دیسک درگیره. میدونی چرا اینقدر پافشاری میکنم که بفهمم چه موجودی!! دیسک رو اینقدر درگیر کرده؟ چون وظیفه آنتی ویروس و محافظت مستمرش هست که سیستم رو زیر نظر داشته باشه و قطعا دیسک درگیره که محافظت مستمر پادویش دنبال بررسی هست.
پس یا بدافزاری در سیستم هست که پیشنهاد میکنم با پشتیبانیشون تماس بگیری که بررسی کنن یا یه ناسازگاری نرم افزاری
اصلا برام قابل باور نیست که در حالتی که پادویش در حال پویش هم باشه(زدی باشی اسکن کنه) بیش از 35 درصد سی پی یو مصرف کنه
اینکه در زمانی که دیسک 50 درصد درگیره، این آنتی ویروس 9 درصد سی پی یو بخواد عجیب نیست چون اون همه اتفاق رو دیسک رو باید پیگیری کنه دیگه، درست میگم؟ وگرنه دیگه آنتی ویروس به چه دردی میخوره؟
پس قویا کنجکاوم قبل از اینکه بفهمم چرا مصرف سی پی یو رفت بالا(که البته 8.8 اصلا به نظر من بالا نیست) بفهمم چه نرم افزاری اینقدر دیسک رو درگیر کرده. فقط یه چیزی شبیه آپدیت ویندوز میتونه اینقدر کمر شکن باشه!!!
60 درصد سی پی یو برای پادویش رو هم به شخصه تاحالا ندیدم مگر اینکه بدافزاری در بین باشه که باید بررسی بشه