نسخه بعدی پادویش چه زمانی آماده خواهد شد؟

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » سه‌شنبه ژولای 05, 2016 10:13 am

[quote="naraqi110"]تونسخه فعلی امنیت پیشرفته ، اقدامات بعداز اتمام پویش وجودداره کجاست؟ اگه نیست اضافه کنید که بتونیم بعدازاسکن، بصورت خودکار سیستم رو خاموش یا اسلیپ کنیم اینطوری خیلی بهتره[/QUOTE]
خیر، متاسفانه در نسخه جدید این امکان وجود نداشته و افزودن آن در برنامه ما هست.

sasha199098

پست توسط sasha199098 » پنج‌شنبه ژولای 21, 2016 1:02 am

با سلام
بنده فروشگاه دار هستم و برای مشتریان پادویش رایگان نصب میکنم تا چشمشون بهش عادت کنه و به مرور مایل به هزینه کرد هم بشن
ضمن اینکه از لحاظ پرستیژ کاری برای خودم هم خوبه و با خیال راجت به مشتری اعلام میکنم که آنتی ویروس خوب نصب کردم و رایگانه و خودش بدون دردسر آپدیت میشه و ویروسی نمیشه سیستمت
ولی مشکل فوق العاده بدی که نسخه رایگان داره کند بودن وحشتناکشه
به شدت سیستم رو کند میکنه
لطفا برای رفع مشکل نسخه رایگان هر چه سریعتر تدابیری بیندیدشید
درسته براتون مستقیما درامدی نداره
ولی از قدیم هم گفتن مشت نمونه خروار است
روی ویترین کارتون بیشتر کار کنید
نسخه رایگان ویترین کار شماست
متشکرم

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » پنج‌شنبه ژولای 21, 2016 9:54 am

در نسخه امنیت پیشرفته جدید شما تنها و تنها در اولین نصب هر برنامه یا اجرای آن برای اولین بار احساس سنگینی سیستم را خواهید داشت و پس از آن پادویش یکی از ابزارهای سبک در میان آنتی ویروس های جهانی حتی، خواهد بود.

منم با شما موافقم

باید نسخه امنیت پیشرفته همان نسخه رایگان باشد(چون اشکالاتش برطرف شده) با این تفاوت که فعال کردن بخش هایی از آن با پرداخت پول ممکن شود.

با این وضعیت دیگر نیاز نیست 2 مجصول متفاوت(رایگان و پولی) را پشتیبانی کنند و کارها راحت تر هم خواهد شد.

Naficy
مدیر کل

پست توسط Naficy » دوشنبه ژولای 25, 2016 9:54 am

[quote="sasha199098"]با سلام
بنده فروشگاه دار هستم و برای مشتریان پادویش رایگان نصب میکنم تا چشمشون بهش عادت کنه و به مرور مایل به هزینه کرد هم بشن
ضمن اینکه از لحاظ پرستیژ کاری برای خودم هم خوبه و با خیال راجت به مشتری اعلام میکنم که آنتی ویروس خوب نصب کردم و رایگانه و خودش بدون دردسر آپدیت میشه و ویروسی نمیشه سیستمت
ولی مشکل فوق العاده بدی که نسخه رایگان داره کند بودن وحشتناکشه
به شدت سیستم رو کند میکنه
متشکرم[/QUOTE]
سلام دوست گرامی
بی‌نهایت از لطف شما متشکریم.
ارتقای پادویش رایگان در برنامه ما هست و تا کنون به علت تمرکز بر بهبود و رقابتی کردن نسخه امنیت پیشرفته کمی برنامه آن عقب افتاده است.
حتما سعی خواهیم کرد که این کار را سریعتر انجام دهیم.

باز هم از شما متشکرم و موفق باشید

رضا

پست توسط رضا » دوشنبه آگوست 08, 2016 11:00 am

سلام
نسخه رایگان خانگی رو به نسخه جدیدتر به روز نمی کنید؟این نسخه خیلی وقت است به روز نشده!!!
همچنین تعداد کاربران پادویش تا الان چند نفر شده است؟
در ضمن کسانی که از طریق گوشی به سایت پادویش وارد می شوند نمی توانند به روز رسانی برون خطی را دریافت کنند و در صفحه به روز رسانی لینک دانلود نمایش داده نمی شود!خودتان امتحان کنید!!!

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » دوشنبه آگوست 08, 2016 11:28 am

[quote="رضا"]سلام
نسخه رایگان خانگی رو به نسخه جدیدتر به روز نمی کنید؟این نسخه خیلی وقت است به روز نشده!!!
همچنین تعداد کاربران پادویش تا الان چند نفر شده است؟
در ضمن کسانی که از طریق گوشی به سایت پادویش وارد می شوند نمی توانند به روز رسانی برون خطی را دریافت کنند و در صفحه به روز رسانی لینک دانلود نمایش داده نمی شود!خودتان امتحان کنید!!![/QUOTE]

سلام

مدیر انجمن در پاسخ به کاربری که پرسشی مشابه شما داشته گفته

[quote]ارتقای پادویش رایگان در برنامه ما هست و تا کنون به علت تمرکز بر بهبود و رقابتی کردن نسخه امنیت پیشرفته کمی برنامه آن عقب افتاده است.
حتما سعی خواهیم کرد که این کار را سریعتر انجام دهیم.[/QUOTE]

به نظر من اگر بیان نسخه رایگان و پولی رو یکی کنن و تنها کسانی که پول رو پرداخت کردن بتونن از قابلیت های خاص نسخه امنیت پیشرفته استفاده کنن بهتره

[quote]همچنین تعداد کاربران پادویش تا الان چند نفر شده است؟[/QUOTE]

پادویش نسخه امنیت پیشرفته که در بخش شبکه ابری 214000 سیستم متصل به شبکه ابری رو نشون میده.

sasha199098

پست توسط sasha199098 » جمعه سپتامبر 30, 2016 11:32 pm

[quote="Naficy"]سلام دوست گرامی
بی‌نهایت از لطف شما متشکریم.
ارتقای پادویش رایگان در برنامه ما هست و تا کنون به علت تمرکز بر بهبود و رقابتی کردن نسخه امنیت پیشرفته کمی برنامه آن عقب افتاده است.
حتما سعی خواهیم کرد که این کار را سریعتر انجام دهیم.

باز هم از شما متشکرم و موفق باشید[/QUOTE]

به علت نارضایتی مشتریانم و احتمال ریزششون در کمال تاسف ناچار شدم آنتی ویروس رایگان پادویش رو کنار بذارم ، به امید روزی که بهتر شه و بتونم از محصولی ایرانی استفاده و براش تبلیغات کنم
همین سه چهار روز پیش هم روی این مدل لپ تاپ نصب کردم و از دیدن سرعت فوق العاده پایینش مایوس شدم و سریع حذفش کردم و نود 32 رو بصورت آپدیت آفلاین نصب کردم
لپ تاپ خشک بود
asus x554lj i5 8 1 2
ویندوز 10 -64 بیت
پیشنهاد میکنم این مطلب رو مجددا نگاهی بیندازید

متشکرم

saman
ناظم انجمن

پست توسط saman » جمعه سپتامبر 30, 2016 11:42 pm

[quote="sasha199098"]به علت نارضایتی مشتریانم و احتمال ریزششون در کمال تاسف ناچار شدم آنتی ویروس رایگان پادویش رو کنار بذارم ، به امید روزی که بهتر شه و بتونم از محصولی ایرانی استفاده و براش تبلیغات کنم
همین سه چهار روز پیش هم روی این مدل لپ تاپ نصب کردم و از دیدن سرعت فوق العاده پایینش مایوس شدم و سریع حذفش کردم و نود 32 رو بصورت آپدیت آفلاین نصب کردم
لپ تاپ خشک بود
asus x554lj i5 8 1 2
ویندوز 10 -64 بیت
پیشنهاد میکنم این مطلب رو مجددا نگاهی بیندازید

متشکرم[/QUOTE]

بله من هم همین را به مسئولین پادویش گفتم. نسخه امنیت پیشرفته جدید بسیار قابل استفاده و خوب شده اما نسخه رایگان از مشکلات بسیاری مثل بال بال!! زدن روی پوشه ها که مدت هاست در نسخه امنیت پیشرفته حل شده رنج میبره و این باعث کندی سیستم و نارضایتی کاربران میشه

naraqi110

پست توسط naraqi110 » شنبه اکتبر 01, 2016 10:24 am

سلام البته مشکل رو پادویش وتیم امن پرداز باارتقا نسخه رایگان باید حل کنه ، ولی اگه طرف پول بده هست میتونید نسخه امنیت پیشرفته رو براش بریزید با کد آزمایش 40 روزه !
من واسه چند نفر که پول بده بودن این کاررو کردم والان راضی هستند

sasha199098

پست توسط sasha199098 » یک‌شنبه اکتبر 16, 2016 10:34 pm

[quote="naraqi110"]سلام البته مشکل رو پادویش وتیم امن پرداز باارتقا نسخه رایگان باید حل کنه ، ولی اگه طرف پول بده هست میتونید نسخه امنیت پیشرفته رو براش بریزید با کد آزمایش 40 روزه !
من واسه چند نفر که پول بده بودن این کاررو کردم والان راضی هستند[/quote]

اگرچه فرمایشتون درسته ، ولی به علت نبود قانون کپی رایت افراد زیادی هستند که با شنیدن پولی بودن آنتی ویروس شوکه میشن و به علت اینکه توی بازار همه جور آدم هست و اون آدما یا از روی بی اطلاعی یا غرض براشون نسخه های رایگان آنتی ویروس های دیگه یا نسخه های پولی رجیستر نشده رو به اسم نسخه کامل و به رایگان نصب میکنن پیشنهاد شما برای شخص فروشنده تف سربالاست و فقط باعث خراب شدنشون پیش چشم اینطور مشتریا که متاسفانه خیلی هم زیادن میشه
بهتر میشه طرف بتونه از یه نسخه پایدار ولی با امکانات کمتر ولی رایگان پادویش استفاده کنه و طعم کار با یه برنامه ایرانی و با پشتیبانی رو بچشه تا اون موقع به اعتبار ذهنیت خوبی که پیدا کرده تبدیل به مشتری دائم اون برنامه بشه
مثلا برنامه idm اینقدر خوبه که حتی اگر مجبور باشم برای داشتنش لایسنس بخرم قطعا اینکارو خواهم کرد

قفل شده

بازگشت به “پادویش نسخه خانگی رایگان”